Jak poradzić sobie z roastaniem? :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poradzić sobie z roastaniem? :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jak poradzić sobie z roastaniem? :(

Dziewczyny tak jak w temacie, jak poradzić sobie z rozstaniem kiedy to ty zostajesz porzucona po roku związku?
Z dnia na dzień kazał mi się spakować bo już mnie nie kocha..
Nie umiem normalnie funkcjonować, jestem wrakiem człowieka, wszystko co mnie otacza nie ma najmniejszego sensu, a tabletki uspokajające znikają w ciągu 2 dni sad
Cały dzień nie wstaje z łóżka, nie jem, nie odbieram od nikogo telefonu tylko płacz i myśli o nim

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poradzić sobie z roastaniem? :(

Hej mam pytanie koleżanka pyta mojego facet a o kasę nigdy nie pożyczała od niego pieniędzy ani on od niej on mówi że to obca osoba.  a nimi się wydaje że mnie zdradza poradzicie

3

12anusia3 napisał/a:

Hej mam pytanie koleżanka pyta mojego facet a o kasę nigdy nie pożyczała od niego pieniędzy ani on od niej on mówi że to obca osoba.  a nimi się wydaje że mnie zdradza poradzicie

Nie rozumiem problemu.

4

Pozbadz się wszystkiego co jest z nim związane i ci go przypomina.Szukaj zajec.czytaj książki,ogladaj filmy,chodz na spacery.Zmuszaj się do rozmowy z ludzmi.czas jest najlepszy.Kolezance pomogl kurs nauki tanca smile zawsze jakas odskocznia.

5

Mam taki sam problem . Byłam z chłopakiem 2 lata , już mieszkaliśmy razem . Byly klotnie jak w każdym  związku . Często mi się  zdarzało  płakać  po  nocach . Któregos dnia po kłótni on mi mówi że on już nie chce ze mną być . Rozstaliśmy się . Po 2 tygodniach napisał do mnie przemyslal wszystko i czy do niego wrócę . Wróciłam . Minął tydzień . Byłam u niego , olewał mnie a nadodatek pisał sobie po nocach z inną . Teraz już nie jesteśmy razem 2 miesiące a ja nie potrafię o nim zapomnieć . Mamy ze sobą kontakt taki jakiś . Chciałabym go wymazać z pamięci , zacząć żyć normalnie . No ale nie potrafię .

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak poradzić sobie z roastaniem? :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024