Okres spóźnia mi się 8 dni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Okres spóźnia mi się 8 dni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez takajedna18 (2017-03-24 00:47:00)

Temat: Okres spóźnia mi się 8 dni

Hej. Mam pytanie. Mam nieregularne miesiączki, ale okres nie spóźnił mi się jeszcze tak jak teraz czyli 8 dni (ostatni okres miałam 16.02) nie mam okresu (może to normalne podczas nieregularnych miesiaczek) z partnerem uprawialam sex z prezerwatywa, wiec chyba tez odpada ciaza.. dużo czytałam na internecie i robiłam test ciążowy dziś rano i wyszedł negatywny.. Nie mam żadnych bólów miesiaczkowych w tej chwili,czesciej korzystam z toalety i chodze zła sad tylko tyle ale trochę jestem zaniepokojona..:(  proszę bez uszczypliwych komentarzy. Proszę o poradę, lub czy któraś z koleżanek miała podobny problem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Okres spóźnia mi się 8 dni

Skoro masz nieregularne miesiączki, to może warto zapytac o poradę ginekologa?? A może stosowalas jakąś dietę, bo właśnie taki szok dla organizmu jak dieta może opóźnić okres nawet o kilka miesięcy..

3

Ja nie slyszałam aby dieta opóźniła miesiączki.Lepiej idź do lekarza i skonsultuj to z nim. Może też być tak, że byłaś chora,leki szczególnie antybiotyki mogą powodować opóźnienieNo i dużo stresu dodatkowo teraz masz opóźnienie i tym sie stresujesz.Ja miałam kiedyś podobny jak ty.Zrobiłam test a na drugi dzien dostałam okres.Ale jak masz nieregularne miesiączki to lepiej idź do lekarza.

4

Dziekuje za odpowiedzi smile nieregularne miesiaczki mam po ciąży. Dzis dostalam miesiaczke i dziękuje raz jeszcze, niepotrzebnie się stresowalam smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Okres spóźnia mi się 8 dni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024