Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej, po spotkaniu pisał do mnie, że się bardzo cieszy, że było fajnie i że mu się podobam, potem 2 dni ciszy, jak się zapytałam, czy się obraził to mi odpisał, że umiera cały dzień, następnie kolejne 2 dni ciszy, dziś się zapytałam, dlaczego mnie ignoruje, odpowiedział, że nie ma siły i na tym rozmowa się zakończyła. Dlaczego się tak zachowuje?
Może ma grypę, albo jelitówkę. Może się spytaj na co umiera?
- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy
- nie jest zainteresowany
inna opcja nie przychodzi mi do głowy
- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy
- nie jest zainteresowanyinna opcja nie przychodzi mi do głowy
Z podanych opcji ja obstawiam czwartą i tylko czwartą. Jeżeli byłby to jakikolwiek inny powód, a on byłby zainteresowany bliższą znajomością z Tobą, to jego odpowiedzi nie byłyby tak olewające.
A ten kolega może ma zupełnie przypadkiem żonę?
Nie ma żony, jest singlem, mamy po 20 lat.
IsaBella77 napisał/a:- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy
- nie jest zainteresowanyinna opcja nie przychodzi mi do głowy
Z podanych opcji ja obstawiam czwartą i tylko czwartą. Jeżeli byłby to jakikolwiek inny powód, a on byłby zainteresowany bliższą znajomością z Tobą, to jego odpowiedzi nie byłyby tak olewające.
też stawiam na to. Jak byłby mocno zainteresowany to nawet agonia nie byłaby przeszkodą
Skąd ja to znam. Tak mu się podobało, a potem cisza...
Ściemnia i tyle. Nie wiem jak trzeba być chorym by "nie mieć siły" napisać smsa. Szczególnie w wieku 20 lat jak kilka dni temu był okazem zdrowia.
kolegą z pracy (...) że umiera cały dzień, (...) odpowiedział, że nie ma siły i na tym rozmowa się zakończyła.
Jak z "pracy" to powinnaś wiedzieć czy jest chory. No, a tak to zwykły kosz.
Zresztą, spotykanie się z ludźmi z pracy jest trochę bez sensu. Chyba, że to jakaś duża firma, a gość pracuje w całkiem innym dziale i oglądasz go głównie na spotkaniach integracyjnych.
11 2018-02-10 15:50:58 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-10 15:52:15)
jeju, dopiero teraz załapałam, że autorka wolałaby uslyszeć, iż dlatego on nie ma siły się odzywać, bo umiera z tęsknoty...
To takie romantyczne, zwlaszcza gdy się ma 20 lat a my ją tak obuchem w łeb...
jeju, dopiero teraz załapałam, że autorka wolałaby uslyszeć, iż dlatego on nie ma siły się odzywać, bo umiera z tęsknoty...
To takie romantyczne, zwlaszcza gdy się ma 20 lata my ją tak obuchem w łeb...
Myślę, że taki obuch w łeb się przydaje, powód milczenia się ujawnił- kolega ma dziewczynę
Myślę, że taki obuch w łeb się przydaje, powód milczenia się ujawnił- kolega ma dziewczynę
A ten kolega może ma zupełnie przypadkiem żonę?
Balin wygrał.
balin napisał/a:A ten kolega może ma zupełnie przypadkiem żonę?
Balin wygrał.
A co konkretnie na forum się wygrywa? o.O
I jakie są zasady tej gry, bo wydawało mi się, że to tylko forum...
cwany_gapa napisał/a:balin napisał/a:A ten kolega może ma zupełnie przypadkiem żonę?
Balin wygrał.
A co konkretnie na forum się wygrywa? o.O
I jakie są zasady tej gry, bo wydawało mi się, że to tylko forum...
W tym przypadku konkurs na wróżenie z fusów/szklanej kuli, czy co tam kto ma na podorędziu.
W tym przypadku konkurs na wróżenie z fusów/szklanej kuli, czy co tam kto ma na podorędziu.
To musi być niesamowite doświadczenie traktować wątki na forum jak konkursy. Gratuluję wiele mówiącego podejścia...
Doszło do czegoś więcej, mówisz... nad czym się zastanawiasz? Facet dostał, co chciał i dalsza relacja z Tobą już mu niepotrzebna.
Doszło do czegoś więcej, mówisz... nad czym się zastanawiasz? Facet dostał, co chciał i dalsza relacja z Tobą już mu niepotrzebna.
Jedyne nad czym się muszę zastanowić w tej sytuacji, dlaczego na takich gamoni trafiam...
24 2018-02-11 21:14:38 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 21:17:43)
Jedyne nad czym się muszę zastanowić w tej sytuacji, dlaczego na takich gamoni trafiam...
Nie tylko w tej. Jak wynika z Twoich wątków, to przynajmniej trzeci raz wyszło to samo. Może następnym razem nie zaczynaj swoich miłosnych relacji od łózka?
ngajos napisał/a:Jedyne nad czym się muszę zastanowić w tej sytuacji, dlaczego na takich gamoni trafiam...
Nie tylko w tej. Jak wynika z Twoich wątków, to przynajmniej trzeci raz wyszło to samo. Może następnym razem nie zaczynaj swoich miłosnych relacji od łózka?
W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka i nawet nie chodziło o miłosną relację, raczej zauroczenie, jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...
26 2018-02-11 21:26:07 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 21:26:44)
W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka
No przecież piszesz nam pięknie.
Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej,
jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...
A Ty tego nie chcesz? Przecież chcesz i to dostajesz.
ngajos napisał/a:W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka
ngajos napisał/a:Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej,
ngajos napisał/a:jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...
balin napisał/a:ngajos napisał/a:W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka
ngajos napisał/a:Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej,
ngajos napisał/a:jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...
Kiedy pisałam ,, coś więcej" miałam na myśli całowanie