Uczucie, z którego nic nie będzie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Uczucie, z którego nic nie będzie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Uczucie, z którego nic nie będzie

Proszę o poradę. Mam taką sytuację, że zauroczyłem się bardzo mocno w koleżance w pracy. Niestety jest to tak poważne, że raczej mi nie przejdzie. A dziewczyna ma narzeczonego, jest szczęśliwa z nim, za rok bierze ślub, mają plany, wspólny kredyt także nic nie może się wydarzyć. Ale niestety pracujemy razem i współpracujemy, musimy pisać na firmowym chacie albo czasem coś przegadać. Powiem szczerze, że w związku z tym bardzo dużo o niej myślę. Oczywiście ona widzi, że ja się w niej podkochuję. Nawet pisałem jej to wprost. Ale ona naraża mnie świadomie na odrzucenie chyba, jest bardzo miła, ale jak ja się za bardzo zaangażuję, i np. zacznę uśmiechać tak, że nie panuję nad sobą, to ona rozmawiając nawet na mnie nie patrzy, odsuwa się i później sobie wrzucam, że jestem beznadziejny. Co mogę z tym zrobić? Zmiana pracy nie bardzo wchodzi w grę, bo na razie jest mi tam dobrze i jest to pewna stabilizacja. Nie chcę też za bardzo psuć tej relacji, bo po pierwsze może nam się wtedy gorzej współpracować, a często proszę ją o jakieś proste czynności, bo wynika to z roli w pracy. A po drugie, myślę, że będę gorzej się z tym czuł, bo to naprawdę miła, ciepła dziewczyna. Ale tak jak pisałem nie ma szans na nic więcej. Co mam zrobić, żeby ta miłość mnie nie zatrzymywała przed ewentualnymi innymi uczuciami, żebym nie porównywał jej do innych? Czy lepiej to zostawić tak jak jest i nie panikować?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uczucie, z którego nic nie będzie

Poznawaj nowe. Obejrzyj sobie: https://youtu.be/GdnYedTpToA

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Uczucie, z którego nic nie będzie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024