Witajcie... pierwszy raz pisze na forum... Nigdy niegdzie nie prosiłam o radę zwykle zaglądam tu i próbuje znaleźć rozwiązanie czytając o cudzych problemach... Proszę tylko by mnie ktoś wysłuchał bo nie mam z kim o tym pogadac:( muszę po prostu to jakoś z siebie wyrzucić
mam 30 lat... od ponad roku spotykam się z mężczyzną którego kocham ponad wszystko a od ponad pół roku jesteśmy parą... Z mężczyzną który jest dla mnie całym moim światem... dla ktorego zmienila wszystko... cale moje dotychczasowe zycie:( wcześniej byłam w dluuuugoletnim związku który chyba od zawsze skazany był na nie powodzenie z wielu wzgledow:( moje zycie nie nalezalo do latwych... zresztą czyje nalezy... dziecinstwo gehenna przez alkohol w domu... od zawsze był tylko strach bol... parę lat temu przez to co spotykali mnie w życiu zachorowałam na ciężką depresję... nie dalam już rady po prostu... przez tą chorobę przejmuje się wszystkim 10 razy bardziej i wszystko bardziej przeżywam... często czuję się taka slaba
Chwila, Twój problem polega na tym, że czujesz się słaba? Czy na czymś jeszcze? Bo tak czytam i czytam, i nie mogę wyczytać z Twego posta tej kluczowej informacji. Tytuł tematu - związek z rozwodnikiem i trochę nie bardzo rozumiem ten tytuł, możesz jakoś bardziej sprecyzować na czym problem polega?
Przepraszam ale widze ze nie weszła mi wogole cala wiadomość. To tylko kawałeczek. Pisalam to z telefonu... Problem był rozwinięty dalej... trudno:( mimo to dziękuję wam za chęci. pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego...
Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow
Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow
Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow... zobaczę na komputerze... I bardzo często pokazuje mi błąd więc nawet nie wiedziałam ze część wiadomości poszło... nigdy nie korzystałam z forum więc sorki.
Zgodnie z Regulaminem Forum dublowanie wątków jest zabronione, z tego powodu ten zostaje zamknięty, a Ciebie bardzo proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka
P.S. Jeśli chcesz coś dopisac, użyj funkcji "edytuj" - umieszczanie postów jeden pod drugim również łamie zasady.