Zwiazek z rozwodnikiem z dwójka dzieci - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z rozwodnikiem z dwójka dzieci

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Zwiazek z rozwodnikiem z dwójka dzieci

Czesc dziewczyny,
Moze Wy mi pomozecie,podpowiecie.
Spotykam się z rozwodnikiem z dwójka dzieci. Różnica wieku między nami to lekko ponad 10 lat.
Ma rozwód cywilny,jednak jest w trakcie unieważnienia małżeństwa.
Świetnie się dogadujemy,chcemy być ze soba. Powiedzcie,czy to ma prawo się udać? Czy któraś z Was była w takiej sytuacji?

Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek z rozwodnikiem z dwójka dzieci

masz 24 lata?on zajmuje się dziećmi,zabiera je do domu czy to  problem ex żony?
Jesteś gotowa na to że zawsze będzie ojcem,a jeżeli super ojcem to dla ciebie czasu będzie mniej?Do wspólnych z dziećmi wakacji,świąt?Do tego że czasem ex w ostatniej chwili zmieni plany i podrzuci mu pociechy gdy wy będziecie chcieli wyjść na kolację albo wyjechać na weekend?

3

Daj sobie z nim spokój,po co ci stary facet po przejściach.

4

a kto powiedzial ze stary? moj przedostatni partner mial dwójkę dzieci w wieku 22 lat wink

5

wrzosiec napisał/a:

masz 24 lata?on zajmuje się dziećmi,zabiera je do domu czy to  problem ex żony?
Jesteś gotowa na to że zawsze będzie ojcem,a jeżeli super ojcem to dla ciebie czasu będzie mniej?Do wspólnych z dziećmi wakacji,świąt?Do tego że czasem ex w ostatniej chwili zmieni plany i podrzuci mu pociechy gdy wy będziecie chcieli wyjść na kolację albo wyjechać na weekend?

Dzieci mieszkaja z matka prawie ze na drugim koncu Polski. Zdaje sobie z tego sprawe,ze ojcem jest się do konca zycia i bedzie poswiecac swoim dzieciom czas,a nawet ja bym chciała aby go poswiecał bo im się najzwyczajniej w swiecie to nalezy

6

pati skoro chcecie być ze sobą,dzieci z ex daleko,ty jestes otwarta to w czym problem?w ,,rozwodniku"?co cię niepokoi,z jakiego powodu wątpliwości?

7

Zgodnie z regulaminem dublowanie wątków jest zabronione. W związku z tym, że obydwa założone przez Ciebie tematy były identyczne, zostały połączone, ale w przyszłości bardzo proszę o stosownie się do obowiązujących na Netkobietach zasad.
Z pozdrowieniami, Olinka

8 Ostatnio edytowany przez ironmade (2017-08-16 09:19:02)

_v_ napisał/a:

a kto powiedzial ze stary? moj przedostatni partner mial dwójkę dzieci w wieku 22 lat wink

Facet 10 lat starszy,dzieciaty ugania się za 23-latką.Widocznie mentalnie jest na jej poziomie,dla mnie obciach.

9

Ja mam dwojke małych dzieci... poznałam faceta co jest odemnie starszy o 15 lat.. jego syn jest młodszy odemnie o 6 lat... i zakochałam się na zaboj w nim...

10

ironmade napisał/a:
_v_ napisał/a:

Facet 10 lat starszy,dzieciaty ugania się za 23-latką.Widocznie mentalnie jest na jej poziomie,dla mnie obciach.

Faceci co do zasady wolą młodsze kobiety. To nie nasza wina, to biologia.

11

A dlaczego miało by się nie udać? Nie znamy go, ale jak dobry człowiek, to nie widzę przeszkód.

12

patrycja zajrzyj na wątek "Być drugą i macochą" w dziale Psychologia. Masz tam 203 strony, na dziś to jest 7687 postów kobiet , które są/były w położeniu takim jak Twoje. 203 strony argumentów za i przeciw takim związkom. W Twoim wieku w dodatku kiedy sama nie masz jeszcze dzieci, nie ładowałabym się w taki związek. Jesteś młoda szukaj faceta bez zobowiązań .

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zwiazek z rozwodnikiem z dwójka dzieci

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024