Odzyskanie kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Odzyskanie kobiety

Witam, jakiś czas temu rozstałem się z dziewczyną, którą strasznie pokochałem. Rozstaliśmy się z powodu błachostki lecz zamiast to wytłumaczyć zrobiłem pełno głupot, które ją tylko odrzuciły od mojej osoby. Przemyślałem to, zmieniłem w sobię co powinienem lecz nie wiem jak mam ją do siebie przekonać... Próbowałem napisać lecz widzę ciągle jej złość wobec mojej osoby, nie chce jej się narzucać, a z drugiej strony nie potrafie żyć bez niej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odzyskanie kobiety

smile Napisz konkretniej - trudno się odnieść, prócz tego, że ostrożnie powinieneś i jednak prawdopodobnie nie zwlekać, jesli się złości a nie jest zupełnie obojętna i zdystansowana - to może coś uda Ci się naprawić.

3

Głównie natarczywość i pisanie do znajomych. Niewiem co mną kierowało w tamtym momencie.

4

błagam... to ten sam troll
mógłby chociaż płytę zmienić

Udowodnij jej ze ja naprawde kochasz . Padnij nawet na kolana .

6

Po takim akcie może mnie wyśmiać.

7

maroxpompa napisał/a:

Głównie natarczywość i pisanie do znajomych. Niewiem co mną kierowało w tamtym momencie.

Oczerniałeś tą dziewczynę wśród znajomych?

8

balin napisał/a:
maroxpompa napisał/a:

Oczerniałeś tą dziewczynę wśród znajomych?

Nie, próbowałem dostać jakieś rady.

9

Jakieś propozycję państwo mają?

10

maroxpompa napisał/a:

Z mojego doswiadczenia Ci doradze. U nas bywaly rozstania i powroty, jednak pierwsze rozstanie bylo ze strony dziewczyny. Bylem w szoku gdy postanowila ze mna zerwac, bylo to po 3 latach zwiazku, nigdy bym nie pomyslal. Jednak po kilku dniach otrzasnalem sie umyslowo na tyle, zeby zrozumiec jak funkcjonuja kobiety i ja odzyskac.
Po 1- nie narzucaj sie, ale drąż. Powoli, spokojnie, ale drąż, tzn. pisz do niej najlepiej codziennie, pytaj co u niej, badz mily, ale nie na sile, po prostu pokaz jej ze się o nią troszczysz. Po 2 Nie drąż tematow rozstania, nie probuj jej oskarzac, mowic ze cos zrobila zle, nie pokazuj agresji, ani desperacji.
Musisz pokazywac męski spokoj, troskliwosc o dziewczyne.
Umiar w pisaniu, ale troskliwosc, akceptacja i bron Boze nie oskarzaj jej ani nie pokazuj agresji. Wyrzuty mozesz jej robic jak już ją odzyskasz.

W moim przypadku operacja zakonczyla sie sukcesem, dziewczyna wrocila do mnie, potem jeszcze zdarzylo sie ze to ja ją rzucilem a ona chciala wrocic, itd i wrocilismy do siebie. Dosc burzliwy zwiazek, jednak metoda na odzyskanie jest taka jak Ci podalem.
Jak dobrze ja zrealizujesz to powinno zadzialac, dziala na prawie każdą laskę

11

rafal.gomik napisał/a:
maroxpompa napisał/a:

Z mojego doswiadczenia Ci doradze. U nas bywaly rozstania i powroty, jednak pierwsze rozstanie bylo ze strony dziewczyny. Bylem w szoku gdy postanowila ze mna zerwac, bylo to po 3 latach zwiazku, nigdy bym nie pomyslal. Jednak po kilku dniach otrzasnalem sie umyslowo na tyle, zeby zrozumiec jak funkcjonuja kobiety i ja odzyskac.
Po 1- nie narzucaj sie, ale drąż. Powoli, spokojnie, ale drąż, tzn. pisz do niej najlepiej codziennie, pytaj co u niej, badz mily, ale nie na sile, po prostu pokaz jej ze się o nią troszczysz. Po 2 Nie drąż tematow rozstania, nie probuj jej oskarzac, mowic ze cos zrobila zle, nie pokazuj agresji, ani desperacji.
Musisz pokazywac męski spokoj, troskliwosc o dziewczyne.
Umiar w pisaniu, ale troskliwosc, akceptacja i bron Boze nie oskarzaj jej ani nie pokazuj agresji. Wyrzuty mozesz jej robic jak już ją odzyskasz.

W moim przypadku operacja zakonczyla sie sukcesem, dziewczyna wrocila do mnie, potem jeszcze zdarzylo sie ze to ja ją rzucilem a ona chciala wrocic, itd i wrocilismy do siebie. Dosc burzliwy zwiazek, jednak metoda na odzyskanie jest taka jak Ci podalem.
Jak dobrze ja zrealizujesz to powinno zadzialac, dziala na prawie każdą laskę

Mineło trochę czasu i trochę moich głupot wyplyneło, nie wpłynie to na to?

12

maroxpompa napisał/a:

Mineło trochę czasu i trochę moich głupot wyplyneło, nie wpłynie to na to?

Jesli nie przegiales absolutnie, to spowodowac to powinno tyle, ze proces potrwa dluzej.
Staraj sie lasce wytlumaczyc logicznie czemu tak zrobiles. Kobiety prawie zawsze sa emocjonalne, wiec Twoja troskliwosc i bycie milym powinno z czasem przelamac skale. Ale pamietac musisz, zeby nie byc natarczywy, bo czy szczerze troskliwy facet jest natarczywy? NIE.
I nie pokazuj jej Twojej zlosci na nia ktora z pewnoscia jest

13

każdy zasługuje na drugą szansę
wydaje mi się ,że szczera rozmowa z dziewczyna wyjaśni sprawę

kobiety uwielbiają długie rozmowy, lubią czuć że facet ich słucha, że sam mówi o swoich uczuciach - jeśli potrafisz tak z nią porozmawiać to połowa sukcesu smile

a na przyszłość dwa razy się zastanów zanim coś zrobisz głupiego  nerwach, bo drugi raz Ci tego nie wybaczy

14

Spróbuje, najgorsze są nerwy bo ciężko je zneutralizować.

15

A może ja zaskocz czymś oryginalnym, ja dostałem od żony tabletki na powiększenie penisa

16

Spróbuje zastosować się do państwa rad.

Powiem ci moj przyklad z Damianem.  Poszlo o glupi komentarz na FB zadzwonil do mnie zaczol mnie wyzywac i wg.  Nie zastanawialam sie dlugo tego samego dnia wsiadłam w busa i wyjechałam do Holandii., ale każdego dnia patrzałam czy nie napisal.  Po miesciacu pracy zjechałam na urlop i on wtedy sie odezwał.  Poprosil o nr telefonu.  Bez namysłu mu podalam.  Jeszcze tego samego dnia się spotlalismy.  Jego usmiech oczy to wszystko wróciło.  Dalam mu szanse bo wydawalo mi sie ze, zasłużył.  Jedak minelo 4 dni i w niedziele rano do drzwi zapukali policjanci z nakazem zatrzymania bylam w tak dluzym szoku ze nie mogłam nic z siebie wydusić.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024