Problemy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez user94 (2017-04-18 13:08:00)

Temat: Problemy...

Cześć, byłem u prostytutki i po prostu robiła mi loda przez gumę i nie mogła mnie podniecić. No była naga, ja też, ale nie chciał mój przyjaciel stanąć.... po prostu było mi fajnie, było cieplutko, tak jak przy lodzie jest dobrze, tylko nie chciał mi stanąć...
Mieliście tak kiedyś i jakie mogą być przyczyny....?
Mi się zdaje że po prostu byłem zestresowany....
Sama prostytutka mówiła że czuje się źle z tym że mnie nie podnieciła, ale możliwe, że sobie zbyt często robię dobrze ręką i w wieku 23 lat miałem pierwszy raz kontakt seksualny(tzn. no miałem zamiar mieć ale nieskutecznie bo wtedy mi nie stanął - właśnie z tą prostytutką)
A i że mam stulejkę i lepiej bym sobie skasował ją.. ale ona chyba nie miała wpływu na to czy stanął czy też nie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problemy...

Jprdl, to Ty byłeś ponad rok w „związku” z kobietą 10 lat starszą od Ciebie i nic? o.O Pytałeś się jak rozpoznać gdy pojawia się trzecia osoba w związku... powinieneś zapytać po czym poznać, że w związku są dwie osoby... Jeżeli nie byłeś czasoumilaczem, związkiem tego nie nazwę, to co ona z tego miała, że z Tobą była? o.O Była w ogóle w jakikolwiek sposób, bo zaczynam mocno wątpić...

3

Odp: Problemy...

A dlaczego ty piszesz o swoich przeżyciach u prostytutki na kobiecym forum??? Na męskim z takimi tematami.

Co to nas kobiety obchodzi??

Masz problem w związku z kobietą, to pisz wtedy.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024