Czy da się to naprawić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy da się to naprawić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez kakuxpl2 (2017-08-28 19:07:35)

Temat: Czy da się to naprawić?

Cześć! Mam pewien problem i chciałbym Was zapytać o radę. Mam nadzieję że dział dobry, ew proszę o przeniesienie administrację forum.
Ale do rzeczy. Byłem z dziewczyną 2,5r w związku. Związek się rozpadł z braku seksu. Tak, nie wspołżyliśmy WCALE mimo wspólnego spania, kąpania się ect ale nie o tym. Mam swoje potrzeby i wtedy dawałem sobie radę "sam" przez tyle czasu bo ona nie chciała. I będąc teraz w nowym związku jest wszystko super, ok, normalnie dochodzę w niej gdy się kochamy ale gdy ona robi to ręką lub ustami to kompletnie nic. hmm I jest jakiś sposób żeby to / mnie "naprawić"? hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy da się to naprawić?

Mam dla Ciebie trzy punkty:

(1) Nie musisz mieć orgazmu na wszystkie sposoby.

(2) Może przyzwyczajony jesteś do swojej ręki i rytmu i nacisku? Nie musi ona od razu umieć Cię na  szczyt ręką doprowadzać.

(3) Ludziom się wydaje, że jak dziewczyna robi loda/oral/fellatio to jest najlepsza na świecie forma seksu i każdy facet to uwielbia i każdy tak dochodzi. Otóż nieprawda... nie każdy smile

Niektóre dziewczyny umieją dotykać, a inne nie umieją. Niektóre dobrze robią loda, a inne nie.

Wniosek? Masz seks, jest dobry, więc nie oczekuj cudu od razu. Może z czasem będzie lepiej, a może gorzej.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy da się to naprawić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024