Pomocy!Znajomosc internetowa Co robić ? Jak to naprawić ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy!Znajomosc internetowa Co robić ? Jak to naprawić ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Topoprostuja (2017-04-18 21:51:53)

Temat: Pomocy!Znajomosc internetowa Co robić ? Jak to naprawić ?

Otoż w niedziele poznałem przez Fb dziewczynę. Napisałem dosyć oryginalnie widać było ekscytację że tak napisałem i po paru wiadomościach.Chciała sprawdzić czy jestem desperatem i czy "szukam dziewczyny" czy popisać jak normalni ludzi w formie takiej że udawała ze miała chłopaka i przed tą wiadamość grałem na litość przez co mi jest głupio,że liczy się wnętrze itp. Zdenerwowałem się i jak przyszedłem do domu i napisałem z dużym wzburzeniem wiadomość,że nie jest w moim typie itd.,że spotkałbym się z nią na chwile i bym jej powiedział nara po paru spotkaniach.Następnie chciałem to naprawić i pisałem jej ze mi się  podoba i w ten sposób zabiłem tajemniczość -_-,takie romantyczne rzeczy uwzględniając  to że się ANI razu się z nią nie spotkałem.Następnie zacząłem udawać ze ją wkręcałem chociaż to nie to.Potem chwile "sztorm na morzu minął" i pisaliśmy normalnie.Następnie spytała się o moje jpg więc jej  wyślałem zdj bo nie miałem profilowego.Myślę że moje zdj ją odstraszyło ponieważ nie było estetyczne i wyglądałem jak bym był zjarany trochę oraz myślę że  z  tego faktu że nie jestem zbytnio chudą osobą.Następnie na moje wiadomosci odpisywała po czasie i to było moim zdaniem dość podejrzane.Gdy napisałem propozycję spotkania dostałem odpowiedz że ma egzaminy  gimnazjalne i innym razem,nie chce odpuścić sobie tej dziewczyny ponieważ czuje ze to wyjątkowa osoba,jest nieśmiała i z tym walczy tzw.Pracuje nad sobą.Ja jestem osobą dość szaloną,nie patrze co będzie za 10 lat patrze co jest teraz , ale staram się nad sobą pracować.Mi się wydaję że nie jestem zbyt przystojny ale mam to gdzieś co oni o mnie sądzą.Pragnę poprosić was o pomoc w tej sytuacji jak już napisałem że nie chce jej sobie dać spokoju,Jak ją przekonać ? Też sądzę że aż tak nudny nie jestem,wiem że nie należy podrywać w internecie ani w social mediach ale w realu już mam trochę dość.Jak to naprawić ? Dziękuję z góry za odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomocy!Znajomosc internetowa Co robić ? Jak to naprawić ?

Czy to jest ta dziewczyna: http://www.netkobiety.pl/t103887.html ??

3

Nope

4 Ostatnio edytowany przez ZnakZapytania7 (2017-04-19 00:45:29)

Nie naprawisz tego, niestety internet rządzi się swoimi prawami...wysyłasz zdjęcie, jej się nie podoba i po ptakach. Wiele osób wtedy zupełnie przestaje odpisywać mimo, że rozmowa była nawet sympatyczna. Nic na to nie poradzisz, ani my tym bardziej. Może popracuj nas sobą skoro uważasz, że jesteś gruby, zrób sobie jakieś korzystne zdjęcie jak chcesz przez neta poznać kogoś, ale nawet korzystne zdjęcie w realu już nie pomoże...nie chodzi o to czy jesteś przystojny czy nie, po prostu możesz być bądź nie w czyimś typie...każdej kobiecie na ziemi raczej się nie spodobasz i trzeba się raczej z tym pogodzić, może Twoja koleżanka też po postu zalicza się do tego grona wink

PS nie zakładaj kilku tematów o tej samej lasce....

5

Przede wszystkim to przestań sobie pogrywać. Gdyby mi facet juz na samym starcie pokazywal złość a potem miotal się i kombinowal aby mnie "poderwac" to nawet gdyby okazal sie przystojny to bym go nie chciała.Żyjemy w takich czasach ze mnóstwo ludzi poznajemy w Internecie. Co w tym dziwnego czy złego od poznania kogoś w realu? A tobie radzę zachować umiar w emocjach. I nie nakrecac sie tak. Bo kazda kopnie cie w zadek po takich akcjach.Co do wyglądu to lepiej zebys nie mial tego gdzieś..bo wygląd rowniez liczy sie bardzo. Chudy czy gruby ..nieważne. Wazne aby zadbany i czysty. Jsk wysylasz oblesne zdjecie to nie dziw sie ze wzbudzasz raczej odrazę. Twoj wyglad to twoja wizytówka. No i zachowanie rowniez rzecz jasna.

6

to nie bylo obleśne zdjęcie tylko wyglądalemjak bylem zjarany

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomocy!Znajomosc internetowa Co robić ? Jak to naprawić ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024