Status związku na facebooku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Status związku na facebooku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Status związku na facebooku

Cześć, może trochę głupi temat, ale chciałam zapytać co myślicie. Jestem w związku od 3 lat, oboje w okolicach 30-ki. Ostatnio znajoma, której na fb mój chłopak nie ma w znajomych powiedziała mi, że na jego profilu wyświetla się status "wolny". Zupełnie nie przywiązuję do tego uwagi, nie prowadzę drugiego życia na fb i nie umieszczam tam żadnych statusów, ale kiedy ja wchodzę na profil swojego chłopaka, nie ma żadnego statusu.

W pierwszym odruchu pomyślałam, że może jakiś błąd fb, że tak się wyświetla, ale później stwierdziłam, że może on faktycznie tak ustawił ten status, żebym ja nie widziała, że ma ustawione "wolny".  Nie chcę go o to pytać, bo wiem powie to co ja chcę usłyszeć i to co wypada.

Waszym zdaniem to pierdoła, olać? Czy coś może być na rzeczy, że chłopak jest nieuczciwy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Status związku na facebooku

Nie zwracasz na to uwagi ale jednak zwrocilas.
Wazniejsze to co mkedzy Wami niz fejs.

Mam znajomych, ktorzy sa po slubie, a na fb wolni tongue

3

Lady Loka napisał/a:

Nie zrozumiałaś, gdybym ja też po wejściu na jego profil widziała status "wolny" to ok. Ja nie widzę u niego żadnego statusu. Kiedy oglądam jego profil jako niezalogowany użytkownik to widzę "wolny", kiedy oglądam jako ja - nie ma statusu. W ustawieniach fejsa można zrobić, że tego statusu konkretne osoby nie widzą. Jedynie to mnie martwi.

4

Lady Loka napisał/a:

różnica taka, że oni widzą oboje swoje statusy, a facet autorki tylko dla niej ? ukrył to ustawienie,a inni widzą , że jest wolny. Ja bym go zapytała o to wprost.

5 Ostatnio edytowany przez GabrielaKlym (2018-11-12 19:37:44)

Nie jestem za ekshibicjonizmem na fb, ale jeżeli już ktoś ustawia status i jest to "wolny", chociaż jest w związku, to jest to najzwyczajniej w świecie kłamstwo.

6

GabrielaKlym napisał/a:

Nie jestem za ekshibicjonizmem na fb, ale jeżeli już ktoś ustawia status i jest to "wolny", chociaż jest w związku, to jest to najzwyczajniej w świecie kłamstwo.

Jeśli robi to świadomie, to się zgodzę z Tobą, ale czasami taki status wisi u ludzi latami bo kiedyś tam ustawili, mimo, że ich życie się zmienia i zwyczajnie albo nawet o tym nie pomyślą albo mają to gdzieś. Nie o to akurat chodzi.

Niestety, wiem, że jak zapytam, nie dostanę szczerej odp. jeśli ta odp. miałaby mnie zranić, żaden facet się tak nie wkopie, ech

7

może ma ustawienia że status związku widzą tylko nieznajomi.
dlatego widzi go twoja znajoma (która nie ma go w znajomych) i ty po wylogowaniu.
a znajomi nie widzą statusu (nie tylko ty ale inni też)

8

sosenek napisał/a:

może ma ustawienia że status związku widzą tylko nieznajomi.
dlatego widzi go twoja znajoma (która nie ma go w znajomych) i ty po wylogowaniu.
a znajomi nie widzą statusu (nie tylko ty ale inni też)

Można wpisać status wolny a w ustawieniach niestandardowych będzie on niewidoczny dla konkretnej osoby. On tak to musiał zrobić i to oznacza że chce grać jakąś podwójną grę. Niby z nią jest ale dla potencjalnych kandydatek jest wolny. Szczwany lis!

9

tosiatosia napisał/a:

Niestety, wiem, że jak zapytam, nie dostanę szczerej odp. jeśli ta odp. miałaby mnie zranić, żaden facet się tak nie wkopie, ech

Jesteś z facetem, o którym wiesz, że nie jest z Tobą szczery i godzisz się na to? Uważasz, że lepiej kłamać, żeby nie zranić?
Na Twoim miejscu sprawdziłabym jeszcze jego profil z konta jakiejś koleżanki i faktycznie, jeśli stoi tam "wolny" to po prostu spytaj go o to i powiedz, co o tym myślisz, jeśli tak Ci to przeszkadza.

canarios napisał/a:

Można wpisać status wolny a w ustawieniach niestandardowych będzie on niewidoczny dla konkretnej osoby. On tak to musiał zrobić i to oznacza że chce grać jakąś podwójną grę. Niby z nią jest ale dla potencjalnych kandydatek jest wolny. Szczwany lis!

Może tak być, a może zapomniał...chociaż, wygląda na to, że miałaś się o tym nie dowiedzieć.

10 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-11-13 08:58:07)

Autorko, nie pytaj o wyjaśnienie tej sytuacji. Powiedz mu, że zobaczyłaś, że figuruje jako wolny i poproś, żeby zmienił na „w związku”. Jeśli będzie miał pretensje, czemu oglądasz jego profil wylogowana to wskazówka, że jego działanie było zamierzone. Jeśli zmieni bez problemu, to znaczy, że nie masz się czym martwić . Nie daj się wciągnąć w tłumaczenie się, czemu przeglądałaś jego profil tak a nie inaczej, ani jakie to ma znaczenie, co ustawił. Prosisz, żeby zmienił i oczekujesz konkretnej racji.

Ps. Ale jak zmieni status bez problemu, to sprawdź ponownie za kilka dni, czy nadal jest „w związku”;)

11

A ja należę do tych osób, którzy nie patrzą na coś takiego jak „status na fb”. Jestem od 2 lat w związku i nadal nie widzę sensu ustawiania jakiegoś statusu na fb. Ludzie wyluzujcie, liczą się chyba inne rzeczy w życiu.

12

Makigigi napisał/a:

Autorko, nie pytaj o wyjaśnienie tej sytuacji. Powiedz mu, że zobaczyłaś, że figuruje jako wolny i poproś, żeby zmienił na „w związku”. Jeśli będzie miał pretensje, czemu oglądasz jego profil wylogowana to wskazówka, że jego działanie było zamierzone. Jeśli zmieni bez problemu, to znaczy, że nie masz się czym martwić . Nie daj się wciągnąć w tłumaczenie się, czemu przeglądałaś jego profil tak a nie inaczej, ani jakie to ma znaczenie, co ustawił. Prosisz, żeby zmienił i oczekujesz konkretnej racji.

Ps. Ale jak zmieni status bez problemu, to sprawdź ponownie za kilka dni, czy nadal jest „w związku”;)

Bardzo dobra wskazówka.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Status związku na facebooku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024