rozstanie z moją pierwszą miłością - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » rozstanie z moją pierwszą miłością

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: rozstanie z moją pierwszą miłością

Była ta wspolna decyzja. Nasz zwiazek byl zbyt wybuchowy. Rozstalismy sie pośrednio przez jego błędy ktore sa wymienione w poprzednich postach, ale bezposrednio przez to , ze zaczelo mi w nim wszystko denerwowac, wszystko robil zlle dla mnie podświadomie wlasnie przez jego bledy. Teraz mysle ciagle o nim i nie moge przestac, mysle o dobrych chwilach, jego zaletach i ze nie zjade drugiego takiego z ktorym mialam podobne poczucie humoru, duza swobode...mielismy tyle planow, a teraz zostalam sama jak palec. Czuje wielka pustke, tym bardziej ze nie mam przyjaciol. Jak sobie poradzic? To bylo moja pierwsza milosc ...jak nie myslec o jego zaletach i wiedzieć ze kiedys znajde lepszego od niego? Bo narazie go idealizuje , ale nie potrafie inaczej. Czuje ze część mnie zniknela...

Zobacz podobne tematy :
Odp: rozstanie z moją pierwszą miłością

Czy ktos mógłby sie udzielic? hmm

3

Skoro pisałaś o nim we wcześniejszych wątkach to wypowiadanie się tutaj nie ma sensu, bo wątek zostanie zamknięty.

Chcialam sie tylko zapytac jak sobie poradzic po rozstaniu i tyle, czy to tak wiele?

5

Jak sobie poradzić ? Znaleźć coś w czym się odnajdziesz, przez to będziesz miała mniej czasu na myślenie o nim.
Jak już sama widzisz to nie będzie proste, ale dasz radę, jak każdy. Ważne byś nie próbowała do niego wrócić, tylko dlatego, że Ci Go brakuje. Jak już sama napisałaś, jego wady zniechęciły Cię, więc czemu to teraz przeżywasz ..
Na przyszłość pisz w starych postach.

Ja nie moge sie na niczym skupic, ciagle mysle o nim i o wspomnieniach...mam wrazenie ze zaden nie bedzie jak on

7

To tylko wrażenie i każdy przeżywa to w swoim życiu.
Przeczytaj kilka postów na forum i zobaczysz, że wiele osób ma podobne problemy jak Ty i potrafią sobie z tym poradzić

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » rozstanie z moją pierwszą miłością

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024