związek, 5 lat, mam dość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » związek, 5 lat, mam dość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: związek, 5 lat, mam dość?

Cześć smile
W wielkim skrócie: Poznaliśmy się przez neta, przez 3 lata był to związek na odległość (widywaliśmy się co 3-4 miesiące). Od 2 lat mieszkamy razem.
Jeśli chodzi o mojego faceta to kocha mnie bezgranicznie, wiem, że zrobiłby dla mnie wszystko (i dlatego czuje się tak winna).
Poznałam go kiedy miałam 16 lat, to mój pierwszy i w sumie jedyny facet. Brakuje mi wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów, mimo, że on robi coś dla mnie, wiem, że on sam
nie ma z tego satysfakcji. Po prostu czuje, że czegoś mi brakuje! Nie mam z kim o tym porozmawiać, bo moja rodzina i przyjaciele uważają go za ideał, nakłaniają do ślubu itp. Czasem czuje, że
bardziej niż dla siebie jestem z nim dla mojej mamy. Chyba sama nie wiem czego chcę i nie wiem po co piszę to tutaj, może oczekuję zrozumienia a może potwierdzenia, że powinnam z nim zostać do końca życia. Ciągle prześladuje mnie myśl, że jeśli odejdę będę tego żałować prędzej czy później. No i oczywiście nie chce go zranić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: związek, 5 lat, mam dość?
Nikotynka22 napisał/a:

Cześć smile
W wielkim skrócie: Poznaliśmy się przez neta, przez 3 lata był to związek na odległość (widywaliśmy się co 3-4 miesiące). Od 2 lat mieszkamy razem.
Jeśli chodzi o mojego faceta to kocha mnie bezgranicznie, wiem, że zrobiłby dla mnie wszystko (i dlatego czuje się tak winna).
Poznałam go kiedy miałam 16 lat, to mój pierwszy i w sumie jedyny facet. Brakuje mi wspólnych zainteresowań, tematów do rozmów, mimo, że on robi coś dla mnie, wiem, że on sam
nie ma z tego satysfakcji. Po prostu czuje, że czegoś mi brakuje! Nie mam z kim o tym porozmawiać, bo moja rodzina i przyjaciele uważają go za ideał, nakłaniają do ślubu itp. Czasem czuje, że
bardziej niż dla siebie jestem z nim dla mojej mamy. Chyba sama nie wiem czego chcę i nie wiem po co piszę to tutaj, może oczekuję zrozumienia a może potwierdzenia, że powinnam z nim zostać do końca życia. Ciągle prześladuje mnie myśl, że jeśli odejdę będę tego żałować prędzej czy później. No i oczywiście nie chce go zranić.

Jeśli jesteś z nim z litości lub dla rodziny, nie kochasz go lub poznałaś kogoś innego - ranisz go, będąc z nim.

3

Odp: związek, 5 lat, mam dość?
Nikotynka22 napisał/a:

Cześć smile

Może spróbuj znaleźć jakieś wspólne zainteresowania.. zacznijcie robić coś  Razem, co oboje lubicie.. może dopadła Cię jakaś rutyna..
no, ale jeśli faktycznie nie czujesz, że go kochasz i masz wahania co do bycia Razem, no to lepiej porozmawiać z nim szczerze i wyjaśnić..

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » związek, 5 lat, mam dość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024