milosc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: milosc

Poznalismy sie poltora roku temu on ma zone troje dzieci powiedzial mi zebym czekala na niego poniewaz mnie kocha,czekalam ale teraz kiedy zapytalam go co domnie czuje odparl ze niewie .Zerwalam z nim ale nadal go kocham on sie nieodzywa niepisze co mam robic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: milosc

Myślę ,że większość osób Ci napisze ,że powinnaś postarać się wymiksować z tego układu.

3

Ja ci powiem, co masz zrobic.
Nigdy nie czepiac sie zaobraczkowanych facetow. Zonaty facet to tabu dla kazdej normalnej kobiety. Jakim prawem wlazisz w rodzine? bo powiedzial ci, ze kocha? nie myslalas o tym, ze zabierasz rodzinie ojca? tam jest troje dzieci....
Nigdy takich kobiet nie zrozumiem.
Nie ma juz wolnych facetow? Czemu czepiasz sie zonatych?

4

Przecież wiedziałaś, że ma żonę i dzieci, aż tak naiwna jesteś? Po co wkręcałaś się w coś, co z dużym prawdopodobieństwem tak właśnie mogło się skończyć? Trochę rozsądku w tych wszystkich miłostkach też by się przydało - szczególnie u dorosłych ludzi.

5

Przykro Mi, ale miłości z tej znajomości nie będzie.. musisz się z tym pogodzić. I nie popieram, że zainteresował Cię mąż, ojciec trojga dzieci.. nie rozbijaj rodziny..

6

kwiatkowskamonika088gmai. napisał/a:

Poznalismy sie poltora roku temu on ma zone troje dzieci powiedzial mi zebym czekala na niego poniewaz mnie kocha,czekalam ale teraz kiedy zapytalam go co domnie czuje odparl ze niewie .Zerwalam z nim ale nadal go kocham on sie nieodzywa niepisze co mam robic

Monika,

Nie słuchaj krytyki innych, mąż nie mąż - nie na darmo sie mówi, że miłość jest ślepa - przysłowia mądrością narodu, skądś się wzięły, do czegoś nam powinny służyć.
Facet z rodziną (zwłaszcza gdy dzieci są jeszcze małe) nigdy nie będzie w pełni Twój. Natomiast jeśli jego dzieci są dorosłe, to jest nadzieja (znam przypadek mojej siostry, która czekała aż się doczekała - jej obecny chłopak z którym teraz mieszka, przechodził przez rozwód prawie dwa lata, było ciężko,często widziałam jak siostra się frustruje, ale teraz to już tylko historia.
Różnica między jej chłopakiem a Twoim jest taka, że jej chłopak zawsze był pewny tego, że (ex)żony już nie kocha, i że jest w 100% pewny że kocha moją siostrę.

Przykro mi, że zakochałaś się tak trochę "pechowo", ale przyjmij to jako naukę, nie słuchaj krytycyzmu tylko głosu serca, kochaj siebie, nie daj sobą pomiatać.

Ściskam,

7

MeWoman napisał/a:

Nie słuchaj krytyki innych, mąż nie mąż - nie na darmo sie mówi, że miłość jest ślepa - przysłowia mądrością narodu, skądś się wzięły, do czegoś nam powinny służyć.

Jak najbardziej w tym przypadku sluchaj krytyki.Facet zonaty - tredowaty.Jak sobie to wbijesz do  glowy to wyjdzie Ci to na dobre.W ogole tekst "czekaj na mnie " swiadczy o tym facecie,a raczej o jego wyrachowaniu i dokladnie mowi ,o co chodzi. Tu zwiazku nie bedzie,bo nie ma uczucia.Przykro mi .Pozdrawiam

8

To mi trochę na prowokację wygląda...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024