Czy warto nawiązać kontakt - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy warto nawiązać kontakt

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez alecrim (2016-11-17 19:50:35)

Temat: Czy warto nawiązać kontakt

Witam. Spotkałem wczoraj fajną dziewczynę w bibliotece. Trochę pogadaliśmy (dowiedziałem się, gdzie i co studiuje, gdzie mieszka i czym się zajmuje poza uczelnią), no ale tak wyszło z rozmowy, że nie zapytałem jej o imię a też rozmawiać za dużo nie mogłem z racji miejsca oraz tego, że nie chciałem  jej przeszkadzać bo sie uczyła. Miałem nadzieję, że może spotkam ją dzisiaj, bo miała być ale niestety tak się nie stało. Jednak dzięki informacjom które udało mi się od niej dowiedzieć, po dłuższej chwili znalazłem ją na internecie. I tu pojawia się moje pytanie: czy warto do niej się odezwać? Z jednej strony chciałbym ale z drugiej nie chcę wyjść na jakiegoś zboczeńca albo co, że odnajduję dziewczynę na którą prawie nie znam. Ktoś coś doradzi na szybko? Działac czy nie pisać? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto nawiązać kontakt

Odezwij się nic nie tracisz a możesz wiele zyskać, chociaż jeśli masz możliwość spotkania jej gdzieś to lepiej zrobić yo na żywo smile

3

Dzialac! Co masz do stracenia?  A zyskac mozesz sporo. . .

4

Odezwij sie do niej smile

5

Pewnie, że działać. Gwarancji nie masz, ale próbować warto smile

6

OK. Dzięki widzę odzew jednostronny więc zaryzykuję smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź