Proszę o wysluchanie...zwiazek z rozwodnikiem... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Proszę o wysluchanie...zwiazek z rozwodnikiem...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Proszę o wysluchanie...zwiazek z rozwodnikiem...

Witajcie... pierwszy raz pisze na forum... Nigdy niegdzie nie prosiłam o radę  sad  zwykle zaglądam tu i próbuje znaleźć rozwiązanie czytając o cudzych problemach... Proszę tylko by mnie ktoś wysłuchał bo nie mam z kim o tym pogadac:( muszę po prostu to jakoś z siebie wyrzucić sad mam 30 lat... od ponad roku spotykam się z mężczyzną którego kocham ponad wszystko a od ponad pół roku jesteśmy parą... Z mężczyzną który jest dla mnie całym moim światem... dla ktorego zmienila wszystko... cale moje dotychczasowe zycie:( wcześniej byłam w dluuuugoletnim związku który chyba od zawsze skazany był na nie powodzenie z wielu wzgledow:(  moje zycie nie nalezalo do latwych... zresztą  czyje nalezy... dziecinstwo gehenna przez alkohol w domu... od zawsze był tylko strach bol... parę lat temu przez to co spotykali mnie w życiu zachorowałam na ciężką depresję... nie dalam już rady po prostu... przez tą chorobę przejmuje się wszystkim 10 razy bardziej i wszystko bardziej przeżywam... często czuję się taka slaba

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o wysluchanie...zwiazek z rozwodnikiem...

Chwila, Twój problem polega na tym, że czujesz się słaba? Czy na czymś jeszcze? Bo tak czytam i czytam, i nie mogę wyczytać z Twego posta tej kluczowej informacji. Tytuł tematu - związek z rozwodnikiem i trochę nie bardzo rozumiem ten tytuł, możesz jakoś bardziej sprecyzować na czym problem polega?

3

Przepraszam ale widze ze nie weszła mi wogole cala wiadomość. To tylko kawałeczek. Pisalam to z telefonu... Problem był rozwinięty dalej... trudno:( mimo to dziękuję wam za chęci. pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego...

4

Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow

5

Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow

6

Może spróbuję to jakoś wrzucić na raty... tylko nie wiem bo nie pokazuje mi jaka jest maksymalna liczba znakow... zobaczę na komputerze... I bardzo często pokazuje mi błąd więc nawet nie wiedziałam ze część wiadomości poszło... nigdy nie korzystałam z forum więc sorki.

7

Zgodnie z Regulaminem Forum dublowanie wątków jest zabronione, z tego powodu ten zostaje zamknięty, a Ciebie bardzo proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

P.S. Jeśli chcesz coś dopisac, użyj funkcji "edytuj" - umieszczanie postów jeden pod drugim również łamie zasady.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Proszę o wysluchanie...zwiazek z rozwodnikiem...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024