Milczenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1

Temat: Milczenie

Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej, po spotkaniu pisał do mnie, że się bardzo cieszy, że było fajnie i że mu się podobam, potem 2 dni ciszy, jak się zapytałam, czy się obraził to mi odpisał, że umiera cały dzień, następnie kolejne 2 dni ciszy, dziś się zapytałam, dlaczego mnie ignoruje, odpowiedział, że nie ma siły i na tym rozmowa się zakończyła. Dlaczego się tak zachowuje?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Milczenie

Może ma grypę,  albo jelitówkę.  Może się spytaj na co umiera?

3

- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy
- nie jest zainteresowany

inna opcja nie przychodzi mi do głowy

4

IsaBella77 napisał/a:

- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy

Z podanych opcji ja obstawiam czwartą i tylko czwartą. Jeżeli byłby to jakikolwiek inny powód, a on byłby zainteresowany bliższą znajomością z Tobą, to jego odpowiedzi nie byłyby tak olewające.

5

A ten kolega może ma zupełnie przypadkiem żonę?

6

Nie ma żony, jest singlem, mamy po 20 lat.

7

Klio napisał/a:
IsaBella77 napisał/a:

- jest chory
- ma kaca
- ma nawał pracy

Z podanych opcji ja obstawiam czwartą i tylko czwartą. Jeżeli byłby to jakikolwiek inny powód, a on byłby zainteresowany bliższą znajomością z Tobą, to jego odpowiedzi nie byłyby tak olewające.

też stawiam na to. Jak byłby mocno zainteresowany to nawet agonia nie byłaby przeszkodą wink

8

Skąd ja to znam. Tak mu się podobało, a potem cisza...

9

Ściemnia i tyle. Nie wiem jak trzeba być chorym by "nie mieć siły" napisać smsa. Szczególnie w wieku 20 lat jak kilka dni temu był okazem zdrowia.

10

ngajos napisał/a:

kolegą z pracy (...) że umiera cały dzień,  (...) odpowiedział, że nie ma siły i na tym rozmowa się zakończyła.

Jak z "pracy" to powinnaś wiedzieć czy jest chory. No, a tak to zwykły kosz.
Zresztą, spotykanie się z ludźmi z pracy jest trochę bez sensu. Chyba, że to jakaś duża firma, a gość pracuje w całkiem innym dziale i oglądasz go głównie na spotkaniach integracyjnych.

11 Ostatnio edytowany przez adiafora (2018-02-10 15:52:15)

jeju, dopiero teraz załapałam, że autorka wolałaby uslyszeć, iż dlatego on nie ma siły się odzywać, bo umiera z tęsknoty...
To takie romantyczne, zwlaszcza gdy się ma 20 lat wink a my ją tak obuchem w łeb...

12

adiaphora napisał/a:

jeju, dopiero teraz załapałam, że autorka wolałaby uslyszeć, iż dlatego on nie ma siły się odzywać, bo umiera z tęsknoty...
To takie romantyczne, zwlaszcza gdy się ma 20 lat wink a my ją tak obuchem w łeb...

Myślę, że taki obuch w łeb się przydaje, powód milczenia się ujawnił- kolega ma dziewczynę

13

adiaphora napisał/a:

Myślę, że taki obuch w łeb się przydaje, powód milczenia się ujawnił- kolega ma dziewczynę

14

adiaphora napisał/a:

15

adiaphora napisał/a:

16

adiaphora napisał/a:

17

adiaphora napisał/a:

18

balin napisał/a:

Balin wygrał.

19

cwany_gapa napisał/a:
balin napisał/a:

Balin wygrał.

A co konkretnie na forum się wygrywa? o.O
I jakie są zasady tej gry, bo wydawało mi się, że to tylko forum...

20

Klio napisał/a:
cwany_gapa napisał/a:
balin napisał/a:

Balin wygrał.

A co konkretnie na forum się wygrywa? o.O
I jakie są zasady tej gry, bo wydawało mi się, że to tylko forum...

W tym przypadku konkurs na wróżenie z fusów/szklanej kuli, czy co tam kto ma na podorędziu.

21

cwany_gapa napisał/a:

W tym przypadku konkurs na wróżenie z fusów/szklanej kuli, czy co tam kto ma na podorędziu.

To musi być niesamowite doświadczenie traktować wątki na forum jak konkursy. Gratuluję wiele mówiącego podejścia...

22

Doszło do czegoś więcej, mówisz... nad czym się zastanawiasz? Facet dostał, co chciał i dalsza relacja z Tobą już mu niepotrzebna.

23

CatLady napisał/a:

Doszło do czegoś więcej, mówisz... nad czym się zastanawiasz? Facet dostał, co chciał i dalsza relacja z Tobą już mu niepotrzebna.

Jedyne nad czym się muszę zastanowić w tej sytuacji, dlaczego na takich gamoni trafiam...

24 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 21:17:43)

ngajos napisał/a:

Jedyne nad czym się muszę zastanowić w tej sytuacji, dlaczego na takich gamoni trafiam...

Nie tylko w tej. Jak wynika z Twoich wątków, to przynajmniej trzeci raz wyszło to samo. Może następnym razem nie zaczynaj swoich miłosnych relacji od łózka?

25

balin napisał/a:
ngajos napisał/a:

Nie tylko w tej. Jak wynika z Twoich wątków, to przynajmniej trzeci raz wyszło to samo. Może następnym razem nie zaczynaj swoich miłosnych relacji od łózka?

W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka i nawet nie chodziło o miłosną relację, raczej zauroczenie, jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...

26 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 21:26:44)

ngajos napisał/a:

W tej sytuacji nie poszliśmy do łóżka

No przecież piszesz nam pięknie.

ngajos napisał/a:

Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej,

ngajos napisał/a:

jednakże patrząc na moje relacje z facetami to właśnie chcą tylko jednego...

A Ty tego nie chcesz? Przecież chcesz i to dostajesz. smile

27

balin napisał/a:
ngajos napisał/a:

ngajos napisał/a:

Niedawno spotkałam się z kolegą z pracy, oboje dobrze bawiliśmy się, nawet doszło do czegoś więcej,

ngajos napisał/a:

28

ngajos napisał/a:
balin napisał/a:
ngajos napisał/a:

ngajos napisał/a:

ngajos napisał/a:

Kiedy pisałam ,, coś więcej" miałam na myśli całowanie

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024