Mnie ? Nikt
Ja po prostu już nie mogę patrzeć na tych mialkich facetow "macho" którzy umawiaja się z kozami
Z drugiej strony nie mogę patrzeć na tych co charuja na lafiryndy siedzące na czatach, choć oni sami przecież wchodzą w takie zwiazki
Z trzeciej strony zal tak naprawdę jedynie mi żal takich Andrzejow, inteligentnych miłych sympatycznych chlopakow którzy sobie poradza w życiu i w normalnym srodowisku
Urabiaja ich na miekkie serce, ściągają na niziny swoich lotów gdzies na jakiejś prowincjii uziemiaja razem z sobą w ich chorym światwariatkowie
Niestety tu też mamy lafirdyndy takie, tylko inna taktyka, że mniej mu śrubę przykreci. Bo trochę nabrały kobiety ogłady, milsza rodzina, lepsza praca, wieksze miasto na start, milsi ludzie to można powiedzieć syndrom takiego wyrownywania krzywd jak przy nawroceniu.
Ewentualnie wizja samotnosci czy mialkich facetow na horyzoncie przykrecila babski temperament, stad nowe formy bajery. No, ale wy macie facetow za idiotow... chyba tych co ich mozgu pozbawilyscie x D
Nie liczcie że coś z tego wyjdzie, wasze plany nawet z najwiekszym przytupem skoncza się zawsze dziadostwem. Powoli trzeba przymierzyc beret, są młode prężne wypychaja was z rynku, mozesz sobie edukować w sumie kazdy niby się zna na moralności.
A prawda jest taka że kazdy chce więcej, was tych przekretow nauczyli księża i politycy... są lepsi: Amerykanie w kilka dni przez samą Tv zaprojektuja odpowiednie podstawy pod odpowiednie zachowanie.
Niby tacy jesteście wyzwoleni, liberalni i mądrzy ale to strasznie chwiejne. Ja widzę raczej wilczka z rogami przebranego w owcza skore.
No co ja bede mowil, kazdy z Nas wie jak jest naprawdę, noi zaraz nadgorliwa jakas wyskoczy zeby ograniczyc wolność slowa
Biedny Andrzej, z deszczu pod rynne wchodzi, manipulujecie tymi chlopkami jak faszyści. Ale to się już powoli kończy, hah, lepiej szukaj jakiegoś jaskiniowca albo kilku i uruchom swoje zapasy x D
Andrzeju nie sluchaj kobiet, one chcą Cie wykorzystywac materialnie, seksualnie oraz psychicznie. One mają pakt i wspolne interesy, innaczej by sobie oczy wydrapaly.
Ty naiwny chlopaczyna, one takich szukaja właśnie. Posłuchaj lepiej Samoluba, nie sluchaj ani ich, ani ich jaskiniowcow piesełkow co to biegaja z jezorkiem się im przypodobac. Staw dzielny opor zolniezyku, jak trzeba mozesz uzyc i bagnetu : D