846 2016-07-18 22:24:20 Ostatnio edytowany przez zabpth (2016-07-18 22:26:32)
o wyszło :]
Dzięki o Pani
czuje że zamęczę ten wątek :]
Pozdrawiam
848 2016-07-19 07:59:18 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-19 20:46:27)
No dobrze. Żeby nie było, że ktoś się czuje zdominowany przez jedną płeć lub drugą, wstawiam kawałek od siebie. Napisany i zaśpiewany przez mężczyzn. Z Olsztyna.
Mnie się podobają ich teksty, są i zabawne i życiowe i ... pouczające , więc najprawdopodobniej od czasu do czasu coś będę na netkobity wstawiać.
U mnie PLAYLISTA Romantyków Lekkich Obyczajów. Teraz słucham Panienko ma.
Dziewczyno zła weź mi powiedz kto dogoni nas w tych grach w tych grach ... Sia la la
czuje że zamęczę ten wątek :]
Ja ... m.in. umiem zamordować wątek.
Pozdrawiam!
No to teraz kawałek, którego tytuł świetnie odzwierciedla pewien aktualny etap w moim życiu.
It must have been love
but it's over now.
Thanks God!
PS Żegnaj, Per.
Uwielbiam Roxette, akurat wczoraj przesłuchałam całą kasetę!
Teraz niestety słucham tylko dźwięku pracującej w biurze klimatyzacji. Chciałyśmy sobie radio puścić no ale niektórym jednak to w pracy przeszkadza.
851 2016-07-23 11:26:37 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-23 18:17:51)
Wrzucam utwór Eddie Veddera pt Guaranteed .
Coś dla kobiet :]
Ja zostałem tak skatowany tym kawałkiem że zaczął mnie się podobać, albo wmówiłem sobie żeby przetrwać w podróży.
Złota zasada: w swoim samochodzie słuchamy swojej muzyki :] bo później takie o
Nieprawda....umre bez ciebie
A ja słucham w tej chwili tego: The Most Beautiful Music Ever: "Everdream" by Epic Soul Factory.
Wpisałabym to w kategorię: My Sunday Afternoon Relaxation.
855 2016-07-24 18:52:06 Ostatnio edytowany przez dżdżownick (2016-07-24 18:56:41)
Nieprawda....umre bez ciebie
nie wiem dlaczego, ale ta piosenka przypomniała mi Colourbox. I sobie to w tej chwili włączyłem
856 2016-07-24 22:12:40 Ostatnio edytowany przez zabpth (2016-07-24 22:15:14)
Ha, całkiem niedawno i przypadkowo.
Utwór nieistniejącego już polskiego zespołu. Dość stary, pierwszy raz usłyszałem, tenże song, na składance dodawanej do równiez nie istniejącego już magazynu muzycznego XL.
Był to chyba 1999 rok, na walentynki wydanie bo składanka nosiła tytuł Heavy Romantyk. Generalnie ppłyta przetrwała u mnie dość długo bo pamietam że słuchałem jej w swoim pierwszym aucie (daaawno).
Nie mniej później gdzieś zaginałe i zapomniałem, tym bardziej że nie mój rodzaj muzyki, to nawet nie wiedziałem jak zespół się zwał. Nie dawno przypadkiem na jutube trafiłem i poraziło, ale może bardziej z sentymentu. Nie wiem dla czego zapodaje już do Black Metalu wstydze się przyznać chociaż czasami slucham, a tutaj polski gotyk, kobiecy. No trudno yebać w końcu forum anonimowe.
Dobry wieczór i ... dobranoc. Dziś padam, więc tylko jeden utwór.
@I_see_beyond- utwór powyżej znany i radiowy nie mniej ani smutny ani smętny- fajnie :], bo właśnie odnośnie smętów :]
Przeglądając temat średnia jest smutna.
Większość piosenek jest melancholijna smętna no i smutna tak jak potencjalnie może smutne być forum o problemach gdzie piszą ludzie z problemami. Nie jestem bezkrytyczny wobec siebie i również dorzuciłem cegiełkę :].
Dla tego teraz utwór polskiej Super grupy, składającej się z bardzo znanych muzyków uznanych na świecie, którzy tworzą oddzielnie inne bardzo znane w Polsce jak i na świecie, projekty muzyczne. Taki męski akcent na Kobiecym forum :]
Kawałek z tych "lżejszych", melodyjny ale z pierdolnięciem. Solidnym. Pozdrawiam.
Enjoy
A to ja się powtórzę też tutaj, bo TAM mało kto zagląda
860 2016-07-25 00:59:50 Ostatnio edytowany przez kwadrad (2016-07-25 01:02:52)
Coś w taki deseń ostatnio.
@I_see_beyond- utwór powyżej znany i radiowy nie mniej ani smutny ani smętny- fajnie :], bo właśnie odnośnie smętów :]
Przeglądając temat średnia jest smutna.
Większość piosenek jest melancholijna smętna no i smutna tak jak potencjalnie może smutne być forum o problemach gdzie piszą ludzie z problemami.
@zabpth, masz rację. Ja dziś rano natrafiłam na piosenkę, w której muzyka nie jest w ogóle w moim stylu, a tekst jest ... banalny. Ale ponieważ jest środek lata i środek mojego urlopu, a planuję dziś wypad nad jezioro, wstawiam ją. Joy Williams - Sunny Day . Po prostu!
863 2016-07-27 08:14:06 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-07-27 12:38:20)
Słucham w tej chwili tego:
The xx - Intro
Bardzo relaksujące:
I w południe odkurzone:
Tom Jones & Van Morrison - Sometimes We Cry
german techno forever
865 2016-07-30 01:16:15 Ostatnio edytowany przez zabpth (2016-07-30 01:17:25)
Prawie klasyk chociaż niszowe :]
Pozdrawiam
Coś takiego , długie sety są naprawdę dobre
867 2016-08-01 21:37:10 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2016-08-01 21:40:31)
Genesis- Mama.
Breakout - Kiedy byłem małym chłopcem
Odkurzam.
Dobry wieczór. Fajnej muzyki można tu posłuchać
Wrzucę i ja coś
Cześć, Mystique71 . Super, że dodałaś fajne kawałki. Coś się przynajmniej dzieje na tym kulturalnym wątku.
Ja słucham The Dumplings - Nie gotujemy .
Dzień dobry I_see_beyond
Muzyka jest wszechobecna w moim życiu. Słucham baaaaardzo różnej muzyki.
Komercja...
Takie "coś" wpadło mi ostatnio na zakupach w ucho :
A chętnie też wracam do staroci, jak np.
Dobry wieczór, Mystique71. Nie mogę niestety obejrzeć pierwszego YouTube'a - pojawia się informacja, że w moim kraju dostęp do niego jest zablokowany.
Drugi, Omega, uwielbiam "Dziewczynę o perłowych włosach"!
A to wersja Kultu . Właśnie słucham w tej chwili.
PS Mój repertuar też jest szeroki. I cały czas go poszerzam.
Dzień dobry I_see_beyond
Widzę,że mamy tu "dyżur" na zmiany
Ten pierwszy kawałek, który zapodałam, to popularna ostatnio SIA.
Kultu kiedyś słuchałam... Daaawno temu
Z tamtych czasów jeszcze:
Witaj, Mystique71 . Odpowiada mi taki dyżur z Tobą.
Wczoraj słuchałam Wieżę radości, wieżę samotności - teraz robię to samo. Mam ją w zakładkach.
Przy tych "old schoolowych" kawałkach były najlepsze imprezy!
Znalazłam taki kawałek na YouTubie z filmu "Córki dansingu". Filmu nie widziałam, ale utwór wydaje mi się ciekawy. Ballady i Romanse - Miej mnie w swojej opiece
Lao Che - Wojenka
No to po każdej "wojence" musi być jakiś "relaks".
Relaxing Blues Blues Music with Touch
Dobry na wieczór
To też relaksuje.....
Wiele razy zadawałem sobie pytanie , czym byłby świat bez german techno.
Do dziś nie znalazłem odpowiedzi ...:)
Dzień dobry
Nikt nic nie słucha?
To mnie pobudza:
Mystique71, bardzo dobrze, że się tu pojawiłaś! Mobilizuj ludzi do aktywizowania tego rewelacyjnego wątku!
Miałam wstawić "More than words" na inny wątek - uwielbiam. A "Cats in the cradle" - niegdyś jeden z ulubionych.
Dziś mój dzień bez internetu. Nie czytam i nie piszę postów.
Za chwilę wezmę sobie taką gorącą kąpiel jak ... Rihanna, w utworze: Stay .
Helloł I_see_beyond
Lubię posłuchać Rihannę, choć nie wszystkie utwory.
U mnie wieczorem trochę smutasów :
Helloł Mystique . Ja lubię tak naprawdę ten jeden kawałek Rihanny.
Dobrze zaśpiewany no i jak widzę klip, to się decyduję na kąpiel zamiast prysznica.
Widzę, że mamy zbliżony gust muzyczny. Ja bardzo lubię od czasu posłuchać Erica Claptona . Moim absolutnym numerem jeden jest You look wonderful tonight .
Ale dziś wstawię My Father's Eyes - to po Tacie mam oko I see beyond .
PS Mystique71, jesteś na stałe w jakiejś netkafejce?
Widzę, że mamy zbliżony gust muzyczny.
Też to zauważyłam
Mystique71, jesteś na stałe w jakiejś netkafejce?
W Stokrotce, w 40+ i tak się jeszcze szwendam po forum
Lubię Abbę
i tak się jeszcze szwendam po forum
Mystique71, to wpadaj w miarę możliwości jeszcze tutaj!
http://www.netkobiety.pl/p2898675.html#p2898675
Ja "odkopałam" jeszcze to:
Na noc tylko muzyka łagodna,spokojna :
Czasem przychodzi taki moment w życiu człowieka kiedy brakuje mu german techno.
Wychodząc tym oczekiwaniom niejako naprzeciw ...
A to cos z innej beczki troche początek zabrany chyba z soundtracku do diablo ale co tam ..
A u mnie Tom Odell
894 2016-09-13 08:04:53 Ostatnio edytowany przez Czarna Kotka (2016-09-13 08:06:19)
Fortepianowego coveru "Where is my mind".
Wymiata.
Słucham go w kółko od godziny
Już mam dość, ale jeszcze raz
Witam wszystkich
Moog - Chasing Midnight (feat. Erin Renee)
Może ktoś zna Might Car Mods i wie z którego z ich filmu ona jest .
W tym momencie tego - https://www.youtube.com/watch?v=hJkTvPXRztU
C
Całkiem niezłe.
Keiki Kobayashi - Liberation of Gracemeria/Ćwiczenia Red Flag
https://m.youtube.com/watch?v=wzZUPpd4Mo8
901 2016-09-19 22:55:18 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-09-19 22:56:15)
ostrzegam nie mam ulubionego rodzaju muzyki, słucham sercem
świetny remiks Coldplayowskiego Paradise zagrany przez Piano Guys - pod nazwą Peponi
903 2016-09-27 19:11:44 Ostatnio edytowany przez PawelK_1988 (2016-09-27 19:25:03)
Aimer-Star Ring Child
Piosenkarka, która kiedyś nie umiała mówić.
Ash like snow
uwielbiam tą piosenkę ...
Bardzo lubię tą piosenkę:
908 2016-11-06 19:59:04 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-11-06 20:46:45)
Zaczęłam słuchać "Google translate sings" - czyli co się stanie, jeśli tekst piosenki przepuścisz przez kilka języków w google translatorze, potem wrócisz do oryginalnego języka i dasz to komuś zaśpiewać ;D przepiękne. Ale wykonanie piosenki z Mulan śpiewanej przez Caleba jest MAGICZNE, nie tylko rozwala na łopatki z powodu głupot, jakie poczynił translator, ale Caleb dostarcza sam z siebie piękną rozrywkę
Bon Jovi- You give love a bad name