Proszę o Radę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Proszę o Radę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Proszę o Radę

Witam serdecznie. Od kilku miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Niestety przez długi czas nic się nie zmieniało. Ostatnio poszłam do mojego lekarza i dostałam serię lekarstw i zastrzyków które miały wspomóc mój organizm w zajściu w ciążę. Tydzień temu w piątek miałam owulację. Lekarz zalecał mi abym wykonała test ciążowy dopiero wtedy kiedy w wyznaczonym terminie nie dostanę okresu. Niestety nie wytrzymałam i mimo zaleceń mojego lekarza wykonałam 3 testy ciążowe dzień po dniu i wszystkie wyszły pozytywnie !!!! Zadzwoniłam do mojego lekarza powiedziałam co zrobiłam i kazał zrobić mi test ciążowy z krwi. Otrzymałam wynik badania i wyszło mi beta-HCG     4,39 czyli sporo poniżej normy. Czy jest szansa że testy z moczu się nie myliły ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Proszę o Radę

Zawsze jest szansa i ja trzymam kciuki aby się udało.

3

Zawsze jest szansa i ja trzymam kciuki aby się udało. Powtórz betę za kilka dni i zobaczysz czy rośnie.

4

Jeśli brałaś ovitrelle lub pregnyl na pęknięcie pęcherzyka, to one mogły zaburzyć wynik testu ciążowego.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Proszę o Radę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024