Prosze nie oceniajcie mnie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Prosze nie oceniajcie mnie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Prosze nie oceniajcie mnie

Chciałabym sie tylko wygadac. Nie mam juz nikogo komu moglabym to zrobic. Niedawno pisałam tu o mojej matce ,ktora odeszla do faceta ,zostawiając mnie i mojego syna. Mam 24 lata ,wiec powinnam dawac rade. Ale nie daje. Zostałam z ojcem ,ktory ma schizofrenie i aktualnie lezy w szpitalu oraz trzyletnim synkiem. Mój dom to rudera do ktorej kogokolwiek wstyd zaprosic. Chcialabym sie wyprowadzic ,ale poki co nie mam na to kasy. Czuje się jakbym miala dwoje dzieci ,a nawet ul ,bo dalam szanse mojemu ex cpunowi ,ktory chyba wlasnie ja zawalil. Bardzo sie boję co bedzie dalej. Pracuje ,ale chyba bede musiala zrezygnowac z tej pracy ,bo nie bede miala czego zrobic z synem. Chodzi do przedszkola ,ale niestety godziny pobytu bardzo kolidują mi z pracą, a nikt nie zgodzi sie zebym ciagle zawalala, wychodzila pozniej , przychodzila wczesniej. Ciagle chce mi sie tylko ryczec, nachodzą mnie glupie mysli zeby oddac syna do adopcji ,a samej sie zabic badz wyjechac gdzies daleko. Kocham go calym swoim sercem i nie chce zeby patrzyl na moj smutek ,a podniesc sie nie potrafie. Jedyna przyjaciolka jaka mam ,ciagle mnie umoralnia, mam juz tego dosc. Tak bardzo nie chcę byc na tym swiecie ,a zarazem marzę aby moje dziecko bulo szczesliwe. Ja niestety dziecinstwo takze mialam zniszczone -ojciec alkoholik. Jestem ,bo muszę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Prosze nie oceniajcie mnie

Bardzo Ci współczuję zaistniałej sytuacji, ale niestety zmuszona jestem zwrócić Ci uwagę, że założyłaś już jeden wątek dotyczący tych samych problemów, dlatego ten zostaje zamknięty, a Ciebie proszę o kontynuację poprzedniego.
Proszę także o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Prosze nie oceniajcie mnie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024