Witam chciałabym się Was poradzić zapytać o Wasz punkt widzenia bo nie bardzo wiem co mam o tym myśleć a więc...
Rok temu poznałam fajnego faceta starszy ode mnie miły kulturalny itp itd na początku jak to zwykle bywa kolacje obiady rozmowy bardzo pozytywne rzeczy z biegiem czasu znajomość nieco się rozwinęła krótko mówiąc uprawialismy seks.
NA początku znajomości sam mówił niejednokrotnie że jest seksocholikiem uznałam to po prostu jako żart uznałam że lubi seks jak każdy ja też go lubię.
Z każdym spotkaniem mówił jaka jestem piękną seksowna że na samą myśl o tym że mam się spotkać jest podniesiony itp
Poza sprawami łóżkowymi pomaga mi z różnymi sprawami dnia codziennego(np. Załatwić zakup cześći do samochodu, zakup opału - oczywiście nie sponsoruje mnie ani nie daje mi żadnych pieniędzy dla jasności) z racji że jestem matka samotnie wycjhowujaca dzieci
Ostatnio nawet usłyszałam że się ode mnie uzależnił
I to moje pytanie do Was - czy jest seksocholikiem który mówi czułe i ładne słowa aby się że mną przespać i zaspokoić swoje potrzeby? Czy....?
Proszę napiszcie co sądzicie bo ja mam w głowie metlik a może za dużo sobie wyobrażam
Tak naprawde to ciezko powiedziec cokolwiek po takim opisie. Mysle ze facet walnął że jest seksoholikiem a ty dorabiasz go w tą teorie. To pewnie normalny facet a ty jestes przewrazliwiona
Tak naprawde to ciezko powiedziec cokolwiek po takim opisie. Mysle ze facet walnął że jest seksoholikiem a ty dorabiasz go w tą teorie. To pewnie normalny facet a ty jestes przewrazliwiona
rurq - skasuj te wielokrotne posty lub zwróc sie w tym celu do moderatorów
Zgadzam się z uwagą rurq - jest bardzo prawdopodobna.
Ale swoją drogą - po co facet wyjeżdzał z tym seksoholizmem? Tego nie jestem w stanie pojąć, tym bardziej, ze z opisu jego zachowanie wygląda na całkiem normalne.
Bardzo dobrze, że to powiedział. Dzięki temu autorka wie, że gość ma wysokie libido i może podjąć decyzję czy jej to odpowiada (mając w perspektywie ewentualny związek).