zerwala po 4latach zwiazku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zerwala po 4latach zwiazku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: zerwala po 4latach zwiazku

Witam. Mam na imię Michał mam 21 lat. Potrzebuje pomocy bylem ze swoja wybranka prawie 4 lata byliśmy zaręczeni, nagle z dnia na dzień zerwała- powód? Napisala mi ze chyba juz mnie nie kocha ze nie jest szczęśliwa ze chce spróbować z kimś innym. Czy to jest normalne? Zerwala wszystko poprzez Facebook 4lata związku zakończyć przez Facebook. Napisala mi tez ze przeprasza i ze może jej kiedys wybaczę. Teraz wgl się nie odzywa i nie odbiera telefonow. Bylo wszystko normalnie na weekend byla u mnie w niedziele jeszcze się nawet kochaliśmy i mowila ze mnie kocha. Odwiozlem ja wieczorem do domu. Poniedziałek byl cichym dziwnym dniem. A we wtorek w walentynki w zasadzie w nocy z poniedzialku na wtorek zakonczyla pisząc mi to na fb. Nie wiem co robic nie mam sil, świata poza nią nie widziałem spalem moze 2godziny odkąd zerwala a dzis czwartek. Nie chce mi die zyc. Dodam tez ze poświęciłem jej wszystko a teraz straciłem wszystko bo straciłem przyjaciół no zajmowalem sie nią i wszystko robiłem dla niej. Nie mam nikogo prócz rodziny. Ciężko mi. Musiałem to gdzies z siebie wyrzucić. Dziewczyna sie do mnie nie odzywa. Potraktowala mnie jak śmiecia jakby te 4lata nic nie znaczyly. Nie daje juz rady.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zerwala po 4latach zwiazku

Dasz radę, jesteś silny. Wiem, że to bardzo trudne doświadczenie, ale ono w pewien sposób Cie kształtuje. Daj sobie czas smile
Źle, że poza nią nie miałeś życia. Czasu nie cofniesz, ale teraz jest doskonały moment za wzięcie życia w swoje ręce i skupienie się tylko na sobie smile
Masz rodzinę, uwierz więc że na prawdę dużo masz!

Trzymam za Ciebie kciuki .

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zerwala po 4latach zwiazku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024