Czuję się jakbym dostała policzkiem w twarz. Nie mogłam dzisiaj spędzić czasu z moim chłopakiem. Mieszkam w innym województwie i przyjechali do mnie goście. Chciałam, żeby mój chłopak zaprosił mnie na święta do siebie i zabrał do dziadków, ale on nie chciał. Chciał przejechać do mnie, ale go nie zaprosiłam bo moja siostra go nie lubi. W Sylwestra jak był to się pokłócili i mojego tatę bolało serce z nerwów. Nie chciałam mieć powtórki z rozrywki, żeby rodzice się denerwowali kłótnią mojego chłopaka i siostry. Dlatego chciałam jechać do niego na Święta.
Mój chłopak zaprosił sobie dzisiaj swoją byłą dziewczynę do siebie na święta, bo mieszka sam i chciał poczuć atmosferę świąt, bo czuje się samotny. Powinien iść do rodziców, którzy mieszkają kilka pięter wyżej, a nie zapraszać swoją byłą. Ona jest z tego samego miasta co on. Jest mi potwornie przykro i smutno. Przepłakałam dzisiaj cały dzień. Jak mi to mógł zrobić wiedząc, że jej nie znoszę. Mnie nie zaprosił na święta, a zaprosił swoją byłą
Mówi, że jest ona jego najlepszą przyjaciółką, że nie chce do niego wrócić, że się świetnie dogadują. Moje serce krwawi
Uciekłam od gości do swojego pokoju i płacze ![]()
Kilka lat temu jego "przyjaciółka" odbiła mi mojego chłopaka. Wtedy też mówiła, że tylko się z nim przyjaźni. On mówił, że jest dla niego tylko jak siostra. Udaje świętą i niewiniątko. Chce go omotać, wykorzystując każdą okazje do tego, a on tego nie widzi
Jest na mnie zły jak ją obrażam, że jestem zazdrosna. Nie wytrzymuje już z tej frustracji
Niecierpie jego przyjaciółki. Ja go kocham, nie chce żeby mi go znowu odbiła. Wkurza mnie, że ona udaje anioła, że udaje że chce się tylko z nim przyjaźnić, a za moimi plecami go urabia i chce zniszczyć mój związek
Jak mój chłopak ma ograniczony kontakt ze swoją "przyjaciółką" to nasz związek się dobrze układa, a jak ona się pojawia i się spotykają to się kłócimy. Czuję się dzisiaj bardzo źle. Czuję się, że mniej ważna od niej
Strasznie mnie dzisiaj zraniło zachowanie mojego chłopaka ![]()