Ciezki przypadek. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Ciezki przypadek.

Potrzebuje rady, nie wiem co myslec. Na wstepie powiem, ze to historia poznania chlopaka na portalu X niech on sie nazywa B a ja A. (tak, tez jestem chlopakiem, ale potrzebuje, zeby ktos 3 na to spojrzal i powiedzial co mysli, co robic)

A i B pisali na poratlu X przez 3tyg mniej wiecej, w koncu ja zapytalem wporst czy jest mna zainteresowany, zaproponowal spotkanie. B(czyli on) zaproponowal podania konta na portalu sppolecznosciowym, podal swoje dane i kazal sie odnalezc. Jeszcze na portalu X wstepie umowilismy tylko dzien spotkania i nic wiecej. Odnalazlem go na tym portalu i pisalismy, gdy lekko wtracilem temat miejsca spotkania, napisal, ze przeprasza ale nie da rady bo musi zostac w pracy i sie nie wyrobi, ze innego dnia. No ok, w sumie to nic sie nie stalo, nie wystawil mnie. Potem pisalismy jeszcze na tym portalu 2 dni, ostatnio odczytal moja wiadomosc( skonczylo sie na moim zdaniu oznajmujacym), i tylko wyswietlil i nie odzywa sie od 2 dni nic.
Jak myslicie, o co chodzi? Nie ukrywam, zalezy mi. Ogolnie tweirdzil, tez ze nie ma czasu na  bo jest zapracowany, no nie wiem juz. A na tym portalu X gdzie sie poznalismy, widze ze wpada tam czasem.
Czy przesadzam? Co byscie zrobily na moim miejscu?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ciezki przypadek.
Kikki napisał/a:

Potrzebuje rady, nie wiem co myslec. Na wstepie powiem, ze to historia poznania chlopaka na portalu X niech on sie nazywa B a ja A. (tak, tez jestem chlopakiem, ale potrzebuje, zeby ktos 3 na to spojrzal i powiedzial co mysli, co robic)

A i B pisali na poratlu X przez 3tyg mniej wiecej, w koncu ja zapytalem wporst czy jest mna zainteresowany, zaproponowal spotkanie. B(czyli on) zaproponowal podania konta na portalu sppolecznosciowym, podal swoje dane i kazal sie odnalezc. Jeszcze na portalu X wstepie umowilismy tylko dzien spotkania i nic wiecej. Odnalazlem go na tym portalu i pisalismy, gdy lekko wtracilem temat miejsca spotkania, napisal, ze przeprasza ale nie da rady bo musi zostac w pracy i sie nie wyrobi, ze innego dnia. No ok, w sumie to nic sie nie stalo, nie wystawil mnie. Potem pisalismy jeszcze na tym portalu 2 dni, ostatnio odczytal moja wiadomosc( skonczylo sie na moim zdaniu oznajmujacym), i tylko wyswietlil i nie odzywa sie od 2 dni nic.
Jak myslicie, o co chodzi? Nie ukrywam, zalezy mi. Ogolnie tweirdzil, tez ze nie ma czasu na  bo jest zapracowany, no nie wiem juz. A na tym portalu X gdzie sie poznalismy, widze ze wpada tam czasem.
Czy przesadzam? Co byscie zrobily na moim miejscu?

Moze mu sie nie spodobales albo widzial grono twoich znajomych i kogos z tamtad zna, a moze ma faceta , zone, dziewczyne psa ,

Zapytac nie umiesz?

3

Widzielismy swoje zdjecia na portalu wczesniej, nie mamy zadnych wspolnych znajomych, on nikogo nie ma.. czy czeka az ja cos zaproponuje?

Zaproponuj spotkanie jak znowu cie oleje albo cos nasciemnia o braku czasu to bedziesz mial jasnoc

5

Tylko nie rozumiem po co sam wychodzil z inicjatywa..

6

Ludzie są zmienii, ta sama osoba może wydawać się kimś innym, zależy od okoliczności, humoru, samopoczucia itd....
I też na portalach, wiedz że niektórzy ludzie wchodzą tylko po to żeby się "pobawić" albo dla zabicia czasu...
Napisz parę szczerych słów i czekaj na reakcję.

Ściskam

7

Sluchajcie, zapytalem chce mnie poznac, pisze ze mu sie podobam. Napisalem o spotkaniu w koncu a on zaproponowal je za miesiac... bo nie ma czasu
Zmieszalo mnie to. Zrobilem prowokacje i falszywe konto na profilu, napisalem z innego konta i on sie umowil!
Co robic?

8

Odpuścić i zapomnieć o nim.
A cóż by innego, ganiał go będziesz, czy prosił ??

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024