Po pierwsze Kaaarolaaa nie ma nic śmiesznego w tym, że w tym wieku jesteś dziewicą. Nie rozumiem ludzi, którzy sprowadzają ten temat do granic wieku. Dziewictwo traci się wtedy kiedy jest się na to gotowym i znalazło się odpowiednią osobę do przeżycia czegoś tak ważnego. Z całego serca życzę Ci aby Twój pierwszy stosunek był sprawą przemyślaną i żebyś zdecydowała się na niego jak będziesz pewna że to ta odpowiednia osoba. Nie, nie jestem katoliczką. Jestem osobą niewierzącą (takie wyjaśnienie).
Po drugie nie widzę związku między odbyciem stosunku a regularnością cyklu. Może jest - nie jestem lekarzem, ale to stwierdzenie wydaje mi się conajmniej dziwne. Mi w każdym bądź razie nic to nie zmieniło. Proponuję jednak odwiedzić lekarza, tak dla pewności. Ty będziesz spokojniejsza, badanie nie boli, a jeśli trafisz na fajnego lekarza to tak jak pisały dziewczyny wcześniej nawet nie zauważysz kiedy będzie po wszystkim. Popytaj koleżanki w swojej okolicy, którego lekarza Ci polecają.
...ja straciłam dziewictwo w wieku 20 lat, teraz ten chłopak jest moim mężem i był, jest (i mam nadzieje, że będzie) jedynym facetem z którym uprawiałam seks - Tobie także życzę znaleźć tą odpowiednią osobę.
"W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca" - Paulo Coelho