Nie wiem ale coraz czesciej poznaje kobiety po 30stce i nie obchodzi je zbytnio zwiazek,
dla mnie to nie jest normalne ze po 30stce nadal sie szaleje, jest wolnym ptakiem i ma sie gdzies zalozenie rodziny.
Zdaje mi sie ze z tymi kobietami jest cos nie tak, z tego co obserwuje.Czesto sa zadbane kobiece, ale chyba im sie w glowie poprzewracalo.
1 2017-08-19 19:39:10 Ostatnio edytowany przez JohnyP100 (2017-08-19 19:41:59)
A ty masz żonę?
dzizas, kolejny zakompleksiony chlopczyk wylewa zale na kobiecym forum
albo kolejne wcielenie tego samego trolla
Obstawialam to drugie
ja obstawiam oba
Tytuł chwytliwy, a dalej nuda.
Rozkręćcie wątek; )
No tak, drugie jak najbardziej nie wyklucza pierwszego
Takie forumowe dwa w jednym
No tak, drugie jak najbardziej nie wyklucza pierwszego
![]()
Takie forumowe dwa w jednym
bingo!
zeby chociaż te trolle były kreatywne
ale takie rzeczy az żal czytać...
Oby moderacja nie zamknęła, bo czasem trollowe wątki są takie zabawne
Oby moderacja nie zamknęła, bo czasem trollowe wątki są takie zabawne
Jak na razie nudy. Nic się nie dzieje.
Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce
Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce
No to się melduję. Pierwszy post jest o mnie. Najwyraźniej przewróciło mi się w głowie.
Czasem troll fajnie nakręci wątek, to prawda.
Ja mam gdzieś założenie rodziny. Co prawda jestem w związku, ale bez ślubu i dzieci też mieć nie chcę taka jestem wynaturzona
a autora doopa o coś boli, ot co. Od kiedy to panowie tacy chętni, by pójść przed ołtarz i rodzinę zakładać?
rossanka napisał/a:Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce
No to się melduję.
Pierwszy post jest o mnie. Najwyraźniej przewróciło mi się w głowie.
Czasem troll fajnie nakręci wątek, to prawda.
Czyli Ci się poprzewracalo w glowie?
Tak. "Miałam za dobrze" w życiu.
i ja się melduję!
a mnie wolna miłość przewróciła w głowie
Ale z czym masz problem autorze, tak konkretnie?
17 2017-08-19 23:09:36 Ostatnio edytowany przez czarna lilia (2017-08-19 23:13:32)
Racibor -ze ta wolna milosc to nie z nim :-)
Ja tez jestem po 30 ( dawno ale po)i tez mnie zwiazki nie interesuja, przejechalam sie pare razy w glowie mi sie od tego poprzewracalo i teraz wole singlowanie i wlolna milosc od czasu do czasu . ;-)
Do związku potrzebna jest odpowiednia osoba, a jak się spotyka same nieodpowiednie, nieodpowiedzialne i nieogarnięte to się dochodzi do wniosku że nie ma powodów żeby dalej brnąć w tą dżungle i żyje się w mieście i nie zagląda się do lasu. Cokolwiek to znaczy
Nie wiem ale coraz czesciej poznaje kobiety po 30stce i nie obchodzi je zbytnio zwiazek,
dla mnie to nie jest normalne ze po 30stce nadal sie szaleje, jest wolnym ptakiem i ma sie gdzies zalozenie rodziny.
Zdaje mi sie ze z tymi kobietami jest cos nie tak, z tego co obserwuje.Czesto sa zadbane kobiece, ale chyba im sie w glowie poprzewracalo.
Może porozmawiajmy o tym czemu tak cię ciągnie do "bad girls"
dzizas, kolejny zakompleksiony chlopczyk wylewa zale na kobiecym forum
![]()
albo kolejne wcielenie tego samego trolla
Tym razem nie rozumie tego ataku, autor nikogo nie obrazal.
@Autorze szukaj tych ktore chca zwiazku albo pokaz tym ktore nie chca bo maja zle doswiadczenia ze ty jestes tego warty.
Moze ci sie uda, sprobowac zawsze warto a i tak nic nie stracisz, tylko wiesz nic na sile.
A co, wolalbys, zeby Cie ktos zwodzil i sie Toba bawil???????
Szanuj ludzi, ktorzy otwarcie mowia, ze nie sa na zwiazek gotowi. Przynajmniej graja w otwarte karty i nie marnuja czasu innych.
Najbardziej nie lubie, gdy ktos udaje, ze szuka czegos powaznego, a potem sie okazuje, ze nie wie,czego chce i marnuje drugiej osobie pare miesiecy, rok, pare lat.....
Tacy to zasluguja na wychlostanie nahajka kozacka.
Co do bad girls: Good girls go to heaven, bad girls go to London. I have been a few times already in London :-). Always great fun.
Choc moj maz powiedzial ostatnio, ze ja na pewno pojde do nieba, bo z nim wytrzymuje :-).
Jak to bylo; Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu. Celujesz w babki dzisiatki na skali 1-10, a moze powinienes przyzwoita szostke znalezc, ktora Cie doceni i byc szczesliwy? Powodzenia.
Celujesz w babki dzisiatki na skali 1-10, a moze powinienes przyzwoita szostke znalezc, ktora Cie doceni i byc szczesliwy?
To jest główny powód rozgoryczenia większości panów zakładających podobne tematy i próbujących wmówić kobietom, że jest z nimi coś nie tak, że lubią "bad boyów", itp.
Prawda jest często taka: za wysokie progi na ich nogi, ale i tak próbują się tam gramolić
Interesuje, interesuje... jeżeli na horyzoncie pojawia się ktoś interesujący, przy czym związek nie jest celem samym w sobie
PS. Wypowiadałam się za siebie, jako reprezentantka grupy.
Generalnie nie opłaca się dla 30dkg kiełbasy brać całego wieprza do domu tak teraz myślą kobiety.
Generalnie nie opłaca się dla 30dkg kiełbasy brać całego wieprza do domu
tak teraz myślą kobiety.
hahahaa,muszę to zapamiętać
30-stki + są najlepsze!
27 2017-08-20 19:46:29 Ostatnio edytowany przez czarna lilia (2017-08-20 19:49:33)
CatLady- To moze czasem by wystarczylo zeby delikwent staral sie byc troche mniej wieprzem .
(30dkg fiu fiu ale masz wymagania )
SonyXperia- otóż to wlasnie.
30-stki + są najlepsze!
Piszesz o dkg czy latach teraz?
rinho91 napisał/a:30-stki + są najlepsze!
Piszesz o dkg czy latach teraz?
hah, o wieku
30 2017-08-20 20:06:06 Ostatnio edytowany przez Koczek (2017-08-20 20:06:51)
Szukają odpowiedniego kandydata pewnie. Może dla Ciebie to wygląda na niechęć do związków, ale zapewne jak taka kobietka pozna kogoś i zakocha się, to wtedy i związek będzie, i w dalszej kolejności małżeństwo.
A że nie biorą pierwszego z brzegu? To i panowie też przecież pierwszej lepszej chyba nie biorą...
Tak ! teraz romanse, afery seks przygody, to pozniej nie placzcie ze Was nikt nie chcial !! Czas szybko ucieka!Na starosc chcecie same zostac?!
Wasze kolezanki 99% maja facetow, mezow a Wy nadal niezdecydowane niewyzyte wolne ptaki!
Te Panie ktore wylecialy z Trolem, to tez nie za bardzo na poziomie.
Tak ! teraz romanse, afery seks przygody, to pozniej nie placzcie ze Was nikt nie chcial !! Czas szybko ucieka!Na starosc chcecie same zostac?!
Wasze kolezanki 99% maja facetow, mezow a Wy nadal niezdecydowane niewyzyte wolne ptaki!Te Panie ktore wylecialy z Trolem, to tez nie za bardzo na poziomie.
no ja ostatnio bywam mocno na poziomie - w pozycji horyzontalnej
Temat zostaje zamknięty z oczywistych względów. Pozdrawiam, Cslady