Witam, jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, którą strasznie pokochałem. Rozstaliśmy się z powodu błachostki lecz zamiast to wytłumaczyć zrobiłem pełno głupot, które ją tylko odrzuciły od mojej osoby. Przemyślałem to, zmieniłem w sobię co powinienem lecz nie wiem jak mam ją do siebie przekonać... Próbowałem napisać lecz widzę ciągle jej złość wobec mojej osoby, nie chce jej się narzucać, a z drugiej strony nie potrafie żyć bez niej.
Napisz konkretniej - trudno się odnieść, prócz tego, że ostrożnie powinieneś i jednak prawdopodobnie nie zwlekać, jesli się złości a nie jest zupełnie obojętna i zdystansowana - to może coś uda Ci się naprawić.
Głównie natarczywość i pisanie do znajomych. Niewiem co mną kierowało w tamtym momencie.
błagam... to ten sam troll
mógłby chociaż płytę zmienić
Udowodnij jej ze ja naprawde kochasz . Padnij nawet na kolana .
Po takim akcie może mnie wyśmiać.
Głównie natarczywość i pisanie do znajomych. Niewiem co mną kierowało w tamtym momencie.
Oczerniałeś tą dziewczynę wśród znajomych?
maroxpompa napisał/a:Głównie natarczywość i pisanie do znajomych. Niewiem co mną kierowało w tamtym momencie.
Oczerniałeś tą dziewczynę wśród znajomych?
Nie, próbowałem dostać jakieś rady.
Jakieś propozycję państwo mają?
Jakieś propozycję państwo mają?
Z mojego doswiadczenia Ci doradze. U nas bywaly rozstania i powroty, jednak pierwsze rozstanie bylo ze strony dziewczyny. Bylem w szoku gdy postanowila ze mna zerwac, bylo to po 3 latach zwiazku, nigdy bym nie pomyslal. Jednak po kilku dniach otrzasnalem sie umyslowo na tyle, zeby zrozumiec jak funkcjonuja kobiety i ja odzyskac.
Po 1- nie narzucaj sie, ale drąż. Powoli, spokojnie, ale drąż, tzn. pisz do niej najlepiej codziennie, pytaj co u niej, badz mily, ale nie na sile, po prostu pokaz jej ze się o nią troszczysz. Po 2 Nie drąż tematow rozstania, nie probuj jej oskarzac, mowic ze cos zrobila zle, nie pokazuj agresji, ani desperacji.
Musisz pokazywac męski spokoj, troskliwosc o dziewczyne.
Umiar w pisaniu, ale troskliwosc, akceptacja i bron Boze nie oskarzaj jej ani nie pokazuj agresji. Wyrzuty mozesz jej robic jak już ją odzyskasz.
W moim przypadku operacja zakonczyla sie sukcesem, dziewczyna wrocila do mnie, potem jeszcze zdarzylo sie ze to ja ją rzucilem a ona chciala wrocic, itd i wrocilismy do siebie. Dosc burzliwy zwiazek, jednak metoda na odzyskanie jest taka jak Ci podalem.
Jak dobrze ja zrealizujesz to powinno zadzialac, dziala na prawie każdą laskę
maroxpompa napisał/a:Jakieś propozycję państwo mają?
Z mojego doswiadczenia Ci doradze. U nas bywaly rozstania i powroty, jednak pierwsze rozstanie bylo ze strony dziewczyny. Bylem w szoku gdy postanowila ze mna zerwac, bylo to po 3 latach zwiazku, nigdy bym nie pomyslal. Jednak po kilku dniach otrzasnalem sie umyslowo na tyle, zeby zrozumiec jak funkcjonuja kobiety i ja odzyskac.
Po 1- nie narzucaj sie, ale drąż. Powoli, spokojnie, ale drąż, tzn. pisz do niej najlepiej codziennie, pytaj co u niej, badz mily, ale nie na sile, po prostu pokaz jej ze się o nią troszczysz. Po 2 Nie drąż tematow rozstania, nie probuj jej oskarzac, mowic ze cos zrobila zle, nie pokazuj agresji, ani desperacji.
Musisz pokazywac męski spokoj, troskliwosc o dziewczyne.
Umiar w pisaniu, ale troskliwosc, akceptacja i bron Boze nie oskarzaj jej ani nie pokazuj agresji. Wyrzuty mozesz jej robic jak już ją odzyskasz.W moim przypadku operacja zakonczyla sie sukcesem, dziewczyna wrocila do mnie, potem jeszcze zdarzylo sie ze to ja ją rzucilem a ona chciala wrocic, itd i wrocilismy do siebie. Dosc burzliwy zwiazek, jednak metoda na odzyskanie jest taka jak Ci podalem.
Jak dobrze ja zrealizujesz to powinno zadzialac, dziala na prawie każdą laskę
Mineło trochę czasu i trochę moich głupot wyplyneło, nie wpłynie to na to?
Mineło trochę czasu i trochę moich głupot wyplyneło, nie wpłynie to na to?
Jesli nie przegiales absolutnie, to spowodowac to powinno tyle, ze proces potrwa dluzej.
Staraj sie lasce wytlumaczyc logicznie czemu tak zrobiles. Kobiety prawie zawsze sa emocjonalne, wiec Twoja troskliwosc i bycie milym powinno z czasem przelamac skale. Ale pamietac musisz, zeby nie byc natarczywy, bo czy szczerze troskliwy facet jest natarczywy? NIE.
I nie pokazuj jej Twojej zlosci na nia ktora z pewnoscia jest
każdy zasługuje na drugą szansę
wydaje mi się ,że szczera rozmowa z dziewczyna wyjaśni sprawę
kobiety uwielbiają długie rozmowy, lubią czuć że facet ich słucha, że sam mówi o swoich uczuciach - jeśli potrafisz tak z nią porozmawiać to połowa sukcesu ![]()
a na przyszłość dwa razy się zastanów zanim coś zrobisz głupiego nerwach, bo drugi raz Ci tego nie wybaczy
Spróbuje, najgorsze są nerwy bo ciężko je zneutralizować.
A może ja zaskocz czymś oryginalnym, ja dostałem od żony tabletki na powiększenie penisa
Spróbuje zastosować się do państwa rad.
Powiem ci moj przyklad z Damianem. Poszlo o glupi komentarz na FB zadzwonil do mnie zaczol mnie wyzywac i wg. Nie zastanawialam sie dlugo tego samego dnia wsiadłam w busa i wyjechałam do Holandii., ale każdego dnia patrzałam czy nie napisal. Po miesciacu pracy zjechałam na urlop i on wtedy sie odezwał. Poprosil o nr telefonu. Bez namysłu mu podalam. Jeszcze tego samego dnia się spotlalismy. Jego usmiech oczy to wszystko wróciło. Dalam mu szanse bo wydawalo mi sie ze, zasłużył. Jedak minelo 4 dni i w niedziele rano do drzwi zapukali policjanci z nakazem zatrzymania bylam w tak dluzym szoku ze nie mogłam nic z siebie wydusić.