Czy to wszystko nie za szybko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to wszystko nie za szybko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Nadiaaa123 (2017-08-02 05:30:27)

Temat: Czy to wszystko nie za szybko

Witam wszystkich. Otóz tak jakieś 1.5 miesiąca temu na imprezie kolegi spotkałam kolegę ze szkoły  (co prawda nie mieliśmy jakiegoś dobrego kontaktu, ale czasami kilka słów zamienielisny ze sobą) i od czasu tamtej imprezy cały czas ze sobą piszemy.Powiedział mi że mu się bardzo podobam.Spotykamy sie tak 2 razy w tygodniu, ale raczej w gronie znajomych, raz tylko byliśmy sami.Jak się spotykamy to zawsze mnie przytula, całuje to w policzek to w czolo. Ogólnie to on mi się podoba, chociaż tego mu nie mówiłam, ale problem leży w tym, że ja nie wiem czy chce coś zaczynać nowego, poza tym mam wrażenie że wszystko dzieje sie za szybko.Ostatnio trochę się pokłócilismy no i on potem napisał do mnie coś w tym stylu,że nie rozumiesz że cię kocham i jesteś dla mnie wszystkim i że się pewnie osmieszyl i niepotrzebnie narobił sobie nadziei ja mu odpisałam że to dla mnie szok,że cieszę się to powiedział, ale że dla mnie to za szybko i chce go najpierw lepiej poznać i na to mi nie odpisał.Ja sama nie wiem co mam robić. Myślicie że to co powiedział jest szczerze, po 1.5 miesiąca kontaktu? Czy jest coś co zrobiłam źle? Co mam teraz zrobić
Dodam jeszcze że oboje mamy po 18 lat

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to wszystko nie za szybko

Myślę, że chłopakowi na swój sposób na Tobie zależy. Pomylił miłość z zauroczeniem, ale taka jest domena emocjonalna w tym wieku.

"Czy jest coś co zrobiłam źle?" - nie. Daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz, by zdecydować, czy chcesz być z nim dalej na stopie koleżeńskiej, czy może spróbujecie czegoś więcej.

Co mam teraz zrobić - do niczego się nie zmuszaj i spotykaj się z nim dalej, jeśli masz na to ochotę. Doświadczaj smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to wszystko nie za szybko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024