Co zrobić aby kobieta zaczela się bardziej starać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić aby kobieta zaczela się bardziej starać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Paxtrit (2018-05-24 15:20:33)

Temat: Co zrobić aby kobieta zaczela się bardziej starać?

Witam,

Nie sadzilem ze kiedykolwiek napisze na forum dla kobiet ale może wy kobiety poradzicie mi co mam robić, bo mam problem z dziewczyna. Taki problem ze myśle o zerwaniu chociaż łatwe to nie będzie.
Jesteśmy ze sobą rok i kilka miesięcy. Odczuwam ze to ja się w tym związku bardziej staram jeżeli chodzi o prezenty itp. Ona powie ze mnie kocha i myśli ze tym załatwi sprawę. Dopiero jak się z nią ostro pokłócę i Jest awantura to nagle jest w stanie przyjechać kilka km dalej albo spotkać się w miejscu bliższym dla mnie. Jej szczyt możliwości to ugotowanie ziemniaków i schabowego dla mnie, raz na prawie 2 lata zabrała mnie do restauracji. Myśli tylko o sobie.
Nie oceniajcie mnie zle ale nawet jak kupiłem kurczaka za swoje pieniądze ona miała pretensje ze zjadam jej cześć. Czy kobiety są takie ograniczone? Nie to, ze mam cos do kobiet ale napawde jezeli kobieta kocha to taka trudność sprawia jej domyślenie sie czegos?
Kocham ja i nie chce się rozstawać ale jak dać jej do zrozumienia aby bardziej się starała?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić aby kobieta zaczela się bardziej starać?

Nie bedzie sie bardziej starac poki bedziesz jej wchodził w tylek.

Chcesz zeby się starala? Przestan sie bać, ze odejdzie. Jezeli odejdzie znajdziesz fajniejszą.

3

A co Ci przeszkadza w bzykaniu jej? To, że inny też ją będzie bzykał w środy i piątki? Daje Ci palec a Ty łapczywie chcesz całą rękę...

4

Nie, no. Dobrze pomyślałeś o założeniu tu konta wink Tu są babki, które wiedzą mniej więcej o co chodzi.
Na marginesie muszę Ci uświadomić, że Twoja kobieta jest ograniczona. Pewnie, że mnie też zdarza się kłócić ze swoim partnerem, a potem wyprawiać nieludzkie rzeczy, ale to na szczęście rzadkość smile Twoja luba ma coś nie teges ze swoim ślicznym łbem.
Facet, odpuść sobie. Po prostu odpuść - nie pisz do niej pierwszy, odpisuj co 3-4 minuty, nie biegaj za nią, bądź wyluzowany. Jak zacznie się kłócić, to powiedz to, co Ci leży na wątrobie - jeżeli będzie szukać planu, by Ciebie zmanipulować i wygrać tę prywatną trzecią wojnę światową, to zignoruj. Nie przewracaj oczami, po prostu nie słuchaj - niech jej słowa będą niczym melodią, która przechodzi przez uszy, nie trafiając kompletnie do mózgu.
Jak ona od razu Ciebie zostawi, to wrócicie do siebie wink Rozstanie pod wpływem emocji jest prostsze od rozstania na serio, bo gdy zejdą emocje, to umysł się otworzy ponownie i ona zrozumie, jak bardzo walnięta jest. No, załapałeś już, co masz zrobić?

5

Nie znamy strony Twojej partnerki. Może to Autor manipuluje i wymusza na dziewczynie kolejne rzeczy.

6 Ostatnio edytowany przez Paxtrit (2018-05-24 19:00:17)

Harvey napisał/a:

A co Ci przeszkadza w bzykaniu jej? To, że inny też ją będzie bzykał w środy i piątki? Daje Ci palec a Ty łapczywie chcesz całą rękę...

Nie bardzo rozumiem, czyli to ja za duzo wymagam od niej? Dla mnie licza sie bardziej gesty, prezenty, dla niej to ze jest ze mna, ze mi powie cos milego. Raz moglaby sie domyslic aby po mnie przyjechac i gdzies mnie zabrac. Muszę ja namawiać i szantażować żeby łaskawie dołożyła mi się do paliwa bo tak robią inne pary.

7

Paxtrit napisał/a:

Jesteśmy ze sobą rok i kilka miesięcy. /.../
Kocham ja i nie chce się rozstawać ale jak dać jej do zrozumienia aby bardziej się starała?

Raptem rok - ty ją kochasz, a ona...? Na tym etapie na ogół ludzie cały czas są bardzo mocno zaangażowani w relację, ty chyba jesteś, a ona?
Co ona czuje do ciebie? I nie chodzi mi o wymuszone deklaracje w stylu "Kochasz mnie?""No tak, kocham, a teraz daj mi spokój" tongue

Co zrobić by ona się zaangażowała?
... ale po co? Jeśli nie kręcisz ją, jeśli ona nie czuje do ciebie miłości, to po co miałaby się bardziej angażować?

Na twoim miejscu przyjrzałabym się sobie samemu, tak z dystansu (na tyle na ile to możliwe), może ty to wszystko reżyserujesz - to ty chcesz, by ona była zaangażowana, zakochana, troszcząca się, deklarująca miłość na każde zawołanie,...., a ona potrzebuję czego innego.

8

Witaj.
Poczytaj sobie o różnych językach miłości. Inaczej Twój, ale też jej zbiornik uczucia ciągle będzie pusty. A jak już ogarniesz w czym rzecz, daj to do poczytania swojej dziewczynie.
Powodzenia, trzymam kciuki!

9 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-05-24 20:29:13)

Paxtrit napisał/a:

Raz moglaby sie domyslic aby po mnie przyjechac i gdzies mnie zabrac. Muszę ja namawiać i szantażować żeby łaskawie dołożyła mi się do paliwa bo tak robią inne pary.

Ale ona ma Ci się dołożyć do paliwa, bo do niej jeździsz, czy że proponujesz jakiś wyjazd i żądasz/szantażujesz dołożenia się? Bo z tego, co piszesz, to ona Cię nigdzie nie zabiera, tylko Ty organizujesz. No to rozwiązanie jest proste - nie organizuj...

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić aby kobieta zaczela się bardziej starać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024