Cześć! Mam pewien problem i chciałbym Was zapytać o radę. Mam nadzieję że dział dobry, ew proszę o przeniesienie administrację forum.
Ale do rzeczy. Byłem z dziewczyną 2,5r w związku. Związek się rozpadł z braku seksu. Tak, nie wspołżyliśmy WCALE mimo wspólnego spania, kąpania się ect ale nie o tym. Mam swoje potrzeby i wtedy dawałem sobie radę "sam" przez tyle czasu bo ona nie chciała. I będąc teraz w nowym związku jest wszystko super, ok, normalnie dochodzę w niej gdy się kochamy ale gdy ona robi to ręką lub ustami to kompletnie nic. I jest jakiś sposób żeby to / mnie "naprawić"?
1 2017-08-28 19:05:58 Ostatnio edytowany przez kakuxpl2 (2017-08-28 19:07:35)
Mam dla Ciebie trzy punkty:
(1) Nie musisz mieć orgazmu na wszystkie sposoby.
(2) Może przyzwyczajony jesteś do swojej ręki i rytmu i nacisku? Nie musi ona od razu umieć Cię na szczyt ręką doprowadzać.
(3) Ludziom się wydaje, że jak dziewczyna robi loda/oral/fellatio to jest najlepsza na świecie forma seksu i każdy facet to uwielbia i każdy tak dochodzi. Otóż nieprawda... nie każdy
Niektóre dziewczyny umieją dotykać, a inne nie umieją. Niektóre dobrze robią loda, a inne nie.
Wniosek? Masz seks, jest dobry, więc nie oczekuj cudu od razu. Może z czasem będzie lepiej, a może gorzej.