Jestem zbyt czuły? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem zbyt czuły?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Jestem zbyt czuły?

Witam, mam problem, jestem w zwiazku prawie rok, tak na wstepie. Zauwazylem ze dziewczyna przestala byc czula, tj nie calujemy sie jak wczesniej tylko jej teraz wystarczy na dzien dobry i do widzenia, wiem ze to po czasie mija i wgl ale to tak nagle sie zmienilo, moze to byc przez to ze ja jestem dla niej zbyt czuly i ona moze byc tym "zmeczona"? Pomyślałem zeby zrobic tak ze przez dwa trzy spotkania bede normalnie sie zachowywal, tj bez przytulenia a juz wgl checi pocalowania jej, moze sie za tym steskni i wroco jej ta czulosc? Pomozcie bo czuje sie jak w starym malzenstwie, pozdrawiam i napiszcie czy moze byc faktycznie zbyt obarczona moja czuloscia i jest tym zmeczona??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem zbyt czuły?

A nie lepiej zapytać o to swoją Dziewczynę?

3

Mama nauczyła mnie jednego: coś nie gra - rozmawiaj. Nie ma nic gorszego niż milczenie, trzymanie w sobie problemu bądź nawet wyrzucenie z siebie go po jakimś czasie. Coś nie pasuje - mówisz, czymś się martwisz - mówisz, coś Cię gryzie - mówisz. Monologi prowadzą do dialogów. Pytaj nie zastanawiaj się.

4

A co to znaczy wg Ceibie "zbyt czuły"?
Poza tym zgadzam się z poprzednikami, należy rozmawiać. Nikt z nas nie wie co dziewczynie siedzi w głowie i w duszy.

5

W sumie,macie racje, rozmowa to pierwsze co powinno mi przyjsc do glowy..przy najblizszej okazji nie bede zwlekal i szczerze o tym porozmawiam, dziękuję za szybkie odpowiedzi i "ustawienie" wink

6

Przede wszystkim nie baw się w żadne gierki, a po prostu (powtarzając za poprzedniczkami) zapytaj. Po drugie jest takie powiedzenie, które być może tutaj ma odniesienie w rzeczywistości - nawet kota można zagłaskać na śmierć, więc kto wie czy dziewczyna nie poczuła się już zagłaskiwana wink.

7

co to znaczy zbyt czuły? Jeśli przysysasz się do niej bezustannie nie dając chwili na oddech to faktycznie można mieć dość. Nie napisales konkretnie jak to u was wygląda, wiec trudno gdybac, ale raczej nie wydaje mi sie. Jesteście tak krótko razem a pewnie nie spotykacie się codziennie, tylko od czasu do czasu i to na pare godzin, wiec raczej trudno winic tu nadmiar czułości. Nie zdążyłaby się zmeczyc chyba wink Cos jednak jest na rzeczy, ze dziewczyna zmieniła znacząco swoje podejście do Ciebie. I to jest temat do rozmowy.

8

mysiak87 napisał/a:

Mama nauczyła mnie jednego: coś nie gra - rozmawiaj. Nie ma nic gorszego niż milczenie, trzymanie w sobie problemu bądź nawet wyrzucenie z siebie go po jakimś czasie. Coś nie pasuje - mówisz, czymś się martwisz - mówisz, coś Cię gryzie - mówisz. Monologi prowadzą do dialogów. Pytaj nie zastanawiaj się.

Masz mądrą mamę.

9

Znudziles sie jej prawdopodobnie i juz planuje skoczyc na inna gałąź.

10

ronnypaua napisał/a:

Znudziles sie jej prawdopodobnie i juz planuje skoczyc na inna gałąź.

ależ ty jesteś szybko oceniającą osobą. Nie wiesz co ta dziewczyna myśli a moze nie spodobało jej sie jakies zachowanie partnera? a mzoe sie obraziła? moze ma gorsze dni? moze nie potrzebuje az tyle czulosci?
Po to jest rozmowa ona potrafi doprowadzic temat do końca.

11

Janekkromka napisał/a:

W sumie,macie racje, rozmowa to pierwsze co powinno mi przyjsc do glowy..przy najblizszej okazji nie bede zwlekal i szczerze o tym porozmawiam, dziękuję za szybkie odpowiedzi i "ustawienie" wink

No to spoko, pogadaj sobie, jak zawsze, na pewno dowiesz się o co chodzi, na pewno przedyskutujecie sprawę, wyciągniecie wnioski i na pewno zaczniecie wspólnie wzmacniać wasz wyjątkowy związek, walczyć z przeciwnościami, aż w końcu osiągniecie nirvane i duchowy orgazm, a wszystko dzięki wspólnemu zaangażowaniu. Po rozmowach takich często się tak dzieje.
Pff
Na moje, to daruj sobie rozmowy, jeszcze nigdy nic z tego nie wynikło, dowiesz się że jest ok, albo garść bzdetów i ogólników, ewentualnie zwali winę na Ciebie, przez co staniesz się jeszcze bardziej czuły jak urządzenie to badania trzeźwości.
Problem jest gdzie indziej, i fakt, nadmiar czułości może być jedna z przyczyn.
Jeżeli chcesz odpłacić tym samym, to lepiej się upewnij czy twoja działania będą określone na osobę która w czuje mniej więcej to samo co Ty.
Wielu ludzi przejechało się na takich sztuczkach.
Ale zrób jak chcesz, pogadać zawsze można.
Dla Ciebie słabo, bo będzie wiedziała ze Ci zależy, dla niej dobrze, z tego samego powodu.
Pozdrawiam

12

Masz coś na sumieniu? Jak nie masz nic na sumieniu, to o nic nie pytaj tylko ogranicz z nią kontakty aż zatęskni. Jak nie zatęskni, bo np. ma kogoś innego na oku, to rozejdziecie się szybciej, bez tego całego okresu smuty pomiędzy jednym carem a drugim.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem zbyt czuły?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024