Nowo poznany facet. Co robic ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznany facet. Co robic ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nowo poznany facet. Co robic ?

Witajcie.
Umawiam sie na randki z facetami z badoo. Juz z kilkoma sie spotkalam ale to byly jednorazowe spotkania i tyle. Ostatnio poznalam goscia, spotkalismy sie. Rozmowa, spacer. Zauwazylam ze ma inne myslenie niz ja. On pracuje za granica, ale ma duzo wolnego jak chce. Np.teraz przyjechal na 3 miesiace. Wiem ze mu sie podobam. On jest w porzadku, ale nie wiem czego on oczekuje i czy jest sens sie spotykac, skoro i tak pojedzie.
Jak mam sie go zapytac ? Co mam mu powiedziec ? Wiem ze najpierw trzeba sie poznac a pozniej wszystko samo wychodzi.
Doradzcie cos wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowo poznany facet. Co robic ?

Spokojnie...dopiero co go poznałaś, a już się chcesz pytać co z tego będzie!? Zluzuj. Nie wiadomo co będzie po 3. miesiącach, a Ty już się martwisz...o nic się go nie pytaj, tylko ciesz się chwilą i go poznaj dobrze smile

3

Odp: Nowo poznany facet. Co robic ?

To czy jest sens siè spotykać zależy od Twojego zainteresowania Nim.Czy czujesz do niego chemię? Czy tylko masz ochotę na niego, bo Ty jemu się podobasz?Najpierw, tą sprawę trzeba jasno określić....

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nowo poznany facet. Co robic ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024