zabpth - Załatwiam Ci Etat tam na dole
Takich ludzi nam potrzeba XD
Spoko trolu, jesteś bardzo pozytywny.
Podejrzewam również że cała ta jego wybranka, to pewnie jakaś kuzynka/ciocia- stąd problemy z interakcją.
Bo jakiś nie chce mi się wierzyć żeby ktoś po takim jebitnym samorozwoju miał problem ze zdobyciem kobiety.
Dobra fine.
oczywiście
Pozdrawiam
autora nie
Namaluj jej pentagram na klacie
Będziesz wtedy naprawdę mhroczny
A co do tego wyżej. Jak dużą empatia była byś wstanie się wykazać gdybyś trafiła na goscia w odpowiednim wieku, lądujecie w łóżku i facet ani be ani me.
Wydaje mi się że te najbardziej miłe poklepią, powiedzą ze ok i że następnym razem i poźniej już nie odbiorą tel. Również w związkach jest to problem. np nie wiem czy pamiętasz wątek Roxxxan? albo podobnie.
Sama nie jestem boginią seksu, bo mam małe doświadczenie w tej materii, więc dlaczego miałabym go oceniać? Najważniejsze, żebym go naprawdę podniecała i żeby chciał się rozwijać, zamiast siedzieć i użalać się nad sobą, bo nie wiem, za szybko skończył, albo w ogóle nie dał rady. Tutaj właśnie ważna jest ta swoboda, o której mówiłam wcześniej. Jak się z kimś dobrze rozumiesz i czujesz przy nim bezpiecznie, to w takiej sytuacji po prostu oboje się uśmiechniecie, może nawet pośmiejecie z tego i potem spróbujecie jeszcze raz, aż do skutku. Na tym polega odpowiednie dobranie się. Wiadomo, że jak wybierasz laskę, która liczy wyłącznie na seks, to taka sytuacja z góry Ciebie skreśla w jej oczach.
tu akurat nie poprawi bo autor wątku to pół debil.
Moim zdaniem nie poprawi u nikogo.
Ale nigdy nie byłam u prostytutki, więc nie wiem, może są jak wróżka z bajki o Pinokiu i potrafią zmieniać Was w prawdziwych chłopców
Ja się z Mrs.Happiness zgadzam w 200% (a popcornu to dla Ciebie zawsze) - sam ruszyłem tyłek i sporo nad sobą pracowałem. Seksu nie potrzebowałem do odblokowania się, tylko zaobserwowanie jak ludzie się do mnie zwracają, większa otwartość, szczerość i czasami delikatna bezczelność
Seks pojawił się po czasieJednak za całokształt ma człowiek satysfakcję, że wszystko jest owocem własnej pracy
EDIT : zabpth - ale w tej strefie potrzeba praktyki
Ot kwestia odpowiedniego przedstawienia. Sorry, ale tutaj działa kwestia podejścia. Jak ktoś płacze, że prawiczek to owszem ...
Dzięki, doceniam :*
71 2016-07-01 17:31:28 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-07-01 17:34:04)
Dziwi mnie, że taki złoty chłopak jeszcze dziewczyny nie znalazł! Zupełnie niepojęte!
Edycja: Po edycji wątku ten komentarz stracił na ironicznej wartości
72 2016-07-01 17:34:05 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-01 17:36:24)
Dziwi mnie, że taki złoty chłopak jeszcze dziewczyny nie znalazł! Zupełnie niepojęte!
Edycja: Po edycji wątku ten komentarz stracił na ironicznej wartości
W dodatku chyba użył jakiegoś czaru maskującego, bo nie pokazuje mi ostatnich postów
EDIT: Ale co się dzisiaj naśmiałam dzięki niemu, to moje
Sorry memory - zostawiamy dla potomności
Sorry memory - zostawiamy dla potomności
Biedny, tak się natrudził, a temat i tak został
Chociaż szczerze mówiąc, współczuję tej dziewczynie, że taki psychol się nią zainteresował...
Biedny, tak się natrudził, a temat i tak został
![]()
Chociaż szczerze mówiąc, współczuję tej dziewczynie, że taki psychol się nią zainteresował...
Nie ma co współczuć, a raczej pogratulować, że teraz "z nikim nie chce się wiązać". Nikt nic nie wskóra, nawet stosując takie metody perswazji, jak w tym wątku.
Nie ma co współczuć, a raczej pogratulować, że teraz "z nikim nie chce się wiązać". Nikt nic nie wskóra, nawet stosując takie metody perswazji, jak w tym wątku.
No ja jej gratuluję, tylko czasem takie osoby jak Pan Pozytywny potrafią się nieźle mścić jak się im wprost odmówi. Zresztą już tu na forum pokazał, że ma coś nie po kolei pod kopułą. Osobiście wiałabym od takiego najdalej jak się da. Tyle, że ona kilka lat młodsza, to nie wiadomo na ile potrafi być stanowcza
Pan Pozytywny to chyba tylko po podwójnej dawce Prozaku