Potrzebuje rady, nie wiem co myslec. Na wstepie powiem, ze to historia poznania chlopaka na portalu X niech on sie nazywa B a ja A. (tak, tez jestem chlopakiem, ale potrzebuje, zeby ktos 3 na to spojrzal i powiedzial co mysli, co robic)
A i B pisali na poratlu X przez 3tyg mniej wiecej, w koncu ja zapytalem wporst czy jest mna zainteresowany, zaproponowal spotkanie. B(czyli on) zaproponowal podania konta na portalu sppolecznosciowym, podal swoje dane i kazal sie odnalezc. Jeszcze na portalu X wstepie umowilismy tylko dzien spotkania i nic wiecej. Odnalazlem go na tym portalu i pisalismy, gdy lekko wtracilem temat miejsca spotkania, napisal, ze przeprasza ale nie da rady bo musi zostac w pracy i sie nie wyrobi, ze innego dnia. No ok, w sumie to nic sie nie stalo, nie wystawil mnie. Potem pisalismy jeszcze na tym portalu 2 dni, ostatnio odczytal moja wiadomosc( skonczylo sie na moim zdaniu oznajmujacym), i tylko wyswietlil i nie odzywa sie od 2 dni nic.
Jak myslicie, o co chodzi? Nie ukrywam, zalezy mi. Ogolnie tweirdzil, tez ze nie ma czasu na bo jest zapracowany, no nie wiem juz. A na tym portalu X gdzie sie poznalismy, widze ze wpada tam czasem.
Czy przesadzam? Co byscie zrobily na moim miejscu?