Nie wiem co robię nie tak. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie wiem co robię nie tak.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Nie wiem co robię nie tak.

Cześć smile Chciałam zasięgnąć Waszej opinii. Chodzi o to, że mam 23 lata i nigdy nie byłam w związku. Jestem osobą otwartą. Często chłopcy zapraszali mnie na randki,  zawsze proponowali kolejne i na propozycjach się kończyło. Nie wiem czy to nie jest przez to, że boje się sama proponować spotkania by się nie rozczarować odrzuceniem.  Jestem śmiałą osobą, ale boję się mówić o uczuciach. Na imprezach zawsze znajdę zainteresowanie, ale niestety przyciągam do siebie jedynie takich facetów, którzy po prostu chcą mnie przelecieć, a ja głupia sobie wyobrażam, że może tym razem tak na prawdę ktoś się mną zainteresuje.  Nie szukam desperacko kogoś, ale jestem romantyczką i wierzę, że któregoś dnia stanie się cud i znajdę miłość życia big_smile Wiecie może jak nie trafiać na facetów którzy chcą tylko jednego? Jak zacząć nad sobą pracę, żeby dostrzegać tych wartościowych chłopaków, którzy myślą poważnie o życiu ? Obstawiam, że pewnie ja robię coś nie tak, że nie mogę trafić na odpowiednich chłopaków.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Leśny_owoc (2017-05-22 19:53:45)

Odp: Nie wiem co robię nie tak.
basic napisał/a:

Nie szukam desperacko kogoś, ale jestem romantyczką i wierzę, że któregoś dnia stanie się cud i znajdę miłość życia big_smile Wiecie może jak nie trafiać na facetów którzy chcą tylko jednego? Jak zacząć nad sobą pracę, żeby dostrzegać tych wartościowych chłopaków, którzy myślą poważnie o życiu ? Obstawiam, że pewnie ja robię coś nie tak, że nie mogę trafić na odpowiednich chłopaków.

Po prostu jak widać posiadasz osobowość, która dla wielu mężczyzn jest tożsama z szybkim numerkiem. Czasami to jak siebie przedstawiamy nie całkiem pokrywa się z tym kim naprawdę jesteśmy. Ludzie oceniają w przeciągu kilku sekund od poznania tj. wyrabiają sobie opinię. Pomyśl co w twoim zachowaniu może ci przeszkadzać np. możesz być otwarta, ale nie koniecznie krzykliwa. Może niektóre cechy powinnaś trochę spłycić (ekstrawertyzm), inne uwydatnić (poglądy romantyczki). Co więcej spójrz w jakim obracasz się towarzystwie - przyznasz rację, że trudno szukać poważnej znajomości na imprezach gdzie uczęszczają głównie jednostrzałowcy? Zastanów się i napisz tutaj do jakich doszłaś wniosków.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Nie wiem co robię nie tak.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024