Witam zostałam ostatnio zgwałcona przez psa moich znajomych jest to wielki pies któremu nie dałam rady ogólnie nie powiem że mi sie nie podobało ale jednak zostałam zgwałcona!!! Czy da się iść z tym do sądu czy coś bo jestem urażona tym. A doszło do tego tak że się schyliłam w łazięce i pies przyleciał i mnie zgwłcił jakby ja rozumiem że jestem ładna ale są granice.
Tak było, nie zmyślam.
Bardzo ciezka sytuacja. No coz do sadu nie warto isc. Polecam isc do lekarza i zaczac leczyc sie na nogi bo na glowe niestety juz za pozno:(
Jak było fajnie możesz z nim być
Witam zostałam ostatnio zgwałcona przez psa moich znajomych jest to wielki pies któremu nie dałam rady ogólnie nie powiem że mi sie nie podobało ale jednak zostałam zgwałcona!!! Czy da się iść z tym do sądu czy coś bo jestem urażona tym. A doszło do tego tak że się schyliłam w łazięce i pies przyleciał i mnie zgwłcił jakby ja rozumiem że jestem ładna ale są granice.
W psiej kulturze społecznej po takiej akcji musi się z Tobą ożenić.Idź do jego matki i zdaj relację.
6 2022-09-09 08:41:42 Ostatnio edytowany przez Elektryczna84 (2022-09-09 08:43:07)
Mam ogromne poczucie humoru (nieraz specyficzne i prymitywno-zboczone) ale nie jest mi tym razem do śmiechu. Pomijaj ąc fakt, że zoofilia jest odrażająca to nasmiewasz się z tak brutalnego aktu jakim jest gwałt. Takimi żartami plujesz w twarz prawdziwie poszkodowanym kobietom. To jak komentarze pod czyjąś śmiercią "selekcja naturalna". Zapedzamy się z bezdusznością w tej anonimowej dżungli. Ale jest plus sytuacji- przez moment byłaś podpięta do mózgu ...
Kaczuszka197 napisał/a:Witam zostałam ostatnio zgwałcona przez psa moich znajomych jest to wielki pies któremu nie dałam rady ogólnie nie powiem że mi sie nie podobało ale jednak zostałam zgwałcona!!! Czy da się iść z tym do sądu czy coś bo jestem urażona tym. A doszło do tego tak że się schyliłam w łazięce i pies przyleciał i mnie zgwłcił jakby ja rozumiem że jestem ładna ale są granice.
W psiej kulturze społecznej po takiej akcji musi się z Tobą ożenić.Idź do jego matki i zdaj relację.
I niech sobie zrobi test ciążowy. Bo mogą być szczeniaczki
Matko, to jest chyba prowokacja ?:P