Pytanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Pytanie

Witam wszystkie forumowiczki.
Krótko opisując moją historie poznałem w sieci parę miesięcy temu dziewczynę wszystko fajnie. Pisaninie później długie rozmowy po prostu zaiskrzyło,ale z pewnych przyczyn nie możemy się spotkać a obiegliśmy sobie ze dopiero po spotkaniu zadecydujemy czy jest sens się mocno angażować. Mamy oboje powyżej 26lat. Dzieli nas spora odległość jakieś 500km. Moje pytanie dotyczy walentynek. Czy jest sens jej cokolwiek wysyłać? Chciałbym jej coś wysłać ale nie wiem co. Nie chce wyskakiwać z "kocham cie", ani nic takiego bo jeszcze się nie widzieliśmy i nie che wyjść na idiotę. Chciałbym żeby jej zrobiło się miło ale nie mam pomysłu co mógłbym jej wysłać.

Moje pytania:

Czy chociażbyście jako kobiety w takiej sytuacji dostać coś na  walentynki? Co mógłbym jej wysłać żeby było to dobrze odebrane.

Pozdrawiam i liczę na ciekawe odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-02-04 23:59:15)

Odp: Pytanie

Myślę, że spokojnie możesz okazać swoje względy robiąc jej jakiś skromny prezent. Czy dziewczyna ma jakieś hobby?

3

Tak, głownie pasjonuje sie muzyką.

4

Niebieski napisał/a:

Tak, głownie pasjonuje sie muzyką.

To może zaszalej, zaśpiewaj lub zagraj jej coś, nagraj na płytę i wyślij wraz z kartką lub czekoladkami?
Ja bym była zachwycona.

5

Hmm, zdolności muzycznych nie mam, ale zaśpiewać jutro spróbuje i zobaczę jak wyjdzie choć czarno to widzę  smile Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? smile

6 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-02-05 09:42:23)

Może kup płytę jej ulubionego zespołu, a sam zaprojektuj do niej pudełko?

Mógłbyś oczywiście zabrać ją na koncert, kupić jakiś gadżet, ale wydaje mi się to strasznie oklepane, a Ty prosiłeś o jakieś ciekawe pomysły...

7

Ja uważam że bilet na koncert dla niej i dla siebie to świetny pomysł

8

Koncert odpada, sprawdziłem to na samym początku jej ulubiony zespół nie ma zaplanowananego koncertu w jej okolicach. Wpadłem na chyba oklepany pomysł jakim jest kubek z wesołym tekstem który dość często przewija sie w naszych rozmowach plus do tego cos jeszcze wymyślę wink

9

Niebieski napisał/a:

(...) Wpadłem na chyba oklepany pomysł jakim jest kubek z wesołym tekstem który dość często przewija sie w naszych rozmowach plus do tego cos jeszcze wymyślę wink

Kubek to zawsze dobry i pożyteczny prezent. A jeszcze z Waszym jakimś powiedzeniem, to prezent staje się personalny i wyjątkowy. smile

W zdjęciach Google znalazłam też coś takiego:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/de/e9/27/dee927a9483f1d1185bf2bbeb5697825.jpg

Jeśli ta dziewczyna pasjonuje się muzyką, to zamiast klawiszy od klawiatury, możesz przykleić pięciolinię i na niej narysować nuty odpowiadające literom C D E F G A H C i z nich ułożyć jakiś wyraz/szyfr. Np. jeśli ma na imię Agnieszka, można narysować trzy nuty w kolejności A G A.

O, to też jest ciekawy pomysł:

http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/380/0/Gift/b8c6c1ad-2a98-409f-ac84-7222ce951cf4_20090805034740_2001-plczx.jpg

Albo dorzuć do kubka jakiś breloczek i czekoladki. Na pewno zrobi jej się miło, niezależnie od tego, co dostanie.

10

Dziękuje mwszystkim za pomysły. Moja walentynka była w bardzo zadowolona z upominków jakie dostała wink Jeszcze raz dzięki za pomysły napewno jeszcze część wykorzystam w przyszłości wink)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024