Dziewczyna musi przemyslec zwiazek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

66

Odp: Dziewczyna musi przemyslec zwiazek
madoja napisał/a:
Samolub napisał/a:

Gdyby miała miesnie oraz wieksza inteligencje to by na ulicach mordowala mezczyzn lub wiązała do kaloryfera zeby sobie dogodzić.

Ke?

Nie przejmuj się Madoja smile

Kolega o lekach zapomniał tongue

Zobacz podobne tematy :

67

Samolub napisał/a:

zacznij dbac o sb

To nie ty dbasz o SB, to SB dba o Ciebie, towarzyszu.

68

WaltonSimons napisał/a:
Samolub napisał/a:

zacznij dbac o sb

To nie ty dbasz o SB, to SB dba o Ciebie, towarzyszu.

Hah x D
Tak jest

69 Ostatnio edytowany przez madoja (2016-06-06 21:47:11)

Czytając Samoluba przypomina mi się książka (i film) "Millenium: Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet".
On jest takim mężczyzną nienawidzącym kobiet.

70

Nie, to jest tylko Twoja interpretacja
Kobiety sobie bardzo cenię, reszte mogę utopić od zaraz. Ty problem widzisz we mnie a nie w większości kobiet. Tak samo jak ograniczony facet widzi problem w kobiecie konkretnej a nie większości mezczyzn.

Ja sobie doskonale zdaję sprawe jak to wszystko wygląda po drugiej stronie, bo wy w dobie rownouprawnienia nadal macie archaiczny podział wynikly z pewnych słabości które należy nadganiac lub też pewnych pozadliwosci. Niestety jasno nie stawiacie sprawy i manipulujecie  sporą częścią mezczyzn poglebiajac swoją patologie jak i patologie części męskiej. Czyli jestescie energetycznie szkodliwe

Zaś uwierz potrafie szybko odróżnić wartościową kobietę od reszty. A że ktoś z tym ma problem że według Samoluba jakiegoś sklasyfikowana jest w under class to naprawdę jaki to jest problem. Inny chłopak będzie ją wielbil, czy wy potrzebujecie jakiegoś misrycznego poklonu w strone pojęcia "kobieta" ?

Gdyby rzeczywiście nie bylo tego podziału to byście tak kurczowo nie trzymaly swojej strony. Faceci jakoś nie trzymaja i przeżyli, wazki was zjedzą, psy na ulicy zaatakują... ?

Wedlug mnie cały system wlacznie z indoktrynacja religijna, szkolna daje największe korzyści kobietom. Tak więc mezczyzni ogolnie Ci myslacy, wyzwoleni są tlamszeni przez wasze chore spoleczne tendencje, ktorych kurczowo się trzymacie. Bo stanowią dla was zagrozenie w wygodnym dla was świecie, tak wiec poza zwyklym intrygostwem oraz egoizmem nie.macie nic w zasadzie do zaoferowania. Wiedząc że część kobiet takich dewiacjii nie ma czujecie zagrożenie, więc albo je niszczycie albo niszczycie gatunek meski.

Także ogólnie prowadzicie wojnę, bawicie się w wojnę. Więc każda z takich lafirynd wojnę mieć prędzej czy później bedzie.

Ja staje rowmiez w obronie tych kobiet które dreczycie, a które milczą i ciezko im żyć w systemie blaharsko-lapowkarskim.

A to że ktoś gorszy poziom reprezentuje to takie kompromisy nigdy sprawy nie rozwiążą.

Takie mamy czasy ze kazdy walczy o przetrwanie, wiec nie krytykuj mnie skoro masz  wygodne życie to idz się pobaw, zrob coś ciekawego. Bo robisz tylko krzywde innym wartościowym kobietom

Sam bylem swiadkiem wielu tragedii w tym kraju i jeśli nie macie poczucia zadnej odpowiedzialnosci to nie licz że ja takim poczuciem będę się kierował, zwyczajnie wykonuje wyroki nie w swoim imieniu. Ja tu niczego nie szukam dla siebie, ja jestem czysciutki jak źródlana woda i wszystko robię charytatywnie, niczego od was nie potrzebuje.

Jeśli nie poczuwasz się ze tresc kieruje do Cb to nie jest skierowana do Cb, poczuwasz się to znaczy że masz problem. Na forum zadnej misjii nie mam, tylko informuje jak nisko upadliscie.

A takie życie w iluzjii nie dotyczy tylko znacznej części kobiet, po prostu nie zdajesz sobie sprawy że co roku wiele kobiet popelnia poprzez wasze błędy i gierki samobojstwa i razem z ksiezmi, politykami oraz uciskowcami stanowicie zagrozenie number one jako dewiacja populacjii ludzkiej rozchodzaca się jak choroba. Stąd jedynym możliwym rozwiazaniem jest konfrontacja, albo nas pozabijacie, albo my was pozabijamy.

Czyli Apokalipsa jest naprawde blisko

Czytając wasze internety zygam na takie coś, zal mi waszych dzieci. Sami już żyjecie w piekle i powinniście liczyć się z konsekwencjami swoich postaw.

Uwierz mi barbarzyncy są bardziej cywilizowani niz zachod. Czeka was śmierć, koniec sielanki

Wszelki ucisk zniknie, a wy drapieżne kobiety liczcie się z niedalekimi konsekwencjami.

71

"Wszelki ucisk zniknie, a wy drapieżne kobiety liczcie się z niedalekimi konsekwencjami"
????
Samolub- jakie traumatyczne przeżycia miały wpływ na Twoją osobę?
Sorry ale piszesz jakbyś miał " fixum dyrdum"
Sorry za off topa-trudno nie reagować na cierpiącego

72

Samolub nie wiem co bierzesz ale zmień dilera albo zwiększ dawkę bo pier... od rzeczy.

Posty [ 66 do 72 z 72 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Dziewczyna musi przemyslec zwiazek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024