prosze o pomoc!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: prosze o pomoc!!!

Witam wszystkich na tym forum i mam nadzieje,ze uzyskam wiele podpowiedzi z waszej strony.Poznalem mila,piekna kobiete na portalu.Pisalismy ze soba rozmawialismy az pewnego dnia ku zaskoczeniu przyjechala do mnie i spedzilismy mily weeknd po tym wekendzie dalej pisalismy i rozmawialismy po ostatnim jej przyjezdzie cos peklo w niej nie dawal po sobie poznac dopiero gdy dojechala do domu to placzac powiedziala mi ze jestem najcudowniejszym facetem i ze nie chcialaby mnie skrzywdzic pytalem jak skrzywdzic dlaczego przeciez razem chcemy zeby sie ulozylo wszystko.Moze zyje przeszloscia z tego co wiem to jej facet sie powiesil i moze trudno jest jej o tym zapomniec ale nie powiedziala mi jasno dlaczego tylko tyle ze musi uporzadkowac sobie zycie i przemyslec.Pokochalem ja i nie wiem czy walczyc czy cokolwiek robic.Prosze o pomoc!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: prosze o pomoc!!!

Jesli ja kochasz to walcz o nia , badz przy niej ale nie badz nadgorliwy ! Okaz jej zrozumienie i pozwol przemyslec wszystko, powiedz ze poczekasz az bedzie gotowa na zwiazek, ze poczekasz bo bardzo ja kochasz i chcesz byc przy niej!

3

Przemyśleć... Co konkretnie? Uporządkować... Pod jakim względem? Uznała, że ile czasu potrzebuje?

4

Klio napisał/a:

Przemyśleć... Co konkretnie? Uporządkować... Pod jakim względem? Uznała, że ile czasu potrzebuje?

No wlasnie tez mnie to zastanawia czy Ona w cos gra ze mna czy potrzebuje jakiejs pomocy.Pytalem Ja czy pomoc w czyms czy moze jakis psycholog,rozmowa,Tlumacze jej ze przeciez to nie jej wina ze facet sie powiesil i zabral ta tajemnice ze soba.Odpisala mi tylko dzisiaj cytuje jej slowa "Ale moze On mnie nie kochal i chcial uciec odemnie?Nie pomyslales,ze jestem taka osoba,ze ktos woli sobie odebrac zycie niz ze mna byc!!!To jest jakies chore chyba.Facet nie zyje ponad dwa lata.Pisze jeszcze ze ma nadzieje,ze tak szybko jak sie zakochalem to sie odkocham zebym nie musial cierpiec.Fakt znamy sie krotko i nie jestesmy z tego samego miasta ale na poczatku sama mowila ze w swieta porozmawiamy o naszej wspolnej przyszlosci a tu nagle po ostatnim wyjezdzie ze mam odpuscic ze niechce mnie skrzywdzic ze Ona wie ze i tak by mnie skrzywdzila a nie chce tego.Nie wiem co w jej glowie siedzi czy tylko tak poprostu chce sie mnie pozbyc i mowi zostanmy przyjaciolmi.Dzis rowniez napisala mi ze martwi sie o mnie bo powiedzialem ze jutro wyjezdzam na 4 dni do Paryza przywiesc samochody.Co mam robic prosze podpowiedzcie zalezy mi na niej bardzo czy poprostu zerwac kontakt a moze czekac.Co moze w jej glowie siedziec.Mowi jeszcze ze nie spotkala nigdy tak cudownego faceta brakuje mi slow.

5

Trudno stwierdzić, co u niej jest podstawowym motywatorem, ale jedno jest pewne: co do tego, że się przy tym pokaleczysz to ma rację.

6

Moze i masz racje.Dzieki za podpowiedz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024