Mukowiscydoza, i ataki paniki. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Mukowiscydoza, i ataki paniki.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Mukowiscydoza, i ataki paniki.

Witajcie Kochani, szukalam na forum postów na temat atakow paniki, kilka znalazlam ale nie pomogły mi.
A mianowicie, choruje na mukowiscydoze, moj stan jest dobry, czasem mam gorsze dni, ale raczej czuje sie w porządku, jakies W lutym tego roku, dostalam pierwszy atak paniki, nie mialam pojecia co to jest na poczatku, myslalam że dostalam do glowy, bo ten atak sie tak na mnie odbił ze przez kilka dni nie wychodzilam z domu, balam sie byc sama, i bardzo zle sie czulam. Kolejny atak dostalam, po kilku miesiacach ale jakos go w sobie zdusilam. Byl na prawde krótki. Wciaz nie wiedząc co to jest, myslalam, że moze to serce ? Zaczelam prace w gabinecie stomatologicznym, i moje ataki sie nasiliły, pracuje tam pól roku, i mialam atakow z 4 ?Jeden wlasnie ten pierwszy wydarzyl sie w pracy, oczywiscie balam sie przyznac ale po 3 godzinach poprosilam szefa zeby sprawdzil mi cisnienie bylo 140 na 80 Wkoncu pojechalam do szpitala, i wytlumaczylam, że cala drętwieje, robi mi sie gorąco serce wali strasznie, oddychac nie moge, a pozniej dochodze do siebie kilka dni. Lekarz odrazu stwierdzil, ze to sa ataki paniki i czy cos mnie stresuje. I wlasnie dlatego pisze tutaj, nie wiem co mnie stresuje, moze praca bo ciezko jest w niej. Moze to ze cale dnie tam siedze i nie widze dnia. Zwiazek moj, kurcze nie wiem co jest. Nawet jak jest dobrze, to w glowie mam taki wielki lęk ze zaraz sie zacznie atak, ze to mnie paralizuje. Od trzech dni czekam na atak, mam wrazenie ze zaraz sie pojawi jestem bardzo niespokojna. Nie chce tak życ, jestem bardzo wesola osoba, a teraz po prostu nie mam ochoty na nic, a czasem nawet mysle o najgorszym.... Czekam na list ze szpitala od mojego lekarza ktory bedzie chcial wziasc mnie na badania, mieszkam za granica wiec to chwile moze potrwac. Moze mi cos poradzicie, żeby lęk przed atakiem po prostu zmniejszyc ?
Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mukowiscydoza, i ataki paniki.

Proponuję zajrzyj tu
http://tamtastronalustra.blog.pl/o-mnie/
jest tam kontakt do osoby ,która o tej chorobie wie bardzo dużo, pewnie znajdziesz tam wiele cennych informacji
Kłaniam  się  i dobrego życzę smile smile smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Mukowiscydoza, i ataki paniki.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024