Nie wiem ale coraz czesciej poznaje kobiety po 30stce i nie obchodzi je zbytnio zwiazek,
dla mnie to nie jest normalne ze po 30stce nadal sie szaleje, jest wolnym ptakiem i ma sie gdzies zalozenie rodziny.
Zdaje mi sie ze z tymi kobietami jest cos nie tak, z tego co obserwuje.Czesto sa zadbane kobiece, ale chyba im sie w glowie poprzewracalo.
1 2017-08-19 19:39:10 Ostatnio edytowany przez JohnyP100 (2017-08-19 19:41:59)
A ty masz żonę?
dzizas, kolejny zakompleksiony chlopczyk wylewa zale na kobiecym forum
albo kolejne wcielenie tego samego trolla
Obstawialam to drugie ![]()
ja obstawiam oba ![]()
Tytuł chwytliwy, a dalej nuda.
Rozkręćcie wątek; )
No tak, drugie jak najbardziej nie wyklucza pierwszego
Takie forumowe dwa w jednym ![]()
No tak, drugie jak najbardziej nie wyklucza pierwszego
![]()
Takie forumowe dwa w jednym
bingo! ![]()
zeby chociaż te trolle były kreatywne
ale takie rzeczy az żal czytać...
Oby moderacja nie zamknęła, bo czasem trollowe wątki są takie zabawne ![]()
Oby moderacja nie zamknęła, bo czasem trollowe wątki są takie zabawne
Jak na razie nudy. Nic się nie dzieje.
Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce ![]()
Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce
No to się melduję.
Pierwszy post jest o mnie. Najwyraźniej przewróciło mi się w głowie. ![]()
Czasem troll fajnie nakręci wątek, to prawda.
Ja mam gdzieś założenie rodziny. Co prawda jestem w związku, ale bez ślubu i dzieci też mieć nie chcę
taka jestem wynaturzona ![]()
a autora doopa o coś boli, ot co. Od kiedy to panowie tacy chętni, by pójść przed ołtarz i rodzinę zakładać?
rossanka napisał/a:Niech tu któraś napisze coś, oczywiście taka, co ma gdzieś związek i jest po 30 stce
No to się melduję.
Pierwszy post jest o mnie. Najwyraźniej przewróciło mi się w głowie.
Czasem troll fajnie nakręci wątek, to prawda.
Czyli Ci się poprzewracalo w glowie? ![]()
Tak. "Miałam za dobrze" w życiu.
![]()
i ja się melduję!
a mnie wolna miłość przewróciła w głowie ![]()
Ale z czym masz problem autorze, tak konkretnie? ![]()
17 2017-08-19 23:09:36 Ostatnio edytowany przez czarna lilia (2017-08-19 23:13:32)
Racibor -ze ta wolna milosc to nie z nim :-)
Ja tez jestem po 30 ( dawno ale po)i tez mnie zwiazki nie interesuja, przejechalam sie pare razy w glowie mi sie od tego poprzewracalo i teraz wole singlowanie i wlolna milosc od czasu do czasu . ;-)
Do związku potrzebna jest odpowiednia osoba, a jak się spotyka same nieodpowiednie, nieodpowiedzialne i nieogarnięte to się dochodzi do wniosku że nie ma powodów żeby dalej brnąć w tą dżungle i żyje się w mieście i nie zagląda się do lasu. Cokolwiek to znaczy ![]()
Nie wiem ale coraz czesciej poznaje kobiety po 30stce i nie obchodzi je zbytnio zwiazek,
dla mnie to nie jest normalne ze po 30stce nadal sie szaleje, jest wolnym ptakiem i ma sie gdzies zalozenie rodziny.
Zdaje mi sie ze z tymi kobietami jest cos nie tak, z tego co obserwuje.Czesto sa zadbane kobiece, ale chyba im sie w glowie poprzewracalo.
Może porozmawiajmy o tym czemu tak cię ciągnie do "bad girls" ![]()
dzizas, kolejny zakompleksiony chlopczyk wylewa zale na kobiecym forum
![]()
albo kolejne wcielenie tego samego trolla
Tym razem nie rozumie tego ataku, autor nikogo nie obrazal.
@Autorze szukaj tych ktore chca zwiazku albo pokaz tym ktore nie chca bo maja zle doswiadczenia ze ty jestes tego warty.
Moze ci sie uda, sprobowac zawsze warto a i tak nic nie stracisz, tylko wiesz nic na sile.
A co, wolalbys, zeby Cie ktos zwodzil i sie Toba bawil???????
Szanuj ludzi, ktorzy otwarcie mowia, ze nie sa na zwiazek gotowi. Przynajmniej graja w otwarte karty i nie marnuja czasu innych.
Najbardziej nie lubie, gdy ktos udaje, ze szuka czegos powaznego, a potem sie okazuje, ze nie wie,czego chce i marnuje drugiej osobie pare miesiecy, rok, pare lat.....
Tacy to zasluguja na wychlostanie nahajka kozacka.
Co do bad girls: Good girls go to heaven, bad girls go to London. I have been a few times already in London :-). Always great fun.
Choc moj maz powiedzial ostatnio, ze ja na pewno pojde do nieba, bo z nim wytrzymuje :-).
Jak to bylo; Lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu. Celujesz w babki dzisiatki na skali 1-10, a moze powinienes przyzwoita szostke znalezc, ktora Cie doceni i byc szczesliwy? Powodzenia.
Celujesz w babki dzisiatki na skali 1-10, a moze powinienes przyzwoita szostke znalezc, ktora Cie doceni i byc szczesliwy?
To jest główny powód rozgoryczenia większości panów zakładających podobne tematy i próbujących wmówić kobietom, że jest z nimi coś nie tak, że lubią "bad boyów", itp.
Prawda jest często taka: za wysokie progi na ich nogi, ale i tak próbują się tam gramolić ![]()
Interesuje, interesuje... jeżeli na horyzoncie pojawia się ktoś interesujący, przy czym związek nie jest celem samym w sobie ![]()
PS. Wypowiadałam się za siebie, jako reprezentantka grupy.
Generalnie nie opłaca się dla 30dkg kiełbasy brać całego wieprza do domu
tak teraz myślą kobiety. ![]()
Generalnie nie opłaca się dla 30dkg kiełbasy brać całego wieprza do domu
tak teraz myślą kobiety.
hahahaa,muszę to zapamiętać ![]()
30-stki + są najlepsze!
27 2017-08-20 19:46:29 Ostatnio edytowany przez czarna lilia (2017-08-20 19:49:33)
CatLady- To moze czasem by wystarczylo zeby delikwent staral sie byc troche mniej wieprzem . ![]()
(30dkg fiu fiu ale masz wymagania
)
SonyXperia- otóż to wlasnie.
30-stki + są najlepsze!
Piszesz o dkg czy latach teraz? ![]()
rinho91 napisał/a:30-stki + są najlepsze!
Piszesz o dkg czy latach teraz?
hah, o wieku ![]()
30 2017-08-20 20:06:06 Ostatnio edytowany przez Koczek (2017-08-20 20:06:51)
Szukają odpowiedniego kandydata pewnie. Może dla Ciebie to wygląda na niechęć do związków, ale zapewne jak taka kobietka pozna kogoś i zakocha się, to wtedy i związek będzie, i w dalszej kolejności małżeństwo.
A że nie biorą pierwszego z brzegu? To i panowie też przecież pierwszej lepszej chyba nie biorą...
Tak ! teraz romanse, afery seks przygody, to pozniej nie placzcie ze Was nikt nie chcial !! Czas szybko ucieka!Na starosc chcecie same zostac?!
Wasze kolezanki 99% maja facetow, mezow a Wy nadal niezdecydowane niewyzyte wolne ptaki!
Te Panie ktore wylecialy z Trolem, to tez nie za bardzo na poziomie.
Tak ! teraz romanse, afery seks przygody, to pozniej nie placzcie ze Was nikt nie chcial !! Czas szybko ucieka!Na starosc chcecie same zostac?!
Wasze kolezanki 99% maja facetow, mezow a Wy nadal niezdecydowane niewyzyte wolne ptaki!Te Panie ktore wylecialy z Trolem, to tez nie za bardzo na poziomie.
no ja ostatnio bywam mocno na poziomie - w pozycji horyzontalnej
![]()
Temat zostaje zamknięty z oczywistych względów. Pozdrawiam, Cslady