W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 26 ]

1

Temat: W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?

Jak w temacie - w jakim przedziale wieku, wg Was, kobieta wygląda najseksowniej?

Przepraszam, jeśli zły dział, ale moim zdaniem żaden lepiej nie pasował.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?

Piekno jest w oku patrzacego, wiec pasuje dolozyc jeszcze dodatkowy czlon precyzujacy do pytania bo dla was to jest zbyt ogolne.
A co do odpowiedzi to 20-50

3

Matty80 napisał/a:

Piekno jest w oku patrzacego, wiec pasuje dolozyc jeszcze dodatkowy czlon precyzujacy do pytania bo dla was to jest zbyt ogolne.
A co do odpowiedzi to 20-50

UF, mam jeszcze 10 lat.

4

Dla jednego 20 latka, dla innego 30 lub 40 latka. Ja jestem kobietą, więc ciężko powiedzieć, ale często za najładniejsze uważam kobiety w wieku 25-35 lat. Oczywiście później też są piękne kobiety, ale łatwiej o siebie zadbać będąc młodszą, cera jest inna, a już w wieku 25-30 lat wiele kobiet jest świadomych jak podkreślać swoje atuty, więc to działa na korzyść.

5

Mam podobnie jak Truskaweczka19, bo chodzi właśnie o tę samoświadomość i umiejętne podkreślanie atutów. Chyba nie mam koleżanki, która lepiej wyglądała w wieku nastoletnim niż po ukończeniu 24-25 lat.

6 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-05 12:33:39)

Chyba 20-40. Co nie znaczy, że nie ma ładniejszych w wieku powyżej, nawet od tych poniżej. Ale też od + 35 kobieta musi bardziej dbać o fizyczny rozwój. A jeśli wybierać bardziej precyzyjnie to w okolicach trzydziestki. Często intelektualnie jest to już przeskok w porównaniu do lat nieco wcześniejszych. Co daje kobiecie ogromny zastrzyk atrakcyjności. Ale tez w moich oczach, bardzo tracą kobiety palące, niezależnie od wieku. Osobiście nigdy bym się nie związał z palaczką, niezależnie od urody fizycznej. Odpycha mnie również wstrzykiwanie różności w różne części twarzy. Czy to botoksu czy kwasu, albo innych wymysłów.

7

No to jak tak samo mam jeżeli chodzi o facetów. Palący facet też nie jest dla mnie, a całowanie odpychające. Kiedyś próbowałam i już nie spróbuję z kimś palącym się spotykać. Na szczęście mój facet nie pali, miał tylko krótki epizod z ciekawości jak był nastolatkiem, a od tej pory już go nie ciągnie.

8

Pytanie co to znaczy "seksowny wygląd". Dla jednego seksowny wygląd to pewna siebie kobieta na obcasie, z dekoltem i wyrazistym makijażem. Dla innego seksowna jest dziewczęca 20 latka, która ubiera się najzwyczajniej w świecie i w zasadzie w ogóle się nie maluje. Każdy lubi co innego i nie sądzę by dało stworzyć się jakikolwiek szablon.

9

Raczej tak w okolicach trzydziestki. W tej kategorii wiekowej brwi malowane pędzlem ławkowym są całe szczęście mało popularne, a fryzura nie ogranicza się do "proste długie do dupy".

10

35 - 40

11

Moim zdaniem zdecydowanie 25 - 35

12

Ej no napiszcie, że po 40 też big_smile

13

Po 40 też :-D

14

cwany_gapa napisał/a:

Po 40 też :-D

No smile

15

rossanka napisał/a:

Dla wielu na pewno też smile Tutaj tak ogólnie piszemy. Wiadomo jednak, że w związku nikt się tym tak nie kieruje.

16

truskaweczka19 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dla wielu na pewno też smile Tutaj tak ogólnie piszemy. Wiadomo jednak, że w związku nikt się tym tak nie kieruje.

Tak tylko żartuję wink
Z resztą moim zdaniem można mieć 25 lat i nie być seksownym a można mieć 55 lat i być seksownym, to się tyczy też mężczyzn.
Mało tego, dla jednej mężczyzna będzie seksowny a dla innej całkiem nie pociągający.

17

Oczywiście, różnie bywa niezależnie od wieku smile Czasem nawet 50 latka wygląda na 40 latkę lub nawet to nie. No albo ogólnie wygląda świetnie smile

18

truskaweczka19 napisał/a:

Oczywiście, różnie bywa niezależnie od wieku smile Czasem nawet 50 latka wygląda na 40 latkę lub nawet to nie. No albo ogólnie wygląda świetnie smile

Nie chodziło mi o to na ile ktoś wygląda, ale o seksowny wyglad - co było w temacie.  smile

19

Rozumiem, ale w sumie jak ta 50 latka wygląda młodziej to ma większe szanse być seksowną, oczywiście liczy się też pewność siebie i ogólna atrakcyjność, ale ładny owal twarzy, brak jakichś bardzo widocznych zmarszczek i fajna figura na pewno pomaga smile

20 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2018-01-09 02:04:27)

rossanka napisał/a:

Po też, ale mniejszy wybór big_smile

21

Miłycham napisał/a:
rossanka napisał/a:

Pomyśl, że liczy się jakość a nie ilość big_smile

22

rossanka napisał/a:
Miłycham napisał/a:
rossanka napisał/a:

Zawsze stawiam na jakość wink

23

Miłycham napisał/a:
rossanka napisał/a:
Miłycham napisał/a:

I prawidłowo. To dobra zasada smile

24

rossanka napisał/a:
Miłycham napisał/a:
rossanka napisał/a:

Wypada teraz wypowiedzieć się o meżczyznach wink

25

Miłycham napisał/a:
rossanka napisał/a:
Miłycham napisał/a:

Wypada teraz wypowiedzieć się o meżczyznach wink

A to już zależy od wieku kobiety i jej preferencji co do mężczyzn  (czy woli starszych, mlodszych,  rownolatkow).

26

rossanka napisał/a:

Z resztą moim zdaniem można mieć 25 lat i nie być seksownym a można mieć 55 lat i być seksownym, to się tyczy też mężczyzn.

Zdecydowanie tak. Na przykład stała dziś przede mną w kolejce kobieta około 50-tki, która miała w sobie coś tak pociągającego, że ja sama nie umiałam oderwać od niej wzroku smile. Jej sposób mówienia i poruszania się był tak ujmujący, że naprawdę przyciągał uwagę. Oprócz tego była zadbana, miała atrakcyjną fryzurę, świetnie zrobiony makijaż, gustowne, eleganckie ubranie, ale przy tym była też naturalna - żadnych wypełniaczy, sztucznych rzęs czy wydętych ust. Zmarszczki nie tylko absolutnie niczego jej nie odbierały, ale wręcz dodawały uroku, zwłaszcza wtedy, gdy tak uroczo się uśmiechała. I moim zdaniem ta kobieta, pomimo upływających lat, wciąż była szalenie seksowna - w taki subtelny, dojrzały sposób.

Posty [ 26 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » W jakim przedziale wieku wg Was kobieta wygląda najseksowniej?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024