Farmer napisał/a:rossanka napisał/a:A właśnie Farmer, jak tam studentki, sesja już jest?
Sesja dopiero za miesiąc.
Pilnie się ucząJulka się pyta, czego uczysz?
Tak wlasnie chcialam sie spytac
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Strony Poprzednia 1 … 127 128 129
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Farmer napisał/a:rossanka napisał/a:A właśnie Farmer, jak tam studentki, sesja już jest?
Sesja dopiero za miesiąc.
Pilnie się ucząJulka się pyta, czego uczysz?
Tak wlasnie chcialam sie spytac
47 lat w tym roku?
No a ile ma być?
Wierzysz jeszcze w to, że będziesz mieć kiedyś faceta?
Jak to widzisz?
Jak to widzisz?
W kazdym wieku mozna miec. Moj dziadek jak zyl to sie ozenil z 57 lat kobieta, a ona tez dlugo byla sama jak jej pierwszy maz zmarl
Jak to widzisz?
Pewnie kiedys tak, ale nie wiem ja to będzie konkretnie, kiedy i jak, jeśli o to pytasz.
Rumunski_Zolnierz napisał/a:Wierzysz jeszcze w to, że będziesz mieć kiedyś faceta?
Jak to widzisz?W kazdym wieku mozna miec. Moj dziadek jak zyl to sie ozenil z 57 lat kobieta, a ona tez dlugo byla sama jak jej pierwszy maz zmarl
Nie wiem, czy chce brac ślub. Musiałabym być bardzo pewna, ze chcę.
JuliaUK33 napisał/a:Rumunski_Zolnierz napisał/a:Wierzysz jeszcze w to, że będziesz mieć kiedyś faceta?
Jak to widzisz?W kazdym wieku mozna miec. Moj dziadek jak zyl to sie ozenil z 57 lat kobieta, a ona tez dlugo byla sama jak jej pierwszy maz zmarl
Nie wiem, czy chce brac ślub. Musiałabym być bardzo pewna, ze chcę.
Ja bym chciala miec slub
A ja jestem młody i piękny
Nie wiem czy jesteś młody i piękny, jednak muszę przyznać, że masz klasę.
To była podpucha i ciekawa byłam jak z tego wybrniesz .
Zdałeś celująco. Szacunek
To była podpucha i ciekawa byłam jak z tego wybrniesz .
Negocjowałem z "terrorystkami"
Pewnych rzeczy się nauczyłem.
Agnes76 napisał/a:To była podpucha i ciekawa byłam jak z tego wybrniesz .
Pewnych rzeczy się nauczyłem.
Jestes antyterrorysta? To juz wiem dlaczego to tajemnica czego uczysz na studiach
Farmer napisał/a:Agnes76 napisał/a:To była podpucha i ciekawa byłam jak z tego wybrniesz .
Pewnych rzeczy się nauczyłem.Jestes antyterrorysta? To juz wiem dlaczego to tajemnica czego uczysz na studiach
Pisał, ze nne uczy ale jezdzi z wózeczkiem. Z drożdzówkami
Czyli Rossanko po 10 latach od założenia tematu nadal jesteś w tym samym miejscu?
Rossanka, zmien cos w zyciu. Nie mozesz miec innych rezultatow, jesli caly czas stosujesz te same metody.
Zmien prace, przeprowadz sie, zapisz sie na jakis kurs. Zrob cos, co sprawi, ze bedziesz miec kontakt z nowymi ludzmi w realu.
Portale randkowe to dno. Tylko depresji idzie na nich dostac. Jesli chcesz kogos poznac, to musisz wyjsc ze strefy komfortu i znalezc sobie cos, dzieki czemu poznasz nowych ludzi.
Zmien prace, przeprowadz sie, zapisz sie na jakis kurs. Zrob cos, co sprawi, ze bedziesz miec kontakt z nowymi ludzmi w realu.
Po co zaraz aż tak drastycznie?
"Zmień pracę" - serio ma zmieniać robotę tylko po to żeby poznać jakiegoś gacha? Zresztą w pracy nie powinno się romansować, bo później tylko kwasy wychodzą.
"Przeprowadź się" - no bez przesady, jakby mieszkała na jakiejś wiosce, to jeszcze bym zrozumiał ale jak ona żyje w mieście, to tak naprawdę co chwila mogłaby poznawać nowego mężczyznę.
Mama Emigrantka napisał/a:Zmien prace, przeprowadz sie, zapisz sie na jakis kurs. Zrob cos, co sprawi, ze bedziesz miec kontakt z nowymi ludzmi w realu.
Po co zaraz aż tak drastycznie?
"Zmień pracę" - serio ma zmieniać robotę tylko po to żeby poznać jakiegoś gacha? Zresztą w pracy nie powinno się romansować, bo później tylko kwasy wychodzą.
"Przeprowadź się" - no bez przesady, jakby mieszkała na jakiejś wiosce, to jeszcze bym zrozumiał ale jak ona żyje w mieście, to tak naprawdę co chwila mogłaby poznawać nowego mężczyznę.
Chyba pierwszy raz widzę post twojego autorstwa, z którym się zgadzam.
Strony Poprzednia 1 … 127 128 129
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » pozbawcie mnie zludzen, mam 36 lat
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024