Ja tak sobie seidze tutaj i pomiedzy rozmowami z klientami czytam rozne ciekawostki zyciowe i wlasnie znalazlam cos na poruszany przeze mnie temat: http://www.decoz.com/numerology_tutor_s … umbers.htm Nie mam teraz czasu tlumaczyc ale w skrocie powiem tak:
Liczba 11, powtarzajaca sie w jakims zestawieniu lub osobno moze oznaczac:
sprawy zwiazane z intuicja, subtelnosc, wrazliwosc, swiadomosc, wiedza ukryta w naszym wnetrzu, bedaca w podsiadomosci. Musisz ufac swojej intuicji. Twoje wewnetrzne uczucia maja zwyczaj byc bardziej odpowiedzialne niz twoje 'racjonale' zrozumienie. Podejmujesz zle decyzje oparte na tym co wydaje Ci sie, ze jest wiadome, pewne, podczas gdy gleboko we Twoim wnetrzu cos Ci podpowiada aby obrac inny kierunek.
Liczba ta czesto pojawia sie w poczatkowych fazach zwiazku i w tym przypadku powinna byc odbierana jako ostrzezenie. Badz ostrozny i uwazny na rozne rzeczy, ktorych mozesz byc swiadomy gleboko w sobie. Kieruj sie wiec intuicja przed podjeciem nastepnych krokow.
Nie zawsze jednak musi to dotyczyc zwiazku. Moze to byc praca lub cokolwiek innego. Zazwyczaj jest to w naszej podswiadomosci jednak musimy to cos w sobie odnalezc i przynac sie do tego.
Sa tez opisy liczb: 22, 33 i 16. Nie mam juz czasu teraz tlumaczyc. Za 10 minut wychodze stad Jutro przetlumacze jesli ktos ma zyczenie.