Jaka nawigacja dla mojej dziewczyny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Jaka nawigacja dla mojej dziewczyny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez DonPawel (2017-04-05 11:14:48)

Temat: Jaka nawigacja dla mojej dziewczyny?

Witam drogie Panie, jestem tu, bo potrzebuję Waszej rady wink chciałbym kupić dziewczynie jakąś nawigację do samochodu, bo sposób, w jaki prowadzi auto jest ten tego wink wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna i stąd pytanie dla Was - co jest dla Was istotne, gdy wsiadacie za kierownicę i odpalacie nawigację?
Z góry dziękuję za pomoc :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaka nawigacja dla mojej dziewczyny?

Ja używam google w telefonie ;p

3

DonPawel napisał/a:

wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna

Wiadomo??? komu wiadomo? czyli jak kobiety z tego korzystają?
W drodze to mówi do mnie Jacuś i jest miło, ale generalnie nie lubię polegać na jakimkolwiek facecie, więc przed podróżą oglądam mapę i staram się zapamiętać, co ważniejsze miejsca, czasem wbrew temu co mówi Jacuś, robię to co ja uważam za słuszne i to on musi dopasować się do mnie.
A faceci to jak korzystają z nawigacji??? trzymają jedną ręką kierownicę, a drugą znaczek samochodu na nawigacji by się nie zgubić???

4

DonPawel napisał/a:

wiadomo, że kobieta z takiego urządzenia korzysta nieco inaczej, niż mężczyzna

O, naprawdę? Nie zauważyłam różnicy, co więcej, mój mąż także wink. No może poza tym, że do mnie podczas jazdy mówi mężczyzna, do niego kobieta big_smile.

Choć mamy tradycyjną, czyli oddzielne urządzenie, to najchętniej korzystam (mój mąż także cool) z nawigacji, jaką oferuje Microsoft (kiedyś Nokia) w telefonach swojej marki - nigdy mnie nie wyprowadziła na manowce, a ponadto jest darmowa, także jeśli chodzi o ściąganie i aktualizacje map.

5

Najlepiej w ogole sie do tego nie wtracaj. Mnie kiedys facet ustawil nawigacje po angielsku, ze niby bedzie mi latwiej. Musialam sie zastanawiac co to takiego Alswedż (podaje fonetecznie) - chodzilo o Ulsevej.

6

Najlepsza jakaś w różowej obudowie w motylki i mówiąca powoli i wyraźnie słodkim głosikiem. hmm

Ciekawe jak inaczej korzysta z nawigacji dziewczyna? To znaczy, co z nią robi?

7

CatLady napisał/a:

Najlepsza jakaś w różowej obudowie w motylki i mówiąca powoli i wyraźnie słodkim głosikiem. hmm

Ciekawe jak inaczej korzysta z nawigacji dziewczyna? To znaczy, co z nią robi?

No można się nią pudrować, czesać i malować rzęsy na czerwonym. smile
A tak na serio to nie wiem czym miałaby się taka nawigacja różnić od męskiej?

8 Ostatnio edytowany przez 0junona0 (2017-04-29 15:34:34)

11000111000001
Nie starczy ci życia śmiertelniku na zdjęcie klapek z i tak ślepnących oczu.

9 Ostatnio edytowany przez authority (2017-04-29 17:49:39)

Nawigacja  proszę o sprecyzowania rozumiem iż nawigacja satelitarna GPS.

10

Ciekawe czy DonPawel kupił "kobiecą nawigację".
Historia z życia wzięta - jak niektórzy faceci używają nawigacji. Mój M. miał ustawić trasę - oczywiście wybrał dla mnie tzw. najłatwiejszą, a do tego zapomniał zaznaczyć, by pomijać drogi grutowe... no to jechaliśmy przez las, po wertepach big_smile

11

Averyl napisał/a:

Mój M. miał ustawić trasę - oczywiście wybrał dla mnie tzw. najłatwiejszą, a do tego zapomniał zaznaczyć, by pomijać drogi grutowe... no to jechaliśmy przez las, po wertepach big_smile

Padłam big_smile.
Właśnie mnie olśniło, że męskie od kobiecych jednak się różnią, bo nasze z założenia nie prowadzą po wertepach - żeby nam fryzury nie zburzyć big_smile.

Przepraszam Autora, ale nie umiałam sobie odmówić cool.

12

Męska nawigacja z bonusem....
Generalnie to strasznie M. boli, że to ja jestem na tym siedzonku z przodu po lewej, ale chyba wyczuł, że przesadził i po powrocie wysprzątał autko wewnątrz (jeździł z nami pies) jak i na zewnątrz.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Jaka nawigacja dla mojej dziewczyny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024