Wizyta u ginekologa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wizyta u ginekologa

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Wizyta u ginekologa

Witajcie forumowiczki smile
Za kilka dni wybieram się do ginekologa, będzie to moja pierwsza wizyta. Obczuwam od półtora tygodnia ból z lewej strony podbrzusza, mój lekarz rodzinny podejrzewa, że to coś z jajnikiem. Ale moje pytanie do Was jest następujące: czy ginekolog zawsze bada piersi? Czy jest to "w cenie" wizyty? Czy jeśli nie zaproponuje mi tego, mogę o to poprosić? Uważam, że skoro już się wybieram do tego specjalisty, warto się porządnie przebadać. smile Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wizyta u ginekologa

Jak sam nie zaproponuje to Ty popros.

3

VW, ginekolog może aczkolwiek nie musi przebadać Twoich piersi. Właściwie na pierwszej wizycie o czym powinnaś na wstępie powiedzieć (że to Twoja pierwsza), to chyba normalne powinno być. Ale jeśli by tak nie było, to spokojnie możesz o to zapytać. "W cenie" wizyty jest wszystko co tyczy się Twojego zdrowia. I każde pytanie jest tu na miejscu.

4

Napisz jak po wizycie i czy badał piersi.

5

Anet19 napisał/a:

Napisz jak po wizycie i czy badał piersi.

Ginekolog nie zaproponował sam badania, ale przeprowadził je bez problemu, kiedy o nie poprosiłam. Pozdrawiam smile

6

A jak jajniki?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Wizyta u ginekologa

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024