Limeryki z zimnej Afryki - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 391 do 397 z 397 ]
- Tamiraa
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
Odp: Limeryki z zimnej Afryki
joasiabasia61 napisał/a:Tamiraa napisał/a:A tak przy okazji, czy mogę zapytać , ile czasu zajmuje ci opracowanie jednego wiersza?
Szczerze, to jest błyskawica pierwsze, ale potem około godziny. Jak dłużej, to raczej nic z tego nie będzie. Są na różnym poziomie, krótkie. Zazwyczaj wzbudzają dużo kontrowersji, nie wiem dlaczego...
Dziękuję. Nie są sztampowe, tylko oryginalne, odkrywcze.
joasiabasia61 napisał/a:Pozdrawiam Dżdżownika i resztę ekipy. Czy ktoś jeszcze pisze? Bo ja tak, ale nie limeryki.
Dziękuję:) A ja z przyjemnością pozdrawiam Joasiabasię... i wszystkie osoby tu zaglądające.
@Tamiraa Dziękuję
A z formą niestety trochę kiepsko. Jakiś zmęczony ostatnio jestem.
joasiabasia61 napisał/a:Nie, tutaj nie piszę. Ostatnio opublikowałam kilka wierszy w kwartalnik Ypsilon. Teraz jego digital wersja a wkrótce będzie dostępna papierowa.
Znalazłem. Zawędrowałem na Ypsilon i znalazłem kilka wierszy pasujących mi do Ciebie. To miło, że można je przeczytać.
- Zawód: polonista, anglista
Dżdżownick2 napisał/a:joasiabasia61 napisał/a:Nie, tutaj nie piszę. Ostatnio opublikowałam kilka wierszy w kwartalnik Ypsilon. Teraz jego digital wersja a wkrótce będzie dostępna papierowa.
Znalazłem. Zawędrowałem na Ypsilon i znalazłem kilka wierszy pasujących mi do Ciebie. To miło, że można je przeczytać.
Dziękuję bardzo za odnalezienie. Myślę, że są trochę charakterystyczne i można je rozpoznać. Pozdrawiam serdecznie.
joasiabasia61 napisał/a:Dziękuję bardzo za odnalezienie. Myślę, że są trochę charakterystyczne i można je rozpoznać. Pozdrawiam serdecznie.
Tak, to prawda - są charakterystyczne i od pierwszego spojrzenia czułem, że są Twoje 
- Zawód: polonista, anglista
Dżdżownick2 napisał/a:joasiabasia61 napisał/a:Dziękuję bardzo za odnalezienie. Myślę, że są trochę charakterystyczne i można je rozpoznać. Pozdrawiam serdecznie.
Tak, to prawda - są charakterystyczne i od pierwszego spojrzenia czułem, że są Twoje 
Bardzo się cieszę.
- Tamiraa
- Przyjaciółka Forum
- Nieaktywny
Tamiraa napisał/a:joasiabasia61 napisał/a:Tamiraa napisał/a:A tak przy okazji, czy mogę zapytać , ile czasu zajmuje ci opracowanie jednego wiersza?
Szczerze, to jest błyskawica pierwsze, ale potem około godziny. Jak dłużej, to raczej nic z tego nie będzie. Są na różnym poziomie, krótkie. Zazwyczaj wzbudzają dużo kontrowersji, nie wiem dlaczego...
Dziękuję. Nie są sztampowe, tylko oryginalne, odkrywcze.
Może źle to zabrzmiało, chciałam nadać rzeczy odpowiednie słowo i trochę mi się nie udało. Będę do nich powracać.
Posty [ 391 do 397 z 397 ]
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024