Witam. Mam na imię Michał mam 21 lat. Potrzebuje pomocy bylem ze swoja wybranka prawie 4 lata byliśmy zaręczeni, nagle z dnia na dzień zerwała- powód? Napisala mi ze chyba juz mnie nie kocha ze nie jest szczęśliwa ze chce spróbować z kimś innym. Czy to jest normalne? Zerwala wszystko poprzez Facebook 4lata związku zakończyć przez Facebook. Napisala mi tez ze przeprasza i ze może jej kiedys wybaczę. Teraz wgl się nie odzywa i nie odbiera telefonow. Bylo wszystko normalnie na weekend byla u mnie w niedziele jeszcze się nawet kochaliśmy i mowila ze mnie kocha. Odwiozlem ja wieczorem do domu. Poniedziałek byl cichym dziwnym dniem. A we wtorek w walentynki w zasadzie w nocy z poniedzialku na wtorek zakonczyla pisząc mi to na fb. Nie wiem co robic nie mam sil, świata poza nią nie widziałem spalem moze 2godziny odkąd zerwala a dzis czwartek. Nie chce mi die zyc. Dodam tez ze poświęciłem jej wszystko a teraz straciłem wszystko bo straciłem przyjaciół no zajmowalem sie nią i wszystko robiłem dla niej. Nie mam nikogo prócz rodziny. Ciężko mi. Musiałem to gdzies z siebie wyrzucić. Dziewczyna sie do mnie nie odzywa. Potraktowala mnie jak śmiecia jakby te 4lata nic nie znaczyly. Nie daje juz rady.
Dasz radę, jesteś silny. Wiem, że to bardzo trudne doświadczenie, ale ono w pewien sposób Cie kształtuje. Daj sobie czas
Źle, że poza nią nie miałeś życia. Czasu nie cofniesz, ale teraz jest doskonały moment za wzięcie życia w swoje ręce i skupienie się tylko na sobie
Masz rodzinę, uwierz więc że na prawdę dużo masz!
Trzymam za Ciebie kciuki .