Nieśmiałość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nieśmiałość?

Mam problem z pewnym chłopakiem, trudno mi go rozgryźć. Jesteśmy razem na roku. Nie ukrywam, że wpadł mi w oko. Na początku trudno nam było złapać kontakt, więc napisałam do niego, bardzo fajnie nam się rozmawiało i początkowo w realu też mogliśmy pogadać. Szybko się zakumplowaliśmy, okazało się że mamy dużo wspólnych znajomych. Bardzo często spędzamy wszyscy razem czas. Gdzie tkwi problem? Otóż, od pewnego czasu zauważyłam, że on na co dzień mnie unika. Na Facebooku piszemy prawie codziennie, totalnie na luzie, ale kiedy widzimy się na uczelni to jeśli ja do niego nie podejdę to on będzie się gapił w moją stronę, ale sam nie przyjdzie. Tak samo z naszymi znajomymi, wita się z nimi normalnie, na luzaku rozmawia z kumplami, koleżankami, a do mnie zwykłe cześć, zamieni parę zdań i zazwyczaj ktoś zaczyna coś mówić i on się wyłącza ze wspólnej rozmowy. Zależy mi na nim, więc czy to może być kwestia nieśmiałości czy koleś ewidentnie mnie unika. Pomocy :c

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nieśmiałość?

Księżycowa, może skoro na facebooku piszecie na luzie, to spytaj go o to. Może tam będzie odważniejszy i odpowie.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024