Zacząć się starać - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zacząć się starać

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Zacząć się starać

Witajcie dziewczyny , Kobiety , mam pytanko do  was odnoście zazdrości spotykam się ,z pewną przepiękną dziewczyną Ona pewna siebie otwarta ja troszkę mniej moje się zrobić krok w przód i ostatnio z nią się spotkałem to widziałem jak z kimś pisze  ,lub inaczej powiem to wyglądało tak żebym poczuł się zazdrosny i tak rzeczywiście było w pózniejszym czasie mówiła o jakimś chłopaku , tez poczułem się zazdrosny ostatnio się zdenerwowała na mnie 2 Tyg. temu i nic do siebie nie pisaliśmy i zaciekawił mnie jeden szczegół od właśnie codziennie w pewnym określonym czasie znikała z Fb to  sobie pomyślałem że z kimś zaczęła sie spotykac a moje pytanie brzmi czy mogła to wszystko robić specjalnie zrobić żebym bardziej się starał żeby ja poderwać żebym czasem jej nie stracił proszę o odpowiedzi panowie również ,się mogą wypowiedzieć z góry dziękuję smile .

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zacząć się starać

Myślę, że skoro jest taka piękna, to ma wiele adoratorów i nie zawraca sobie głowy gierkami, sygnałami z jej strony. To, że pisze przy Tobie z innym chłopakiem, czy że mówi o jakimś chłopaku w rozmowie z Tobą, może oznaczać, że jesteś dla niej tylko kolegą. Nie wiem, która dziewczyna rozmawiałaby o innym z kimś, kto jej by się podobał.

3

Odp: Zacząć się starać

Zalożyłeś już wątek dotyczący tej samej dziewczyny, dlatego ten zamykam, a Ciebie proszę o kontynuację dyskusji w poprzednim, zapoznanie się z naszymi zasadami (z naciskiem na punkt 4 regulaminu) i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Zacząć się starać

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024