Mój chłopak zaprosił swoją byłą na święta :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak zaprosił swoją byłą na święta :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez smutnazosia (2017-04-17 18:50:34)

Temat: Mój chłopak zaprosił swoją byłą na święta :(

Czuję się jakbym dostała policzkiem w twarz. Nie mogłam dzisiaj spędzić czasu z moim chłopakiem. Mieszkam w innym województwie i przyjechali do mnie goście. Chciałam, żeby mój chłopak zaprosił mnie na święta do siebie i zabrał do dziadków, ale on nie chciał. Chciał przejechać do mnie, ale go nie zaprosiłam bo moja siostra go nie lubi. W Sylwestra jak był to się pokłócili i mojego tatę bolało serce z nerwów. Nie chciałam mieć powtórki z rozrywki, żeby rodzice się denerwowali kłótnią mojego chłopaka i siostry. Dlatego chciałam jechać do niego na Święta.

Mój chłopak zaprosił sobie dzisiaj swoją byłą dziewczynę do siebie na święta, bo mieszka sam i chciał poczuć atmosferę świąt, bo czuje się samotny. Powinien iść do rodziców, którzy mieszkają kilka pięter wyżej, a nie zapraszać swoją byłą. Ona jest z tego samego miasta co on. Jest mi potwornie przykro i smutno. Przepłakałam dzisiaj cały dzień. Jak mi to mógł zrobić wiedząc, że jej nie znoszę. Mnie nie zaprosił na święta, a zaprosił swoją byłą sad Mówi, że jest ona jego najlepszą przyjaciółką, że nie chce do niego wrócić, że się świetnie dogadują. Moje serce krwawi sad Uciekłam od gości do swojego pokoju i płacze sad

Kilka lat temu jego "przyjaciółka" odbiła mi mojego chłopaka. Wtedy też mówiła, że tylko się z nim przyjaźni. On mówił, że jest dla niego tylko jak siostra. Udaje świętą i niewiniątko. Chce go omotać, wykorzystując każdą okazje do tego, a on tego nie widzi sad Jest na mnie zły jak ją obrażam, że jestem zazdrosna. Nie wytrzymuje już z tej frustracji sad Niecierpie jego przyjaciółki. Ja go kocham, nie chce żeby mi go znowu odbiła. Wkurza mnie, że ona udaje anioła, że udaje że chce się tylko z nim przyjaźnić, a za moimi plecami go urabia i chce zniszczyć mój związek sad

Jak mój chłopak ma ograniczony kontakt ze swoją "przyjaciółką" to nasz związek się dobrze układa, a jak ona się pojawia i się spotykają to się kłócimy. Czuję się dzisiaj bardzo źle. Czuję się, że mniej ważna od niej sad Strasznie mnie dzisiaj zraniło zachowanie mojego chłopaka sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak zaprosił swoją byłą na święta :(

Dziewczyno daj sobie  znim spokoj,prosze.
Będziesz miała zmarnowane zycie z Takim typem!!!
Jeżeli on już tera ztraktuje Cie w ten sposób ,pomysl cobedzie później,nie rob tego skoncz i znjdz człowieka który pokoch acIE PRAWDZIWIEI USZANUJE.POWODZENIA

3

smutnazosia napisał/a:

Chciałam, żeby mój chłopak zaprosił mnie na święta do siebie i zabrał do dziadków, ale on nie chciał.

Mój chłopak zaprosił sobie dzisiaj swoją byłą dziewczynę do siebie na święta

Czuję się, że mniej ważna od niej

Robisz sobie jaja?
jesteś od niej mniej ważna, nie widzisz tego??

4

Śmierdzi mi tu próbą powroty jednego z ex. Po drugie, przyjaźń z byłą? nie istnieje.

5 Ostatnio edytowany przez josz (2017-04-18 00:29:55)

Zosiu, jesteś Siłaczką?
Jeśli dobrze zrozumiałam, to ta "przyjaciółka" odbiła Ci kiedyś jego? Odwracając sytuację, zostawił Cię dla niej, zdradził, po czym wróciliście do siebie, a on nadal utrzymuje z nią intensywny kontakt, ona jest jego nalepszą przyjaciółką (dlaczego nie Ty?), nie zaprosił Cię do siebie na święta, chociaż tego chciałaś, wybrał ją pod prestekstem samotności, chociaż ma rodziców kilka pięter wyżej???
Naprawdę nie dostrzegasz sytuacji w jakiej pozwoliłaś się postawić? Dlaczego godzisz sie na życie w trójkącie?

6

Moja rada będzie może dziwna, ale powinnaś pozwolić,żeby wrócił do tej swojej byłej. Po co ci taki chłopak? Niech sobie z nią będzie, kopnij go w tyłek. Zobaczysz, jeszcze karma ich dopadnie, ale ty powinnaś już być daleko i iść przez życie do przodu. Pewnie będziesz pisała,że strasznie ci na nim zależy i że bardzo go kochasz, ale wierz mi on ma to gdzieś. Na pewno razem fajnie te święta uczcili. podczas gdy ty płakałaś, robili sobie kąpiel w wannie. Zosiu, to jakiś cipeusz.

7

Zerwałam z nim dzisiaj. Zaczął bez powodu obrazać moją siostre na mesengerze i ją wyzywać, że jest pustakiem i gównem. To jego zachowanie spowodowało, że postanowiłam się z nim rozstać. Nie pozwole, żeby ktoś obrażał moją rodzine. Zawsze wybiore rodzine a nie chłopaka. Nie będę z kimś kto nie szanuje moich bliskich i przyjazni się z byłą i mnie nie szanuje.

8

Podjęłaś mądrą decyzję i to powód aby już nie być Smutną Zosią.

9 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-22 19:23:25)

Aha, dobrze zrobiłaś... Jedna uwaga, Zosiu. Jak już stworzysz swoją rodzinę, to przemyśl to, że siostra czy rodzice 'ważniejsi' zawsze. To musisz wyważyć i abyś nie miała trudnych wyborów. Ale nie szafuj tak tą myślą. Nie zawsze będą najważniejsi - to poważny temat i nie ma co się rozpisywać. Po prostu przemyśl... i nie buntuję 'przeciw'. smile

10

smutnazosia napisał/a:

Zerwałam z nim dzisiaj. Zaczął bez powodu obrazać moją siostre na mesengerze i ją wyzywać, że jest pustakiem i gównem. To jego zachowanie spowodowało, że postanowiłam się z nim rozstać. Nie pozwole, żeby ktoś obrażał moją rodzine. Zawsze wybiore rodzine a nie chłopaka. Nie będę z kimś kto nie szanuje moich bliskich i przyjazni się z byłą i mnie nie szanuje.

Brawo! Tak mało jest dziewczyn które wybiorą najbliższych, a nie faceta, faceta (i kobietę - wersja dla panów, żeby nie było) można mieć niejednego w życiu, a rodzina jest tylko jedna. Co prawda rodziny się nie wybiera, ale co bliscy to jednak bliscy. A partner/ka, gdy jest byle jaki, nie jest wart poświęcania rodziny na jego rzecz.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój chłopak zaprosił swoją byłą na święta :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024