Poznalismy sie na facebooku ... co to jest i czy lepiej skonczyc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznalismy sie na facebooku ... co to jest i czy lepiej skonczyc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Poznalismy sie na facebooku ... co to jest i czy lepiej skonczyc?

On do mnie napisal, bo bylam w jednej facebook-grupie co on z mojego miasta. Od poczatku mialam swiadomosc ze nie jestem pierwsza do ktorej pisze. Jego facebookowe znajomosci to prawie wylacznie kobiety. On caly czas jeszcze zbiera przyjaciolki na facebooku. Nie bylo sprawy bo on chical ze mna isc potanczyc i akurat mialam urlop i bylam po rozstaniu wiec mylsalam - nie zaszkodzi sie rozerwac.
To zaczelo sie koniec czerwca. Spotkalismy sie jeszcze pare razy. Najpierw bez intymnosci ale kiedys on z jasnego nieba zaczal mnie calowac ...i okazalo sie ze mu sie podobam. Nie spalismy ze soba do tej pory - bo on nie chial. Konczylo sie zawsze na pettingu. Od tego czasu zaczal sie wycofywac. Spotkania byly rzadsze i teraz minal miesiac od ostaniego. Myslalam ze mu juz nie zalezy. Ale on odzywa sie, i wkreca mnie nieraz w jednoznaczne rozmowy. Najpierw bylo to interesujace ale teraz zastanawiam sie czy tego nie skonczyc. Planowalismy sie spotkac wczoraj, on mial to potwierdzic ale pewnie go znow strach oblecial. Napisal wczoraj i pytal co um nie i jak sie czuje? Napisalam ze wszystko w porzadku ...ale tak nie jest.
Po co gada o seksie jak tego nie chce ze mna robic? . Dlaczego nie zostawi mnie w spokoju?
Nie chce niedojrzale reagowac i postawic sprawe jasno ale nie wiem dokladnie jak.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poznalismy sie na facebooku ... co to jest i czy lepiej skonczyc?

napisz mu, że jest z niego tzw. erotoman gawędziarz i już cię to znudziło smile

3

Napisal wlasnie ze weekend spedzil w domu bo jest przeziebiony.
Mam na takie bla bla odpowiadac?

4

Ale to nas pytasz, czy ty CHCESZ mieć z nim kontakt? Sama chyba nie wiesz, czy chcesz czy nie chcesz, więc pytasz "czy powinnaś". Nikt tego nie wie poza tobą. Jak nie chcesz, to napisz mu "żegnaj", jak chcesz, to pisz do niego i umów się, i bądź bardziej zmotywowaną stroną, aż dowiesz się, o co chodzi, czy się boi, czy się bawi.

5

Umowilismy sie wstepnie na sobote ale on tego nie potwierdzil.
Teraz napisal co by ze mna robil jakbym wczoraj u niego byla.
Nie moge go powaznie traktowac.

6

To ten sam facet z poprzedniego wątku?

7

Qibytsu napisał/a:

To ten sam facet z poprzedniego wątku?

Tak

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Poznalismy sie na facebooku ... co to jest i czy lepiej skonczyc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024