Jak w temacie - w jakim przedziale wieku, wg Was, kobieta wygląda najseksowniej?
Przepraszam, jeśli zły dział, ale moim zdaniem żaden lepiej nie pasował.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie - w jakim przedziale wieku, wg Was, kobieta wygląda najseksowniej?
Przepraszam, jeśli zły dział, ale moim zdaniem żaden lepiej nie pasował.
Piekno jest w oku patrzacego, wiec pasuje dolozyc jeszcze dodatkowy czlon precyzujacy do pytania bo dla was to jest zbyt ogolne.
A co do odpowiedzi to 20-50
Piekno jest w oku patrzacego, wiec pasuje dolozyc jeszcze dodatkowy czlon precyzujacy do pytania bo dla was to jest zbyt ogolne.
A co do odpowiedzi to 20-50
UF, mam jeszcze 10 lat.
Dla jednego 20 latka, dla innego 30 lub 40 latka. Ja jestem kobietą, więc ciężko powiedzieć, ale często za najładniejsze uważam kobiety w wieku 25-35 lat. Oczywiście później też są piękne kobiety, ale łatwiej o siebie zadbać będąc młodszą, cera jest inna, a już w wieku 25-30 lat wiele kobiet jest świadomych jak podkreślać swoje atuty, więc to działa na korzyść.
Mam podobnie jak Truskaweczka19, bo chodzi właśnie o tę samoświadomość i umiejętne podkreślanie atutów. Chyba nie mam koleżanki, która lepiej wyglądała w wieku nastoletnim niż po ukończeniu 24-25 lat.
Chyba 20-40. Co nie znaczy, że nie ma ładniejszych w wieku powyżej, nawet od tych poniżej. Ale też od + 35 kobieta musi bardziej dbać o fizyczny rozwój. A jeśli wybierać bardziej precyzyjnie to w okolicach trzydziestki. Często intelektualnie jest to już przeskok w porównaniu do lat nieco wcześniejszych. Co daje kobiecie ogromny zastrzyk atrakcyjności. Ale tez w moich oczach, bardzo tracą kobiety palące, niezależnie od wieku. Osobiście nigdy bym się nie związał z palaczką, niezależnie od urody fizycznej. Odpycha mnie również wstrzykiwanie różności w różne części twarzy. Czy to botoksu czy kwasu, albo innych wymysłów.
No to jak tak samo mam jeżeli chodzi o facetów. Palący facet też nie jest dla mnie, a całowanie odpychające. Kiedyś próbowałam i już nie spróbuję z kimś palącym się spotykać. Na szczęście mój facet nie pali, miał tylko krótki epizod z ciekawości jak był nastolatkiem, a od tej pory już go nie ciągnie.
Pytanie co to znaczy "seksowny wygląd". Dla jednego seksowny wygląd to pewna siebie kobieta na obcasie, z dekoltem i wyrazistym makijażem. Dla innego seksowna jest dziewczęca 20 latka, która ubiera się najzwyczajniej w świecie i w zasadzie w ogóle się nie maluje. Każdy lubi co innego i nie sądzę by dało stworzyć się jakikolwiek szablon.
Raczej tak w okolicach trzydziestki. W tej kategorii wiekowej brwi malowane pędzlem ławkowym są całe szczęście mało popularne, a fryzura nie ogranicza się do "proste długie do dupy".
35 - 40
Moim zdaniem zdecydowanie 25 - 35
Ej no napiszcie, że po 40 też ![]()
Po 40 też :-D
Po 40 też :-D
No ![]()
Ej no napiszcie, że po 40 też
Dla wielu na pewno też
Tutaj tak ogólnie piszemy. Wiadomo jednak, że w związku nikt się tym tak nie kieruje.
rossanka napisał/a:Ej no napiszcie, że po 40 też
Dla wielu na pewno też
Tutaj tak ogólnie piszemy. Wiadomo jednak, że w związku nikt się tym tak nie kieruje.
Tak tylko żartuję ![]()
Z resztą moim zdaniem można mieć 25 lat i nie być seksownym a można mieć 55 lat i być seksownym, to się tyczy też mężczyzn.
Mało tego, dla jednej mężczyzna będzie seksowny a dla innej całkiem nie pociągający.
Oczywiście, różnie bywa niezależnie od wieku
Czasem nawet 50 latka wygląda na 40 latkę lub nawet to nie. No albo ogólnie wygląda świetnie ![]()
Oczywiście, różnie bywa niezależnie od wieku
Czasem nawet 50 latka wygląda na 40 latkę lub nawet to nie. No albo ogólnie wygląda świetnie
Nie chodziło mi o to na ile ktoś wygląda, ale o seksowny wyglad - co było w temacie. ![]()
Rozumiem, ale w sumie jak ta 50 latka wygląda młodziej to ma większe szanse być seksowną, oczywiście liczy się też pewność siebie i ogólna atrakcyjność, ale ładny owal twarzy, brak jakichś bardzo widocznych zmarszczek i fajna figura na pewno pomaga ![]()
Ej no napiszcie, że po 40 też
Po też, ale mniejszy wybór ![]()
rossanka napisał/a:Ej no napiszcie, że po 40 też
Po też, ale mniejszy wybór
Pomyśl, że liczy się jakość a nie ilość ![]()
Miłycham napisał/a:rossanka napisał/a:Ej no napiszcie, że po 40 też
Po też, ale mniejszy wybór
Pomyśl, że liczy się jakość a nie ilość
Zawsze stawiam na jakość ![]()
rossanka napisał/a:Miłycham napisał/a:Po też, ale mniejszy wybór
Pomyśl, że liczy się jakość a nie ilość
Zawsze stawiam na jakość
I prawidłowo. To dobra zasada ![]()
Miłycham napisał/a:rossanka napisał/a:Pomyśl, że liczy się jakość a nie ilość
Zawsze stawiam na jakość
I prawidłowo. To dobra zasada
Wypada teraz wypowiedzieć się o meżczyznach ![]()
rossanka napisał/a:Miłycham napisał/a:Zawsze stawiam na jakość
I prawidłowo. To dobra zasada
Wypada teraz wypowiedzieć się o meżczyznach
A to już zależy od wieku kobiety i jej preferencji co do mężczyzn (czy woli starszych, mlodszych, rownolatkow).
Z resztą moim zdaniem można mieć 25 lat i nie być seksownym a można mieć 55 lat i być seksownym, to się tyczy też mężczyzn.
Zdecydowanie tak. Na przykład stała dziś przede mną w kolejce kobieta około 50-tki, która miała w sobie coś tak pociągającego, że ja sama nie umiałam oderwać od niej wzroku
. Jej sposób mówienia i poruszania się był tak ujmujący, że naprawdę przyciągał uwagę. Oprócz tego była zadbana, miała atrakcyjną fryzurę, świetnie zrobiony makijaż, gustowne, eleganckie ubranie, ale przy tym była też naturalna - żadnych wypełniaczy, sztucznych rzęs czy wydętych ust. Zmarszczki nie tylko absolutnie niczego jej nie odbierały, ale wręcz dodawały uroku, zwłaszcza wtedy, gdy tak uroczo się uśmiechała. I moim zdaniem ta kobieta, pomimo upływających lat, wciąż była szalenie seksowna - w taki subtelny, dojrzały sposób.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024