Krejzolka82 napisał/a:onaaa19 napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:Czyli mam rozumieć, że się nie odezwał, tak?
Jutro pisze do niego sms rano.. Tak myślałam czy pisać pretensje czy raczej tak na miło..
Chce napisać mu coś w stylu " Dzień dobry, chciałam Ci życzyć miłego dnia, bo ja jeszcze o Tobie pamiętam. Szkoda, że Ty niestety już zapomniałeś i nie chcesz znaleźć czasu, żeby napisać. Mimo wszystko, udanego dnia"
Jak myślisz? Coś dodać? 
Przepraszam, ale nie zauważyłam tego posta wcześniej.
Napisałaś, przynajmniej masz pewność, że On nic od Ciebie nie chce.
Głowa do góry!!!
Znajdziesz lepszego!!!
Powodzenia!!!:):):)
Dziwi mnie to wszystko w sumie.. własnie wiem ze nie powinnam go usprawiedliwac i tego tez robic nie chce..
Ale moim zdaniem coś tu nie gra.. Gdyby on spotykał się z INNA to moze byloby mi to łatwiej zaakceptowac, ale jego zycie teraz to praca=dom. Jeszcze w tygodniu moglabym znaleźc jakas wymowke dla niego i go zrozumiec, a ze to czasu brak, a to cos.. ale weekend. dzis na pewno caly dzien byl w domu bo przesiedzial go na fejsie.
z drugiej strony tak mysle, to przeciez zwyklej kumpeli nie przedstawia sie rodzinie, nie poznaje sie jej z kumplami, nie wydaje sie na nią tyle kasy...
Od tego wyjazdu 'cos' sie w nim zmienilo, zawsze mial np milion postów na fejsie, z piosenkami czy cokolwiek. a ostatnią rzeczą na jego fejsie są nasze zdjecia z wyjazdu...
Nikomu nic nie lajkuje... dziwne.
Zastanawiam się czy napiszę mi życzenia na dzień kobiet... jeśli by napisal cos w stylu ' Wszystkiego najlepszego...' to myślisz ze mogę mu odpisać ' wszystkiego najlepszego? a co jeśli bym chciała Ciebie?' czy to głupie? może sie poniże?