Witam drogie Panie, jestem tu, bo potrzebuję Waszej rady chciałbym kupić dziewczynie jakąś nawigację do samochodu, bo sposób, w jaki prowadzi auto jest ten tego
wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna i stąd pytanie dla Was - co jest dla Was istotne, gdy wsiadacie za kierownicę i odpalacie nawigację?
Z góry dziękuję za pomoc :-)
1 2017-04-05 11:14:31 Ostatnio edytowany przez DonPawel (2017-04-05 11:14:48)
Ja używam google w telefonie ;p
wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna
Wiadomo??? komu wiadomo? czyli jak kobiety z tego korzystają?
W drodze to mówi do mnie Jacuś i jest miło, ale generalnie nie lubię polegać na jakimkolwiek facecie, więc przed podróżą oglądam mapę i staram się zapamiętać, co ważniejsze miejsca, czasem wbrew temu co mówi Jacuś, robię to co ja uważam za słuszne i to on musi dopasować się do mnie.
A faceci to jak korzystają z nawigacji??? trzymają jedną ręką kierownicę, a drugą znaczek samochodu na nawigacji by się nie zgubić???
wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna
O, naprawdę? Nie zauważyłam różnicy, co więcej, mój mąż także . No może poza tym, że do mnie podczas jazdy mówi mężczyzna, do niego kobieta
.
Choć mamy tradycyjną, czyli oddzielne urządzenie, to najchętniej korzystam (mój mąż także ) z nawigacji, jaką oferuje Microsoft (kiedyś Nokia) w telefonach swojej marki - nigdy mnie nie wyprowadziła na manowce, a ponadto jest darmowa, także jeśli chodzi o ściąganie i aktualizacje map.
Najlepiej w ogole sie do tego nie wtracaj. Mnie kiedys facet ustawil nawigacje po angielsku, ze niby bedzie mi latwiej. Musialam sie zastanawiac co to takiego Alswedż (podaje fonetecznie) - chodzilo o Ulsevej.
Najlepsza jakaś w różowej obudowie w motylki i mówiąca powoli i wyraźnie słodkim głosikiem.
Ciekawe jak inaczej korzysta z nawigacji dziewczyna? To znaczy, co z nią robi?
Najlepsza jakaś w różowej obudowie w motylki i mówiąca powoli i wyraźnie słodkim głosikiem.
Ciekawe jak inaczej korzysta z nawigacji dziewczyna? To znaczy, co z nią robi?
No można się nią pudrować, czesać i malować rzęsy na czerwonym.
A tak na serio to nie wiem czym miałaby się taka nawigacja różnić od męskiej?
8 2017-04-29 15:31:39 Ostatnio edytowany przez 0junona0 (2017-04-29 15:34:34)
11000111000001
Nie starczy ci życia śmiertelniku na zdjęcie klapek z i tak ślepnących oczu.
9 2017-04-29 17:49:12 Ostatnio edytowany przez authority (2017-04-29 17:49:39)
Nawigacja proszę o sprecyzowania rozumiem iż nawigacja satelitarna GPS.
Ciekawe czy DonPawel kupił "kobiecą nawigację".
Historia z życia wzięta - jak niektórzy faceci używają nawigacji. Mój M. miał ustawić trasę - oczywiście wybrał dla mnie tzw. najłatwiejszą, a do tego zapomniał zaznaczyć, by pomijać drogi grutowe... no to jechaliśmy przez las, po wertepach
Mój M. miał ustawić trasę - oczywiście wybrał dla mnie tzw. najłatwiejszą, a do tego zapomniał zaznaczyć, by pomijać drogi grutowe... no to jechaliśmy przez las, po wertepach
Padłam .
Właśnie mnie olśniło, że męskie od kobiecych jednak się różnią, bo nasze z założenia nie prowadzą po wertepach - żeby nam fryzury nie zburzyć .
Przepraszam Autora, ale nie umiałam sobie odmówić .
Męska nawigacja z bonusem....
Generalnie to strasznie M. boli, że to ja jestem na tym siedzonku z przodu po lewej, ale chyba wyczuł, że przesadził i po powrocie wysprzątał autko wewnątrz (jeździł z nami pies) jak i na zewnątrz.