niepodobna napisał/a:Mordimer napisał/a:Przesadzasz i tyle Ci powiem. Mam pytanie ale znając życie i tak mi nie odpowiesz. Czy przez te kilka lat tutaj na forum spotkałaś sie z jakimś facetem z forum ? Czy chociaż próbowałaś ?
To forum raczej nie służy do umawiania się na randki, tzn. można oczywiście, ale większość ludzi tu nie wchodzi z takim nastawieniem, czy to kobiet, czy mężczyzn, więc trudno robić Rossance wyrzuty, że się nie umawia z facetami z forum (jeśli się nie umawia).
Ale zgodzę się, że za bardzo się skupia na narzekaniu i utrwalaniu swojego myślenia, np. o powodach, z których musi być sama - a za mało chyba na próbach poznania kogoś.
A może za dużo czasu na forum, a za mało tam, gdzie można łatwiej poznać? Nie wiadomo.
Już się nie skupiam na narzekaniu, szukaniu, bo nie szukam oczywiscie, doszłam do wniosku, że co za dużo to nie zdrowo.
Na portal zapisałam się, bo miałam kryzys, nie myślałam, aby tu kogoś szukać.
W ciągu tych lat spotkałam się z 3 ma osobami osobiście, kobiety.
Z paroma mam kontakt mailowy. Moja skrzynka jakoś nigdy nie pękala od wiadomości od panów, pałajacych chęcią spotkania, nie wiem, skąd wogole ten pomysł.Lou-nie martw się, bo sobie poradzę. Mam wszystko, dosyć narzekania. Pewnie, że czasem będzie przykro. Są osoby, które żyją w pojedynkę, z kimś, z mężem, z rodzinami , rodzicami etc. Jestem w pierwszej grupie i tyle. Pewnie jest jakiś powód, wszystko w życiu ma swój powód. Plus odrobina szczęścia.
Znrex- nie wiem, ja tez juz nie jestem 36 letnią singielką, co do mojej przeszłości (jeśli chodzi o okazję do zawierania znajomości z mezczyznami), to akurat nie mam sobie nic do zarzucenia, z kazdym ,który chciał spróbowałam, żadnemu, któremu się w przeszłości spodobałam nie odmówiłam, w myśl zasady, że trzeba szczesciu pomoc i nie tracić okazji (odmawialam tylko żonatym, albo już totalnie podejrzanym, alkoholikon itp). Ale to już przeszłość, przeszłość należy zostawić za sobą.
Ktoś tu pytał o radzenie sobie z libido, Mordimer? Pytanie mnie zaskoczyło. Jeszcze w życiu zaden mężczyzna, nawet znajomy, nie spytał mi się wprost o tak prywatną rzecz. Jednak codziennie można bycia zaskakiwać.
A widzisz jestem tym pierwszym.
Dobrze nie będę naciskał. Jeśli cię to jakoś zniesmaczyło to przepraszam. Wybacz ale jestem po prostu ciekawy bo kobiety chyba w tym przedziale wiekowym mają najwyższe libido w życiu.