Potrzebujesz pomocy w pisaniu prac dyplomowych? - pisz tutaj! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Potrzebujesz pomocy w pisaniu prac dyplomowych? - pisz tutaj!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 383 ]

66

Odp: Potrzebujesz pomocy w pisaniu prac dyplomowych? - pisz tutaj!

Hej smile

Ja właśnie zabieram się za tworzenie planu pracy licencjackiej i jakoś nie umiem tego ugryźć choć temat chyba nie taki zły :
"Zróżnicowanie form reklamy typu ambient". Chętnie skorzystam z pomocy i pomysłów kogoś mądrzejszego smile
Dodam, że jeśli pomagająca będzie z Warszawy to chętnie odwdzięczę się kawą smile

Pozdrawiam
M

Zobacz podobne tematy :

67

kochane a ja mam temat : ROLA ZABAW I GIER DYDAKTYCZNYCH W KSZTALCENIU ZINTEGROWANYM i nie moge zabrac sie do pisaNia spisu tresci sad pomozcie!!!

68

Już połowa pracy magisterskiej za mną, 2 z 4 rozdziałów smile jak na razie współpraca układa się pomyślnie rzetelneprace.pl , adres stronki dostałam od koleżanki. Myślę, że najlepiej jest wybierać takie firmy z polecenia.

69 Ostatnio edytowany przez wera_wera (2012-02-06 18:20:15)

jak wasze doświadczenia z samej obrony?

70

Witam, prosze o pomoc, mam taki sam problem moj temat pracy to :Niepełnosprawność jako problem z zakresu pomocy spolecznej. Nie wiem kompletnie jak sie zabrać do pisania jak stworzyć plan czy spis treści. Od czego zacząć? Dziękuje z góry za pomoc smile Pozdrawiam

71

Witam serdecznie.
Podobnie jak większość dziewczyna na tym forum ja również jestem na etapie pisania pracy licencjackiej i także mam z nią problem. A mianowicie kompletnie NIE WIEM JAK SIĘ DO TEGO ZABRAĆ... Mój temat brzmi "Konflikty w organizacji i metody ich likwidowania na przykładzie ..." no właśnie nie wiem nawet jaki przykład podać. Oczywiście najpierw muszę napisać do niego plan pracy.. czy ktoś mógłby mi pomóc?? proszę..:( pozdrawiam..

72

Witam wszystkich serdecznie, przeglądając różne wątki na temat prac licencjackich natknęłam się na te forum i mam ogromną nadzieje że ktoś udzieli mi dobrej rady jak zabrać  się za plan mojej pracy, a temat brzmi następująco- ROLA LOKALNYCH MEDIÓW W ANIMACJI KULTURALNEJ STUDENTÓW PEDAGOGIKI, mój promotor przekształcił pierwotny temat i jakoś nie mam pomysłu, będę wdzięczna za wskazówki .

73

hej! potrzebuje pomocy w pracy licencjackiej...;/ generalnie mój licencjat wygląda ja nowa matura- czyli 15 min prezentacji ppt;/ porażka ale cóż - zrobic trzeba. chciałam napisać coś o astroturystyce? jestem na kierunku turystyka miedzynarodowa wiec było by ok? "wpływ astroturystyki na przyszły rozwój turystyki" tak może być skomponowany temat czy macie może inne pomysły? i jak wgl miałby wygladać do tego konsekt? pomóżcie:(

74

Witam! Jestem właśnie w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat uzależnień w miejscu pracy..Rozdziały teoretyczne już mam..ale problem mam w metodologii?? Może ktoś pomoże?  Myślę nad sondażem diagnostycznym-ankietą tylko nie wiem jakie bym mogła pytania zamieścić w niej..(badania planuje zrobić w swoim miejscu pracy) i jak to później wszystko zamieścić w analizie badań???;/;/;/

Mam ogromną prośbę o pomoc.

Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej.

Temat:OBSŁUGA KLIENTA  W GALERIACH HANDLOWYCH NA DUŻY WPŁYW NA LOJALNOŚĆ KLIENTA, ORAZ POSTRZEGANIE JEGO WIZRUNKU . PRACA OPARTA NA PODSTAWIE WŁASNYCH BADAŃ SKLEPU RIVER ISLAND W RENOMIE.

Mam podstawowy plan badań:

Problemem badawczym przedstawionej pracy jest wpływ obsługi klienta na lojalność klientów wobec sklepu, oraz postrzeganie jego wizerunku.
Natomiast celem badawczym jest sprecyzowanie stopnia wpływu obsługi klienta na lojalność klientów oraz  postrzeganie jego wizerunku na przykładzie sklepu River Island w Renomie.

ALE NIE MAM ZIELONEGO POJECIA O CZYM PISAC W ROZDZIAŁACH. NIE MAM POJECIA JAK SIĘ ZA TO WZIĄĆ. O CZYM PISAĆ O CZYM NIE.  BŁAGAM POMÓŻCIE. MOZE KTOŚ Z WAS MA JAKIS POMYSL??

76

HEJ kurcze muszę się zabrać za rozdział I mojej pracy PLAN już jakoś ułożyłam ale nie umiem się zabrać za I rozdział pracy

Temat brzmi FORMY Spędzania wolnego czasu przez młodzież gimnazjalną

Rozdział I
Definicje czasu wolnego
Kategorie i aspekty czasu wolnego
Funkcje czasu wolnego

pisał ktoś na podobny temat? kurcze zastanawiałam się nad literatura ale moj promotor nic nie podpowiedzial a ja nie wiem jak ruszyc

77

monka napisał/a:

HEJ kurcze muszę się zabrać za rozdział I mojej pracy PLAN już jakoś ułożyłam ale nie umiem się zabrać za I rozdział pracy

Temat brzmi FORMY Spędzania wolnego czasu przez młodzież gimnazjalną

Rozdział I
Definicje czasu wolnego
Kategorie i aspekty czasu wolnego
Funkcje czasu wolnego

pisał ktoś na podobny temat? kurcze zastanawiałam się nad literatura ale moj promotor nic nie podpowiedzial a ja nie wiem jak ruszyc

Proponowałabym ruszyć do biblioteki;)
Chyba macie takową;)

T. Wujek "Czas wolny młodzieży szkolnej i jej uwarunkowanie" w red. B. Suchodolski "Studia pedagogiczne", Wrocław- Warszawa- Kraków 1983 (może jest coś nowszego);
"Pedagogika czasu wolnego. Zarys problematyki" P. Tauber, Poznań 1998;
"Aktywność ruchowa dzieci i młodzieży w czasie wolnym" J. Macieszek, Wychowanie fizyczne i Zdrowotne nr 2;
"Wychowanie pozaszkolne a kultura czasu wolnego uczniów", H. Gąsior, Wydawnictwo Szkolne I pedagogiczne, Warszawa 1995;
Kaminski A. "Czas wolny i jego problematyka społeczno-wychowawcza" ;
Danuta Kowalczyk: Szkoła wobec doświadczeń pozaszkolnych uczniów w dobie elektronicznych środków przekazu. Opole: PO. Oficyna Wydawnicza, 1999;
Mieczysław Walczak: Wychowanie do wolnego czasu. Zielona Góra: WSP, 1994;
Orłowska M.: Problemy czasu wolnego w pedagogice społecznej. W: Pedagogika społeczna dokonania- aktualności- perspektywy / red. nauk. Stanisław Kawula. - Toruń : Wydawnictwo Adam Marszałek, 2001;

Artykuły:
Wioletta Barczak: Organizacja czasu wolnego w świetlicy szkolnej. Życie Szk. 2002 nr 4;
Elżbieta Biernat: Szkoła aktywnego spędzania czasu wolnego. Kultura Fizyczna 2004 nr 9/10;
Małgorzata Hamada: Co robi uczeń w wolnym czasie?. Wychowawca 2003 nr 7/8;
Lidia Lebioda: Czas wolny. Wychowawca 2004 nr 7/8;
Robert Porzak: Czas wolny młodzieży. Grupa i Zabawa 1998 nr 3;

Pewnie w bibliotece znajdziesz dużo dużo więcej ciekawych pozycji przydatnych do pracy. Wystarczy zajrzeć;) Pozdrawiam!

78 Ostatnio edytowany przez dzastaa (2012-03-04 22:33:25)

Hej smile Zaczynam pisac prace licencjacka na temat " ANALIZA SPRZEDAZY I WYNIKU FINANSOWEGO NA PRZYLKADZIE FIRMY MIESZKO" i kompletnie nie mam pomyslu  jak ma wygladac plan pracy do tego tematu...

Bardzo Proszę Was o pomoc smile

Pozdrawiam

79

Dzień dobry

Zajmuje się profesjonalnie pisaniem prac na zlecenie. Moja oferta dotyczy prac zaliczeniowych, licencjackich, magisterskich, inżynierskich oraz prezentacji maturalnych. W ofercie także korekta i edycja tekstów. Pisane przeze mnie prace są oryginalne i stoją na wysokim poziomie merytorycznym. Cena uzależniona jest od poziomu trudności pracy oraz okresu realizacji. Podejmę się napisania pracy na każdy temat. Preferuję krótkie terminy realizacji. W razie zainteresowania moimi usługami proszę dzwonić 517584606

Pozdrawiam

Uważam, że to nieuczciwe, sorry:)

80 Ostatnio edytowany przez smutna123 (2012-03-05 17:19:33)

Catwoman napisał/a:

Podejmę się napisania pracy na każdy temat.

Już to widzę: humanista pisze pracę magisterską z matematyki (przykład);p
Zawsze mi mówiono, że jestem wszechstronna, ale w życiu nie napisałam, że podejmę się każdego zlecenie, bo to nie możliwe.
Pomijając fakt nieuczciwości. Swoje prace pisałam sama i znam je od podszewki, a więc nie bałam się pytań do pracy. Pozdrawiam!

81

Witam

Muszę napisać, spis treści, do swojej pracy licencjackiej( taka próbna) na temat "Zasady opodatkowania podatkiem dochodowym od osób prawnych w Polskim systemie podatkowym", nie wiem od czego zacząć tworzyć ten spis treści.

82

Czasami brakuje pomysłu na rozplanowanie materiału do pracy licencjackiej i magisterskiej - zwłaszcza jak jest go dużo smile Zawsze można wysłać zapytanie do jednego z serwisów oferujących pomoc przy pisaniu - mogą pomóc w stworzeniu planu pracy.

83

Już widziałam tą stronę, tam nie tylko pomagają zrobić plan, ale uporządkować i opracować materiały.

84 Ostatnio edytowany przez halina203 (2012-03-12 23:10:56)

...............

85

piszę prace na temat "Status prawny radnego" może ktoś pomógłby mi z planem i bibliografią do pracy... bardzo proszę o konkrety:)

86 Ostatnio edytowany przez vinnga (2012-03-13 22:06:52)

SPAM

87

Witam mam problem z dokończeniem swojej pracy dyplomowej, temat to: polityka personalna w placówkach wychowania przedszkolnego. Mam przeprowadzić na ten temat badania i nie bardzo wiem jak wymyślić cel tego badania tzn. czy zbadać ogólnie politykę personalną w jednym przedszkolu czy może jeden jej aspekt może wynagrodzenia? Moja promotorka zaleciła mi zrobienie wywiadów z pracownikami jednego przedszkola ja natomiast wolałabym przeprowadzić ankietę może w całej gminie gdzie jest 5 przedszkoli państwowych i 3 niepaństwowe, sama nie wiem prosze o jakieś rady. Pozdrawiam

88

Witam wszystkich serdecznie!
Jestem studentką logopedii i mam wybrać temat do pracy magisterskiej. Mam pełno pomysłów a z drugiej strony pustkę, bo jak przemyślę dany temat to nie wiem czy go dobrze opracuję i znajdę materiały. Temat musi być związany z moim kierunkiem. Bardzo bym prosiła o pomoc w wyborze tematu, aby był w miarę prosty do napisania. Wspomnę tylko, ze obok mojego mieszkania jest szkoła podstawowa i gimnazjum także bym miała łatwy dostęp do przeprowadzenia badań.
Pozdrawiam!

89

Hej!!!

Jestem studentką III roku pedagogiki specjalnej (resocjalizacji) UWM w Olsztynie. Piszę pracę licencjacką nt. negatywnych konsekwencji używania portali społecznościowych. Ankieta skierowana jest do STUDENTÓW.

Osoby, które chciałyby pomóc mi w pisaniu pracy (najlepiej te, które godzinami przesiadują np. na FB) i wypełnić ankietę, uprzejmie proszę o odzew na mojego mejla: kamiladembowska@gazeta.pl. Możecie również podać w komentarzu swój adres mejlowy, wówczas wyślę Wam ankietę.

Z góry serdecznie dziękuję za pomoc!

90

Witam, mam pytanie. Czy mógłby mi ktoś doradzić o czym powinnam pisac w pracy licencjackiej na temat: SYSTEM MOTYWOWANIA PRACOWNIKÓW W PRZEDSIĘBIORSTWIE X. Chodzi mi o to co ma byc w 1, 2, 3, rozdziale.
Bardzo proszę o pomoc. POZDRAWIAM

91 Ostatnio edytowany przez Amelka89 (2012-04-10 19:22:35)

ja piszę pracę licencjacką ogólnie o wychowaniu przedszkolnym, nie bede sie rozpisywac jaki mam temat, mam tylko jeden jedyny problem z jednym podrozdziałem w pracy. Nasza promotorka sama narzucała nam tytuły rozdziałów w pracy.
Czy może któraś z was mi doradzic??

Drugi rozdział cały mam ogólnie o wychowaniu przedszkolnym, cele, specyfika itp. i mam w tym rozdziale taki podrozdział: "programy wychowania przedszkolnego w kontekście podstawy programowej" nie wiem jak mam to rozumiec? Opisac podstawę programową?

Dodam że moim tematem pracy jest: Cwiczenia grafomotoryczne w przygotowaniu dziecka do nauki pisania" Czyli te różne szlaczki które przygotowują dłoń dziecka do nauki pisania w szkole. A może ten podrozdział mam opisac w tym kontekście?? pisma??

Nie wiem:( Pomóżcie

92 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2012-12-17 20:17:37)

Hej, a może warto wysłać gdzieś zapytanie, jest trochę stron i serwisów, które zajmują się pomoc. Widziałam na spam, że tam można uzyskać jakieś odpowiedzi i pomoc.

93

Witam, mam do napisania pracę z Publicznego prawa gospodarczego"Chciałabym pisać cos o kontroli,ale nie mogę wymysleć konkretnego tematu. Mój promotor zaakceptował"przedmiot"tematu,ale muszę jeszcze określić temat i napisać plan.Proszę bardzo o pomoc bo czas leci a ja nie mam pojęcia co wymyśleć. Dzięki i pozdrawiam:)

94

hej dziewczyny smile  jestem kolejną studentką, która prosi o pomoc:)  mój temat to "Sytuacja osób bezrobotnych i udzielana im pomocy na przykładzie mojej gminy". Tylko mam problem z badaniami?  niewiem jak je zrobić? pomóźcie smile

95

Czy ktoś wie jak się tworzy zmienne zależne globalne i cząstkowe w rozdziale metodologicznym?Mam już większość rozdziału, ale na ten temat nie mam pojęcia. Promotor po prostu tak to wytłumaczył ,że prawie nikt z grupy nie wie, więc nawet nie mam kogo spytać.Gdyby ktoś mógł mi wysłać jakąś przykładową tabele z tymi zmiennymi byłabym wdzięczna.

96

Cześć dziewczyny smile potrzebuje pomocy piszę pracę licencjacką o uzależnieiach i stanełam w miejscu na opisie badanych przypadków, kompletnie nie wiem jak to zacząć i co tam wpisać?
Pomocy

97

Witam serdecznie studiuje na Politechnice Warszawszkiej Administrację i właśnie muszę napisać konkretny plan pracy licencjackiej a zauważyłem, że na tym forum wymienianych jest wiele prac związanych z administracją więc pomyślałem, że może ktoś mi pomoże. Interesuje mnie temat "Wpływ małych i średnich przedsiębiorstw na rynek pracy". Co najlepiej zawrzec w pracy by nie była zbyt monotonna by była też troszkę ciekawa? Jaką chronologię zachować? Wiem, że w I rozdiale ma być czysta teoria, ma być to rozdział najobszerniejszy i jak najwięcej trzeba by było napisać o owych przedsiębiorstwach. Drugi rozdział powinien sygnalizować o realiach jakie mamy jak to się przekłada na rzeczywistość. Trzecim rozdziałem jest rozdział podsumowania, oceny, opis wad i zalet. Tylko szczerze mówiąc mnie interesują konkrety bo nie wiem jak się za to zabrać a potem może jakoś pójdzie. Docenię każdą próbę pomocy pozdrawiam smile

98

Hej!

Mam prośbę. Potrzebuję osób chętnych do wypełnienia ankiety. Piszę pracę licencjacką o marketingu w portalach społecznościowych i potrzebuję osób do wypełnienia ankiety o Facebooku. Proszę o jej szczere wypełnienie.

moje-ankiety.pl/respond-25452.html

Z góry dzięki!

Potrzebuję też pomocy w znalezieniu literatury, którą mogłabym ściągnąć z internetu. Niestety nic nie mogę znaleźć w polskim języku, a język angielski + format pdf na komputerze to strasznie uciążliwe połączenie.

Byłabym też wdzięczna za wszelkie wskazówki, bo szczerze mówiąc nie wiem jak się za to zabrać. Na razie napisałam pierwszy rozdział: o internecie w życiu codziennym i w marketingu (trochę też o różnicach między marketingiem w internecie w czasach Web 1.0 i Web 2.0), dodatkowo popularność i charakterystyka ogólna portali społecznościowych i opisałam po krótce wybrane portale. Promotor jeszcze tego nie sprawdził.

bardzo proszę o pomoc.

99 Ostatnio edytowany przez martusia24 (2012-05-15 11:07:42)

Witam!
Pilnie proszę o pomoc. Mam problem z sformułowaniem problemów szczegółowych do pracy licencjackiej.
Temat mojej pracy to rodzice jako wzór zachowań dla dzieci.

Bardzo proszę o pomoc!

100

hej,
pisze obecnie prace licencjacka i mam maly problem. moj temat to kobieta w islamie, w pierwszym rozdziale prezentuje skrocona historie islamu, filary, zalozenia. drugi rozdz to przedstawienie kobiety wedlug zasad koranicznych. w trzecim chcialabym wlsanie ukzac rzeczywistosc, ze te prawa nie kazde panstwo respektuje, w wielu przypadkach mocno zaostrza a niektorych praw pozbawia kobiety,ale nie moge ulozyc planu trzeciego rozdzialu. prosze o jakies wskazowki

101

Witam proszę o pomoc!!!! temat mojej pracy magisterskiej to: Czynniki wpływające na dobór małżeński, osób młodych na terenie wiejskim. Mam prośbę czy ktoś pomoże mi określić zmienne zależne do tego tematu?? Określiłam już zmienne niezależne takie jak: wiek, płeć, wykształcenie, atrakcyjność fizyczną oraz odległość zamieszkania  ale nie wiem jak sformułować z. zależ.. Proszę o pomoc.

102

Kochane potrzebuje pilnej pomocy w napisaniu płachty metodologicznej. Błagam Was o tego zalezy moje zaliczenei a ja nigdy wcześniej nic takiego nie robiłąm. Mam już tyle:

?Wrażliwość dzieci na społeczne problemy zawarte w bajkach?.

Grupą badawczą są dzieci w młodszym wieku szkolnym czyli uczniowie klas 1-3.

Cel główny: Zbadać wrażliwość dzieci na społeczne problemy zawarte w bajkach

Cele szczegółowe:
1.    Zbadać, w jakim stopniu dziecko dostrzega społeczne problemy zawarte w bajkach.
2.    Zbadać, jak dzieci reagują emocjonalnie na społeczne problemy zawarte w bajkach.
3.    Zbadać umiejętność oceny dobra i zła w sytuacjach społecznych opisanych w bajkach.
4.    Zbadać gotowość dzieci do niesienia pomocy.

Problemy główne:
1.    Jaki jest stopień dostrzegania przez dziecko społecznych problemów zawartych w bajkach?
2.    Jak dzieci reagują emocjonalnie na społeczne problemy zawarte w bajkach?
3.    Jaka jest /na jakim poziomie jest umiejętność oceny dobra i zła w sytuacjach społecznych opisanych w bajkach?
4.    Jaka jest gotowość dziecka do niesienia pomocy?

Brakuje mi problemów szczegółowych, hipotez, zmiennych i kategoryzacji zmiennych.  Naprawdę nie wiem już co robić. Dzisiaj moja promotorka mnie wyzwała, że jeszcze nic nie mam i mi nie zaliczy seminarium a ja naprawdę nie wiem jak to zrobić, a ona nic praktycznie nam nie wytłumaczyła co i jak....

103

Witam,
Mam dość nietypową prośbę. Czy znalazlaby się osoba, która mogłaby mi pomóc określić problemy i hipotezy do opracowanych badań (wiem, że powinien być to odwrotny proces, no ale cóż...)? zupełnie się w tym pogubiłam a czas niestety goni:( Temat pracy to: PRZYCZYNY NIEPOWODZEŃ SZKOLNYCH I NIEDOSTOSOWANIA SPOŁECZNEGO U MŁODZIEŻY GIMNAZJALNEJ W ŚWIETLE BADAŃ WŁASNYCH.
Z góry serdecznie dziękuję

104

Witajcie:) Jestem właśnie na etapie tworzenia planu spisu treści pierwszego rozdziału. Wiem, że ma to być rozdział teoretyczny, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Temat brzmi: Funkcjonowanie i rozwój wychowanków w instytucjach opiekuńczo-wychowawczych (w dalszej części na przykładzie mojego miasta). Moje pytanie: co zawrzeć w tym rozdziale? Opisać placówki opiekuńczo-wychowawcze? Bardzo proszę o pomoc wink

105

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? wink

106

witam wszystkich:) mam do napisania prace  na temat źródeł i form finansowania kapitały na przykładzie przedsiębiorstwa x no i jak przy pracy licencjackiej pojawia sie problem z napisaniem planu (a powinnam o mieć na wczoraj). może któraś z was mógłby pomóc?
z góry dzieki:)

107

Witam
Mam ogromną prośbę. Czy ktoś ma może pomysł jak powinien wyglądać spis treści do tematu pracy: " Rozwój rynku pracy w Polsce z wykorzystaniem środków z Europejskiego Funduszu Społecznego" ???
Męczę się z tym od dłuższego czasu, promotor ciągle niezadowolony ale nie pomaga, a ja już nie mam siły.W dodatku termin nagli.
Pomocy!!!!

108

Witam.  Mam problem z moją praca magisterską, a mianowicie nie wiem kompletnie jak się za nią zabrać. Temat tej pracy to  "Metodyczna próba wprowadzenia książki A. Lindgren "Lotta z ulicy Awanturników" na zajęcia w grupie dzieci 6-letnich w przedszkolu i jej efekty". Jeśli jest ktoś to może mi pomóc będę bardzo wdzięczna. Moja promotorka wspominała coś o potrzebach czytelniczych dzieci. Błagam pomóżcie!!!!!!!

109

Czy kots wie jak dodać przypisy do ustaw? W której były zminy? dodałam z poz zminami ale promotorka powiedzła ze to nie wystarczy i ze trzeba wyminic wszytkie zmiany jakie zostąły dokonane o co jej chodzi?

110

hej po raz pierwszy piszę pracę badawczą i nie wiem jakie powinnam mieć problemy badawcze do pracy pod tytułem "wpływ zabawy na rozwój dziecka w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym" bardzo proszę o wasze pomysły na ten temat

111

Witam,
przez wakacje muszę napisać prace licencjacką;-(
Temat jest następujący:
JANUSZ ZAJDEL JAKO PRZEDSTAWICIEL FANTASTYKI SOCJOLOGICZNEJ.
Zajmuje się tylko jego powiesciami, który nie są obszerne.
Jakis tam konspekt mam. Może ktos podrzuci swoje pomysły...

112

Nie zezwala się na oferowanie na forum pomocy lub udzielanie porad w zamian za jakiekolwiek korzyści. Wszelkie tego rodzaju oferty będą przez moderatorów portalu usuwane.
moderatorka apoteoza

Dzień dobry,

Masz problem z pracą dyplomową? Z chęcią pomogę. Proszę o przesłanie pytań bądź informacji na gg 436 300 74. Do usłyszenia.

114

Witajcie Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!
Piszę pracę licencjacką w której mam metodę indywidualnych przypadków Mam ich cztery. Opisałam już te przypadki każdy po kolei w kontekście problemów szczegółowych. Co dalej???? mam to jakoś uogólnić?? Proszę o choć drobną wskazówkę. Dziękuję

115

Witam, mam mega problem;) Za niespełna tydzień muszę oddać pierwszy rozdział pracy licencjackiej "Zjawisko bezrobocia wśród ludzi młodych w województwie śląskim", a niestety nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać, żadnej weny a tym bardziej planu tego rozdziału jak ktoś mógłby rzucić ciekawymi pomysłami to było by idelanie. Pozdrawiam smile

116

Dachowka24 napisał/a:

Witam, mam mega problem;) Za niespełna tydzień muszę oddać pierwszy rozdział pracy licencjackiej "Zjawisko bezrobocia wśród ludzi młodych w województwie śląskim", a niestety nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać, żadnej weny a tym bardziej planu tego rozdziału jak ktoś mógłby rzucić ciekawymi pomysłami to było by idelanie. Pozdrawiam smile

Witaj
Mogę pomóc w sprawie tego bezrobocia - zadzwoń lub napisz do mnie

501 098 958

117

Witam, mam do napisania prace licencjacka z biologii o temacie "Biotechnologiczne zastosowanie proteaz izolowanych z mikroorganizmów" zupełnie nie wiem jak zabrac sie za spis tresci i gdzie szukac informacji ;/ przekopałam setki artykułów naukowych, ale bardzo mało znalazłam wiadomości które by mi pasowały sad:( POMOCY sad

118

hej, czy ktoś pisał prace magisterską na temat ocena sposobu żywienia dzieci w wieku przedszkolnym, proszę o pomoc, z góry dzięki,

119

Hej. Ja też mam problem. który dla mnie jest maga problemem w tym momencie ; /  Piszę prace licencjacką " Praca w szkole z dzieckiem dyslektycznym" . Nie wiem , jaki określić cel, pytanie główne i resztę pytań. Promotorka wciąż odsyła mi info, że wszystko już wiadomo na ten temat, że to pytanie nic nie wnosi nowego. Jestem bezradna. Pomóżcie !  ; (

120

Cóż Ci mogę pomóc, cel pracy jest chyba najważniejszy. Po 3 latach studiów powinnaś wiedzieć o czym chcesz pisać i w jakim celu tworzysz pracę licencjacką. No chyba, że uczysz się tylko po to, żeby mieć papierek to co innego.

121

Cóż się stało z naszym forum, że nikt nie pisze ?

122

arturarczi napisał/a:

Cóż się stało z naszym forum, że nikt nie pisze ?

Może wreszcie zaczęli samodzielnie myśleć?
Choć raczej wątpię.

123

Hejka wszystkim;)
Otóż mam taki problem,bo muszę zrobić Plan pracy licencjackiej na tema "Prawa i wolności człowieka w państwach europejskich". Jestem kompletnie w kropce,bo siedzę nad tym już tyle czasu i na razie mam ogromną pustkę w głowie. Co zaczynam,to zaraz kasuje sad. Gdyby ktoś był taki miły i służył pomocą wink, będę ogromnie wdzięczna.

Pozdrawiam wink

124

Kochane Kobietki,

Przymierzam się do napisania pracy licencjackiej nt. "AKTA STANU CYWILNEGO". Czy byłaby któraś z Was na tyle uprzejma i mogła pomóc wskazując bibliografię do tematu?

Z góry dziękuję za wszelką pomoc smile

Pozdrawiam smile

125

voices napisał/a:

witam wszystkich:) mam do napisania prace  na temat źródeł i form finansowania kapitały na przykładzie przedsiębiorstwa x no i jak przy pracy licencjackiej pojawia sie problem z napisaniem planu (a powinnam o mieć na wczoraj). może któraś z was mógłby pomóc?
z góry dzieki:)

Właśnie szukam tematu do swojej pracy licencjackiej. Zastanawiałam się właśnie nad czymś podobnym o czym pisałaś. Mogłabyś jednak powiedzieć jaki postawiłaś w tym temacie problem, cel i hipotezę? Z góry dzięki  ; )

126

Czy któraś z Was pisała może prace dyplomową na temat Polityki Społecznej??

127

Zabieram się za pisanie pracy licencjackiej z logistyki. Chciałabym pisać o pasażerskich przewozach kolejowych w Polsce na przykładzie Przewozów Regionalnych ale nie mam pomysłu w jakim kontekście. Przydałoby się ograniczenie do jakiegoś konkretnego aspektu. Myślałam o jakości obsługi klienta ale cała literatura dotyczy tego tematu w kontekście produktu a nie usługi. Ma ktoś może jakiś luźny pomysł? Byłoby fajnie, gdyby dawał możliwość przeprowadzenia badań. Z góry wielkie dzięki.

128

witam,jestem na III roku i czeka mnie pisabnie pracy licencjackiej,nie bardzo wiem jak i od czego sie zabrac??temat juz wybralam ktory brzmi"analiza budzetu gminy XXX w    latach YYY"tylko zastanawia mnie od czego sie zaczyna?jak z tym spisem tresci to mnie najbardziej martwi,skad literature?jaka ?moze ktos z was pisal podobna prace i moze jakos mi ulatwic?dzieki z gory,pozdrawiam

129

Spisem treści na razie głowy sobie nie zaprzątaj. To się robi praktycznie na koniec.
Nie wiem jak u Ciebie, ale u nas trzeba było przygotować konspekt(?), znaczy się rozpiskę rozdziałów z podrozdziałami, jakich zagadnień będą dotyczyć (czyli w sumie spis treści, tylko ze szczegółowym rozbiciem). Jeśli Wasz promotor tego nie każe robić, to ja i tak Ci proponuję właśnie coś takiego zrobić. Łatwiej wtedy utrzymać odpowiedni kierunek pracy.

Wiadomo, że pierwszy rozdział jest czysto teoretyczny. Czyli warto na początek opisać daną gminę, jej rozwój, sytuację w perspektywie województwa/ państwa. Co to jest budżet gminy, z czego się bierze, na co jest wydawany, kto nim zarządza...... No nie wiem co jeszcze, bo zapewne Ty masz już jakąś koncepcję.

Literatura. Z Biuletynów Informacji Publicznej, idź do urzędu zapytać czy mogą Ci coś udostępnić, czasopisma/gazety lokalne no i oczywiście biblioteki

130 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-11-02 15:29:01)

Jeśli szukasz pomocy to mogę polecić serwis spam , sama korzystałam z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Widać, że znają się na rzeczy, mi osoboście dużo pomohli.

Posty [ 66 do 130 z 383 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Potrzebujesz pomocy w pisaniu prac dyplomowych? - pisz tutaj!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024