Czy ona buntuje swojego brata? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy ona buntuje swojego brata?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czy ona buntuje swojego brata?

Problem dotyczy wspollokatorki i jej brata. Na początku kiedy szukałysmy mieszkania miałam z nim dobry kontakt. Dużo rozmawialiśmy, śmialismy sie. Było fajnie. Nawet jak kiedyś przyszedł do nas to zaproponował by mnie zaprosić do pokoju to wszyscy usiądzieny. Ostatnio gdy mam z nią zły kontakt, Siedzieli zamknięci w pokoju a on tylko krzyknął cześć zza drzwi. Sądzićie że to ona go może podpuszczać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona buntuje swojego brata?

10 minut temu założyłaś wątek "Problem ze współlokatorką" i tutaj też o niej piszesz?

3

Moge to pisze

4

Kara19 napisał/a:

Moge to pisze

Nie, nie możesz. Proszę Cię, abyś zapoznała się z regulaminem i kontynuowała temat w wątku, który założyłaś jako pierwszy. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Czy ona buntuje swojego brata?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024