Witajcie dziewczyny , Kobiety , mam pytanko do was odnoście zazdrości spotykam się ,z pewną przepiękną dziewczyną Ona pewna siebie otwarta ja troszkę mniej moje się zrobić krok w przód i ostatnio z nią się spotkałem to widziałem jak z kimś pisze ,lub inaczej powiem to wyglądało tak żebym poczuł się zazdrosny i tak rzeczywiście było w pózniejszym czasie mówiła o jakimś chłopaku , tez poczułem się zazdrosny ostatnio się zdenerwowała na mnie 2 Tyg. temu i nic do siebie nie pisaliśmy i zaciekawił mnie jeden szczegół od właśnie codziennie w pewnym określonym czasie znikała z Fb to sobie pomyślałem że z kimś zaczęła sie spotykac a moje pytanie brzmi czy mogła to wszystko robić specjalnie zrobić żebym bardziej się starał żeby ja poderwać żebym czasem jej nie stracił proszę o odpowiedzi panowie również ,się mogą wypowiedzieć z góry dziękuję .
Myślę, że skoro jest taka piękna, to ma wiele adoratorów i nie zawraca sobie głowy gierkami, sygnałami z jej strony. To, że pisze przy Tobie z innym chłopakiem, czy że mówi o jakimś chłopaku w rozmowie z Tobą, może oznaczać, że jesteś dla niej tylko kolegą. Nie wiem, która dziewczyna rozmawiałaby o innym z kimś, kto jej by się podobał.
Zalożyłeś już wątek dotyczący tej samej dziewczyny, dlatego ten zamykam, a Ciebie proszę o kontynuację dyskusji w poprzednim, zapoznanie się z naszymi zasadami (z naciskiem na punkt 4 regulaminu) i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka