Dziewczyna piszę że potrzebuje czasu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziewczyna piszę że potrzebuje czasu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Dziewczyna piszę że potrzebuje czasu.

Witam, mam bardzo delikatny temat. Chciałem się was zapytać o coś co mnie dręczy, mianowicie od dłuższego czasu spotykam się z pewną dziewczyną która nie powiem ma chłopaka ale non stop przez niego płacze i jest zdołowana. Spotykamy się od nie całego miesiąca dajemy sobie buziaki na przywitanie w trakcie spotkania tulimy się cały czas. Również ostatnio mi powiedziała tak jak i jej przyjaciółka że czuje się przy mnie bardzo dobrze i swojo. Wczoraj byliśmy na fajnej wycieczce z nią kolegą i jej przyjaciółką było naprawdę mega po tym spotkaniu napisała SMS że musi to przemyśleć i musze jej dać trochę czasu. Napisała również że zależy jej na mnie coraz bardziej i że muszę jej dać czas na przemyślenie. Tylko że ja boje się jednego ona jest z nim dość długo i możliwe że tego nie zakończy bo jednak być z kimś długo to od tak się nie da zerwać. Tylko że wiele razy mi mówiła że daje jej to czego nawet w swoim związku nie doświadczyła " bez skojarzeń " .

Zobacz podobne tematy :
Odp: Dziewczyna piszę że potrzebuje czasu.

Olej ją. Sorry, ale spotykacie się od miesiąca, a ona WCIĄŻ ma chłopaka. Pomijam już sam fakt, że spotykasz się z nią mimo tego, że w ogóle go ma. Zakomunikuj jej, że możecie się spotykać dalej, ale warunek jest jeden. I niech da znać, jak będzie wolna. Nie szanujesz samego siebie.

Poza tym jakim ona jest materiałem na dziewczynę/kiedyś żonę? Skąd wiesz, że - przyjmijmy taki wariant - Ciebie kiedyś nie potraktuje tak, jak obecnego chłopaka?

Na własne życzenie pakujesz się w bagno.

3

Pamiętaj, że skoro ma chłopaka, to zawsze będziesz tym drugim.

Jeśli jej zależy na Tobie, to zerwie z tamtym. Gra na dwa fronty nigdy dobrze się nie kończy, ani dla jednej ani dla drugiej strony smile

Niestety, pozwoliłeś sobie na to.

4

Jesteś tym drugim, więc wasza relacja jest zależna od tego co i jak u nich się dzieje.

5

Szerszen9555 napisał/a:

Witam, mam bardzo delikatny temat. Chciałem się was zapytać o coś co mnie dręczy, mianowicie od dłuższego czasu spotykam się z pewną dziewczyną która nie powiem ma chłopaka ale non stop przez niego płacze i jest zdołowana. Spotykamy się od nie całego miesiąca dajemy sobie buziaki na przywitanie w trakcie spotkania tulimy się cały czas. Również ostatnio mi powiedziała tak jak i jej przyjaciółka że czuje się przy mnie bardzo dobrze i swojo. Wczoraj byliśmy na fajnej wycieczce z nią kolegą i jej przyjaciółką było naprawdę mega po tym spotkaniu napisała SMS że musi to przemyśleć i musze jej dać trochę czasu. Napisała również że zależy jej na mnie coraz bardziej i że muszę jej dać czas na przemyślenie. Tylko że ja boje się jednego ona jest z nim dość długo i możliwe że tego nie zakończy bo jednak być z kimś długo to od tak się nie da zerwać. Tylko że wiele razy mi mówiła że daje jej to czego nawet w swoim związku nie doświadczyła " bez skojarzeń " .

Jeśli dziewczyna potrzebuje czasu to znaczy, że nie jesteś dla niej pierwszym wyborem tylko opcją, jedną z dwóch. Nie konkuruj z tamtym bo może Ci to wyjść bokiem.
Dziewczyna jeśli jest z trudnym facetem i tego nie zmienia to znaczy, że takich emocji potrzebuje i to ją przy nim trzyma.
Poza tym jeśli nawet wybierze Ciebie, a z tamtym zerwie to zapewne przez jakiś czas będziesz borykał się z tym poprzednim. Tak zazwyczaj jest kiedy wchodzi się z jednego związku w drugi, nie dając sobie czasu na przepracowanie emocji.
Fakt, że ma chłopaka a z tobą się spotyka - buziaczki, przytulanki, i daje nadzieję, uczciwe z jej strony nie jest. Wiążąc się z nią, zawsze będziesz miał wątpliwości, czy aby nie przytula się do innego.

6

Tym razem odpowiedzi od wątkiem autora są mądre co do jednej(jak rzadko kiedy).
Też się w pełni z nimi zgadzam.

7

Drogi Szerszeniu, Każdy tutaj ma rację. Dziewczyna traktuje Cię jak plaster na rany, jestes ucieczką przed jej wciąż OBECNYM facetem ...To że mówi, że potrzebuje czasu to tylko zwodzenie-trzyma sobie Ciebie w zapasie,robisz za furtkę awaryjną . Na Twoim miejscu wypisałabym się z tego dziwnego układu, z tego nic dobrego nie będzie. Ktos tutaj wyżej ma rację mówiac, ze nawet jak oni sie rozjeda-Ty przez długi czas bedziesz żył w cieniu jej byłego ... Poszukaj kogos, kto będzie Cie uważał za priorytet, a nie za jedną z opcji ...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dziewczyna piszę że potrzebuje czasu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024